Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Pig_Emoji_large.png?v=1571606065

:D

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
Jeśli na Xboxie sprzedaje się proporcjonalnie mniej gier niż na PlayStation to taka obniżka może przekonać niezdecydowanych developerów do publikacji swoich gier na platformie MS-u. Większy zysk przy mniejszej sprzedaży, a to dobrze rokuje na inwerstycje.

Ale tu chodzi tylko o pc, a wiadomo, że tam ich sklep to totalna nisza.
Opublikowano

Coś dużego w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Oby, oby. Nelson sie wygadał, ze w pierwszej partii miał byc dragon age inquisition, a sluch zaginął o tym upgrejdzie.

Opublikowano

Cytat

Star Wars Jedi: Fallen Order

Coming this summer, we’re excited to announce the next-gen release of Star Wars Jedi: Fallen Order, bringing a number of technical improvements to the PlayStation 5 and Xbox Series X|S console versions of the game. This will be a free cross-generation upgrade to current owners. More details will come soon.

Get up to 70% off the Standard and Deluxe Editions! Offer valid April 28 – May 12 for PlayStation 4, Xbox One, Origin, and Steam!

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Te SW nie dostały patcha pod nextgeny 2mc temu?  

Opublikowano
  • Autor

Faller Order miał tryb odblokowanych fpsow od premiery na pastgenach.

A latem ma wyjść natywny port na nową generację korzystający z dobrodziejstw nowych sprzętów

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mam nadzieję, że to plotka i się ekipa skupi na tej grze o 007 która ma być w produkcji.

Tym tytułem ma się chyba zajmować nowy oddział z siedzibą w Barcelonie.

Opublikowano

Teamy takie jak IOI muszę myśleć długofalowo, więc nikogo nie powinno dziwić, że pracują nad nowymi grami, tym bardziej, że otworzyli dodatkową lokację (w Barcelonie) - oczywiście gra prędko nie wyjdzie, ale to nie problem, dobrze, że się rozwijają.  

Nawiasem mówić, to Barcelona jest ostatnio modnym miejscem dla developerów, nie tylko IOI tam otwiera/otworzyło/będzie otwierać.

Opublikowano

"Średniowieczne fantasy ze smokami od IO" - jakby istniał generator plotek Xboksowych, to tak wyobrażam sobie jego wyniki xd 

Opublikowano

Temat się przewijał, ale mam pytanie odnośnie dzielenia konta.

Mam swoją konsole z GPU i jakieś gry. Brat zastanawia się nad zakupem X. Jak mogę udostępnić abonament i gry, tak aby grał na swoim koncie. 

Jak MS podchodzi do tej sprawy? Jest, to zakazane, czy sam namawia jak w przypadku konwersji Golda - > GP?

Opublikowano
  • Autor

to normalna funkcjonalność w ekosystemie, nie słyszałem nigdy żeby było to zakazane czy zabronione

jedną z konsol ustawiacie jako domową, logujesz się tam na swoje konto, zabezpieczasz je hasłem żeby brat nie miał do niego dostępu i to wszystko

Autor Oblivion, Skyrim i Fallout 3 otrzyma najwyższe wyróżnienie na DICE  2017 - PPE.pl

Opublikowano
9 minut temu, Aleks napisał:

Temat się przewijał, ale mam pytanie odnośnie dzielenia konta.

Mam swoją konsole z GPU i jakieś gry. Brat zastanawia się nad zakupem X. Jak mogę udostępnić abonament i gry, tak aby grał na swoim koncie. 

Jak MS podchodzi do tej sprawy? Jest, to zakazane, czy sam namawia jak w przypadku konwersji Golda - > GP?

Normalnie u brata ustaw na swoim koncie jego konsolę jako domową i eloszki. Minusem jest to, że na swojej konsoli musisz być ciągle online, żeby grać w swoje gierki, ale za to Twój brat nie musi wchodzić na Twoje konto w celu ściągnięcia i grania w zakupione przez Ciebie tytuły. Loguje się na swój profil i ma do nich dostęp w bibliotece, tak samo jak do Game Passa. Normalna praktyka, nikt nie wyciąga z tego tytułu żadnych konsekwencji, chyba nawet na stronie MSu jest ta procedura opisana.

Opublikowano

Panowie ogrywam konsole na oledzie i moje pytanie jak ustawić Dashboard aby był na czarnym tle a nie na szarym? Bo wyglada to mega słabo

Opublikowano
  • Autor

co do tego projektu IO Interactive to jeśli to prawda to bardzo fajnie że xbox wciąż inwestuje w nowe IP i wysokobudżetowe gierki. Mam tylko nadzieje że ta gra o smokach skończy lepiej niż ostatnia