Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnie miesiące powinny was nauczyć że nie ma czegoś takiego jak "nie ma szans". 

Ale w exowego Jedi Fallen Order 2 jednak nie wierzę.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor

Let it go Wezyr

nie ma szans żeby MS podkupił sequel multiplatformowego hitu, po pierwsze primo EA nigdy się na to nie zgodzi, po drugie primo spotka się to z negatywnym odbiorem posiadaczy plejstejszyn.

Jeśli Microsoft rzeczywiście jest zainteresowany robieniem gry Star Wars to powinien pójść do Lucasfilmu, wykupić licencje i zrobić własną grę first party na bazie Star Wars

Opublikowano

Chętnie zobaczyłbym gierkę typu np taktyczne pudziany w uniwersum SW. Tylko chyba za mały kaliber taki gatunek jak na taką markę co by się przełożyło na sprzedaż. 

Opublikowano

Dla tych co lubią przecieki. :xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:
  • Godrizon w Meksyku
  • ???
  • Halo Infinite
  • Portal Plus? Portal + Smoki? Avowed albo Fable?

Godrizon, Starfield, Halo.

Z tym plusem to mi wygląda jak Ubisoft Plus, ale ponoć chodzi o jakąś grę. Ostatnie nie kojarzę. 

Opublikowano
  • Autor

nie będę tego komentował, poczekam do e3 które zweryfikuje te emotki

Opublikowano

Zwykle jak przedstawiciel MS mówi, że nie będzie komentował to coś jest na rzeczy. :asax:

Opublikowano

Niestety, jeśli to będzie prawda to znów o wszystkim dowiadujemy się z leaków na długo przed eventem. Znak naszych czasów.

Tak czy inaczej, świętował będę jak co roku, a z checią zobaczę co wysmażyła Bethesda z tym Starfieldem (zwłaszcza, że do niedawna wyciekła przecież jedynie jakaś grafika), no i jak udało się naprawić Halo Infinite. Oczywiście w wersji na XSX/PC, bo czuję, że będzie to tytuł który skusi mnie w końcu na przesiadkę.

Opublikowano

Ten tajfun na ajfonie wygląda jak logo Dreamcasta, więc wszyscy wiemy co to znaczy... ChuChu Rocket 2 confirmed :xboss:

A smok to oczywiście Scalebound.

Opublikowano
5 minut temu, eskopado napisał:

Ten tajfun na ajfonie wygląda jak logo Dreamcasta, więc wszyscy wiemy co to znaczy... ChuChu Rocket 2 confirmed :xboss:

A smok to oczywiście Scalebound.

Trzeba wsadzić do XSX płytę z grą na DC i sprawdzić, czy nie ma tam ukrytej emulacji :yao:

Opublikowano

Ja tam lubię takie teasery i inne leaki. Byle nie pełne trailery i inne syfy.

A i dla mnie to ubisoft plus będzie.

W końcu tak się ich usługą nazywa.

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

EMOTKA MIASTA, A JAK MIASTO TO SPIDERMAN BO ON SIĘ BUJAŁ PO MIEŚCIE I GTA 6 BO TEŻ JEST W MIEŚCIE :banderas: NIE MA TO JAK POTWIERDZENIE OD SAMYCH WŁODARZY, ŻE TAKIE BOMBY ZLECĄ.

A potem płacz i kwik, bo ktoś sobie takie rzeczy uroił w głowie i nie dostarczono mu nawet ułamka z tych oczekiwań.

Opublikowano

Panowie hajpujmy się póki jeszcze można zaraz wejdzie DżaBaZZeo i znowu wszystko wróci do normy :|

Opublikowano
24 minuty temu, Basior napisał:

Ja tam lubię takie teasery i inne leaki. Byle nie pełne trailery i inne syfy.

A i dla mnie to ubisoft plus będzie.

W końcu tak się ich usługą nazywa.

Też tak myślałem, ale to jednak chodzi o grę i nowe IP.

Opublikowano

Jak dla mnie to z tego emotikonkowego leaka to:

• Forza Horizon w Meksyku
  • Starfield
  • Halo Inifnite
  • Ubisoft+ w Gamepass
  • Dragon Quest w Gamepassie albo coś z Elder Scrolls (może next-gen update do Skyrima?)

Edytowane przez Cedric