Gość lpcl Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Teraz, 20inchDT napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Jeśli na Xboxie sprzedaje się proporcjonalnie mniej gier niż na PlayStation to taka obniżka może przekonać niezdecydowanych developerów do publikacji swoich gier na platformie MS-u. Większy zysk przy mniejszej sprzedaży, a to dobrze rokuje na inwerstycje.Ale tu chodzi tylko o pc, a wiadomo, że tam ich sklep to totalna nisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Coś dużego w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Potężna porcja FPS-ów do startych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Oby, oby. Nelson sie wygadał, ze w pierwszej partii miał byc dragon age inquisition, a sluch zaginął o tym upgrejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 (edytowane) Cytat Star Wars Jedi: Fallen Order Coming this summer, we’re excited to announce the next-gen release of Star Wars Jedi: Fallen Order, bringing a number of technical improvements to the PlayStation 5 and Xbox Series X|S console versions of the game. This will be a free cross-generation upgrade to current owners. More details will come soon. Get up to 70% off the Standard and Deluxe Editions! Offer valid April 28 – May 12 for PlayStation 4, Xbox One, Origin, and Steam! Edytowane 29 kwietnia 2021 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Te SW nie dostały patcha pod nextgeny 2mc temu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 10 minutes ago, Daddy said: Te SW nie dostały patcha pod nextgeny 2mc temu? Fallen Order dostał więc nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Odblokowane FPSy chyba tylko były Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Faller Order miał tryb odblokowanych fpsow od premiery na pastgenach. A latem ma wyjść natywny port na nową generację korzystający z dobrodziejstw nowych sprzętów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 063 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Mam nadzieję, że to plotka i się ekipa skupi na tej grze o 007 która ma być w produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Poczekam na gry, z których widzieliśmy chociaż oficjalną zapowiedź, a później zajmę się plotkami z Twittera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Mam nadzieję, że to plotka i się ekipa skupi na tej grze o 007 która ma być w produkcji. Tym tytułem ma się chyba zajmować nowy oddział z siedzibą w Barcelonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 141 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 https://www.resetera.com/threads/rumour-50-back-compat-games-getting-fps-boost-very-soon.418164/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Teamy takie jak IOI muszę myśleć długofalowo, więc nikogo nie powinno dziwić, że pracują nad nowymi grami, tym bardziej, że otworzyli dodatkową lokację (w Barcelonie) - oczywiście gra prędko nie wyjdzie, ale to nie problem, dobrze, że się rozwijają. Nawiasem mówić, to Barcelona jest ostatnio modnym miejscem dla developerów, nie tylko IOI tam otwiera/otworzyło/będzie otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 "Średniowieczne fantasy ze smokami od IO" - jakby istniał generator plotek Xboksowych, to tak wyobrażam sobie jego wyniki xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 5 minut temu, GearsUp napisał: https://www.resetera.com/threads/rumour-50-back-compat-games-getting-fps-boost-very-soon.418164/ Liczę na wcześniejsze Gearsy i Sunseta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Temat się przewijał, ale mam pytanie odnośnie dzielenia konta. Mam swoją konsole z GPU i jakieś gry. Brat zastanawia się nad zakupem X. Jak mogę udostępnić abonament i gry, tak aby grał na swoim koncie. Jak MS podchodzi do tej sprawy? Jest, to zakazane, czy sam namawia jak w przypadku konwersji Golda - > GP? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 to normalna funkcjonalność w ekosystemie, nie słyszałem nigdy żeby było to zakazane czy zabronione jedną z konsol ustawiacie jako domową, logujesz się tam na swoje konto, zabezpieczasz je hasłem żeby brat nie miał do niego dostępu i to wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 410 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 9 minut temu, Aleks napisał: Temat się przewijał, ale mam pytanie odnośnie dzielenia konta. Mam swoją konsole z GPU i jakieś gry. Brat zastanawia się nad zakupem X. Jak mogę udostępnić abonament i gry, tak aby grał na swoim koncie. Jak MS podchodzi do tej sprawy? Jest, to zakazane, czy sam namawia jak w przypadku konwersji Golda - > GP? Normalnie u brata ustaw na swoim koncie jego konsolę jako domową i eloszki. Minusem jest to, że na swojej konsoli musisz być ciągle online, żeby grać w swoje gierki, ale za to Twój brat nie musi wchodzić na Twoje konto w celu ściągnięcia i grania w zakupione przez Ciebie tytuły. Loguje się na swój profil i ma do nich dostęp w bibliotece, tak samo jak do Game Passa. Normalna praktyka, nikt nie wyciąga z tego tytułu żadnych konsekwencji, chyba nawet na stronie MSu jest ta procedura opisana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 To mam nadzieję, że rodzina Xbox się powiększy. A też całe życie z PlayStation... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 438 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Panowie ogrywam konsole na oledzie i moje pytanie jak ustawić Dashboard aby był na czarnym tle a nie na szarym? Bo wyglada to mega słabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 co do tego projektu IO Interactive to jeśli to prawda to bardzo fajnie że xbox wciąż inwestuje w nowe IP i wysokobudżetowe gierki. Mam tylko nadzieje że ta gra o smokach skończy lepiej niż ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 833 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2021 Godzinę temu, GearsUp napisał: https://www.resetera.com/threads/rumour-50-back-compat-games-getting-fps-boost-very-soon.418164/ Dawać vampyra i DL1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi