Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 41 minut temu, łom napisał: No nie wiem czy było podobne tempo rozgrywki. W GoWie wszystko dynamicznie się działo i mniej czasu było na reakcje. Hellblade 1 to dla mnie spadek formy Ninja Theory i jedyna ich gra którą porzuciłem (grałem w skopaną wersję PC). Czekam na gameplay bo po Heavenly Sword, DMC i Enslaved nadal mają u mnie kredyt zaufania. Enslaved - fajna gierka, szkoda, że nie było kontynuacji bo z tego co pamiętam tam taki open ending był. Btw otoczkę mocno skopiowało horizon zero dawn. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 (edytowane) No trochę brakuje na xboxie gier z fajnymi bohaterami, których można polubić, z którymi można poczuć jakąś więź i śledzić ich losy w kolejnych częściach. Edytowane 5 maja 2021 przez szurubur Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 A Steve z minecrafta? Nawet w smash bros się znalazł. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 22 minuty temu, lpcl napisał: Enslaved - fajna gierka, szkoda, że nie było kontynuacji bo z tego co pamiętam tam taki open ending był. Btw otoczkę mocno skopiowało horizon zero dawn. Enslaved i DMC (wraz z dodatkiem) miały właśnie zakończenie hintujące sequel, to samo w Brutal Legend (tylko tutaj trzeba było parę znajdziek ogarnąć). Swoją drogą jak sobie przypomniałem postacie z Enslaved czy Heavenly Sword to każda z nich miała więcej charakteru i motywacji niż ta nowa ekipa z Gears 4 i 5 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 Teraz, łom napisał: Enslaved i DMC (wraz z dodatkiem) miały właśnie zakończenie hintujące sequel, to samo w Brutal Legend (tylko tutaj trzeba było parę znajdziek ogarnąć). Swoją drogą jak sobie przypomniałem postacie z Enslaved czy Heavenly Sword to każda z nich miała więcej charakteru i motywacji niż ta nowa ekipa z Gears 4 i 5 Trochę inne czasy, teraz w modzie bardziej damskie postacie i jakieś pierdy o równouprawnieniach. Jak ktoś się wychyli jak w days gone to widać jak to się kończy. xd Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 A daj spokój, a później takiego ścierwa fabularnego (jak też w TLOU2) recenzenci nie mogą skrytykować żeby nie zostać zbanowanym w internecie, a porównując nawet do poprzednich części jest o wiele gorzej (pod względem fabuły, bo graficzka i gameplay wiadomo że poszły do przodu). Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 41 minut temu, lpcl napisał: Enslaved - fajna gierka, szkoda, że nie było kontynuacji bo z tego co pamiętam tam taki open ending był. Btw otoczkę mocno skopiowało horizon zero dawn. Enslaved było świetne i szkoda, że dwójka nigdy nie wyszła. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 49 minutes ago, szurubur said: No trochę brakuje na xboxie gier z fajnymi bohaterami, których można polubić, z którymi można poczuć jakąś więź i śledzić ich losy w kolejnych częściach. Coś w tym jest, brakuje ogólnie jakiś postaci związanych z marką. Jak Sonic, Mario, Kratos... Za czasów 360 promowany był Marcus, to ostatnio mu zmienili twarz, a w grach pojawia się sporadycznie. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 Jest Master Chief, ale tutaj ciężko mówić o twarzy. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 7 minut temu, Mustang napisał: Coś w tym jest, brakuje ogólnie jakiś postaci związanych z marką. Jak Sonic, Mario, Kratos... Za czasów 360 promowany był Marcus, to ostatnio mu zmienili twarz, a w grach pojawia się sporadycznie. Dobrze, że płci mu jeszcze nie zmienili ale kto wie? xd Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 Rozważali, żeby zrobić babę z doom slayera, to może czifowi się oberwie xd Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 5 minut temu, 20inchDT napisał: Rozważali, żeby zrobić babę z doom slayera, to może czifowi się oberwie xd Ale taką babę z jajami? xd Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 Myślałem, że każdy bot na siłownie zabiera ze sobą plakat delta squad pudzianów Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 No tak, jest jeszcze Master Chief. Tylko tyle czasu minęło od ostatniego prawdziwie nowego Halo, że o nim nie pomyślałem. A ostatnio Craig był popularniejszy przez te wszystkie memy. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 35 minut temu, Soban napisał: Myślałem, że każdy bot na siłownie zabiera ze sobą plakat delta squad pudzianów Kolego coś ci się pomyliło.To delta squad, zabiera ze sobą plakaty botów. xd Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Opublikowano 5 maja 2021 Sporo tych zasłoniętych niezapowiedzianych gier. Cytuj
Gość Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 (edytowane) "Wright says main competition to Xbox is PlayStation and to a lesser degree Nintendo Switch" Wyobrażacie sobie żeby takie zdanie padło w "normalnych" warunkach, np. w wywiadze ze Spencerem itp? Ta rozprawa Apple vs Epic to jest czysta zajebistość i powiew świeżości w branży - grube ryby mówią jak jest, a jest to przede wszystkim biznes. Śledzę od wczoraj i jaram się tymi smaczkami typu fikoły Apple związane z xCloudem (chcieli żeby każda gra była osobną apką XD), nieformalną sztamą Microsoftu ze Sweeneyem itp. Edytowane 5 maja 2021 przez Gość Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Opublikowano 5 maja 2021 Z dokumentów wynika również że Xbox jest jak najbardziej rentowny i w 2019 wygenerował ponad miliard dolarów czystego zysku Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 Dopłacajo ludziom żeby to od nich zabierali w pizdu Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Opublikowano 5 maja 2021 Cytat They forgot that not redacting the first part means you can work out it's $2.2 billion from this chart Prawnicy M$ zapomnieli zasłonić tego slajdu xd więc w 2019 gry i usługi growe wygenerowały dla korporacji 2,2 miliardy zysku Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 Ciekawostka, kilka niezapowiedzianych dużych gier o których nic nie wiemy, gry od różnych wydawców w tym MS/Bethesda. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 W tych samych dokumentach przewidywali też premierę jeszcze jednego nieujawnionego exclusiva na Playstation oraz m.in. nową Zeldę i Metroid 4 od Nintendo 2021. W kwestii Nintendo to dość słabe te przewidywania, jak z Metroida tylko logo pokazali. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 6 maja 2021 Autor Opublikowano 6 maja 2021 6 godzin temu, Cedric napisał: W tych samych dokumentach przewidywali też premierę jeszcze jednego nieujawnionego exclusiva na Playstation oraz m.in. nową Zeldę i Metroid 4 od Nintendo 2021. W kwestii Nintendo to dość słabe te przewidywania, jak z Metroida tylko logo pokazali. To prawda że wróżbici z nich słabi, ale o swoich grach pracownicy Xboxa powinni mieć dobre info. Ciekawostką: Jason schreier napisał że Starfield nie wyjdzie w tym roku Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 Cóż... przynajmniej pokażą na E3, więc zobaczymy ile ten cały Starfield jest warty. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 5 hours ago, ASX said: To prawda że wróżbici z nich słabi, ale o swoich grach pracownicy Xboxa powinni mieć dobre info. Ciekawostką: Jason schreier napisał że Starfield nie wyjdzie w tym roku Tak jak Ci mówiłem, ani Forza, ani Starfield nie wyjdą w tym roku. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi