Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Z tym Spencerem to niektórzy myślą, że koleś urwał się z choinki a związany jest z Xboxem od pamiętnego tv tv i odpowiada za sukcesy tj. gry wtedy wydawane i oczywiście porażki tej konsoli w poprzedniej generacji. Oczywiście cały splendor przypadł wtedy mattrickowi. xd Edytowane 27 kwietnia 20213 l przez lpcl
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Mattrick był szefem to oczywiście że musiała na niego spaść cała krytyka.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 1 minutę temu, Bigby napisał: Mattrick był szefem to oczywiście że musiała na niego spaść cała krytyka. Tak ale ludzie też piszą o grach i że wtedy ich było więcej a to nie tak, że tylko mattrick tam pracował wtedy.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 8 godzin temu, Czoperrr napisał: Ale dlaczego Sony potrafi dostarczać gry, a Microsoft nie? Podobno ten drugi jest tutaj hegemonem a póki co siedzi obesrany w okopach. Jest o tyle dziwne, że to Microsoft zawsze miał lepszy zestaw tytułów startowych. Xbox - Halo, Project Gotham Racing, Dead or Alive 3 X360 - Project Gotham Racing 3, Condemned, Call of Duty 2 (wtedy konsolowcy po raz pierwszy dostali prawdziwego CoDa z PC w 1:1). X1 - Forza Motorsport 5, Dead Rising 3, Ryse, Zoo Tycoon, Killer Instinct Kupując nową konsolę od razu chciało się przetestować nowe tytuły i doznać nowej jakości. Ale zobaczymy, końcówka roku powinna być lepsza. Przestój dla Forzy 8 wyjdzie na dobre, a premiera Halo raczej jest już niezagrożona. Edytowane 27 kwietnia 20213 l przez Lukas_AT
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Kto zamknął lionhead studio? Mattrick czy Spencer? Jakies jeszcze wtedy studio poleciało?
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 21 minut temu, PanKamil napisał: Kto zamknął lionhead studio? Mattrick czy Spencer? Jakies jeszcze wtedy studio poleciało? W 2016 roku to za czasów Spencera jako ceo xboxa. W 2016 było jeszcze press play, jakieś gierki dla dzieci robili. A tak to przed 2010 zamknęli enseble, digital anvil i fasa studios.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 6 godzin temu, ASX napisał: a potem przychodzi zetknięcie z faktami i wychodzi że nie jest tak źle jak wielu by chciało xd Edytowane 27 kwietnia 20213 l przez Bigby
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Powtarzanie tego codziennie nie zmieni, że gierki się nagle pojawią. Patrząc na wyniki to MS nie musi się nawet spieszyć z exami.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 2 godziny temu, Bigby napisał: Grubb w najnowszym podcaście też mocno sugeruje Meksyk. Meksyk byłby ładnym ukłonem w stronę fanów xboxa z tego kraju bo marka x jest tam mega mocna. Edytowane 27 kwietnia 20213 l przez PanKamil
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Meksyk będzie świetną odskocznią od monotonnej jak dla mnie Wielkiej Brytanii.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Może jakaś misja z przewozem zielska przez granice? Może wyścig z pociągiem załadowanym po brzegi z kokaina? lore ma wiele mozliwosci
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 12 minut temu, PanKamil napisał: Meksyk byłby ładnym ukłonem w stronę fanów xboxa z tego kraju bo marka x jest tam mega mocna. Pamiętam jak graliśmy w pierwsze Gears Of War na 360 i jakoś tak się stało, że zaczeliśmy grać z pewnym Meksykaninem. Chłop po tygodniu rzucał kurwami, gadał po polsku, bardzo dobrze wspominam. Leganckie czasy w ogóle
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 6 minut temu, orion50 napisał: Pamiętam jak graliśmy w pierwsze Gears Of War na 360 i jakoś tak się stało, że zaczeliśmy grać z pewnym Meksykaninem. Chłop po tygodniu rzucał kurwami, gadał po polsku, bardzo dobrze wspominam. Leganckie czasy w ogóle Równe chłopy z tych amigos
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 32 minuty temu, Bigby napisał: Meksyk będzie świetną odskocznią od monotonnej jak dla mnie Wielkiej Brytanii. Bo ja wiem - Wielka Brytania wprowadziła w grze 4 wyraźne pory roku. Ciekawe czy teraz z tego ficzeru zrezygnują i będzie to jednorazowy wyskok.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Tak szczerze te pory roku i czekanie na ich zmianę mnie irytują. W ogólnym rozrachunku Forza Horizon 3 bardziej mi się podobała.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Autor 7 godzin temu, eskopado napisał: Bombowce wystartowały Zła wiadomość, pogrzeb Xboxa jednak przełożony Co gorsza, Xboxa osiąga teraz rekordowe przychody, ponad 2 razy wyższe od tych kiedy Spencer dostał awans, a fabryki nie nadążają z produkcją konsol xd
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l No i spoko, w tym roku jeszcze jakaś gra pokazująca moc drzemiącą w poniższych i będzie TOP: 12 terafanków w najpotężniejszej konsoli ever Velocity Potencjał developerski 23 studiów zrzeszających setki wybitnych pracowników branży