Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 41 minut temu, łom napisał: No nie wiem czy było podobne tempo rozgrywki. W GoWie wszystko dynamicznie się działo i mniej czasu było na reakcje. Hellblade 1 to dla mnie spadek formy Ninja Theory i jedyna ich gra którą porzuciłem (grałem w skopaną wersję PC). Czekam na gameplay bo po Heavenly Sword, DMC i Enslaved nadal mają u mnie kredyt zaufania. Enslaved - fajna gierka, szkoda, że nie było kontynuacji bo z tego co pamiętam tam taki open ending był. Btw otoczkę mocno skopiowało horizon zero dawn. Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 (edytowane) No trochę brakuje na xboxie gier z fajnymi bohaterami, których można polubić, z którymi można poczuć jakąś więź i śledzić ich losy w kolejnych częściach. Edytowane 5 maja 2021 przez szurubur Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 A Steve z minecrafta? Nawet w smash bros się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 22 minuty temu, lpcl napisał: Enslaved - fajna gierka, szkoda, że nie było kontynuacji bo z tego co pamiętam tam taki open ending był. Btw otoczkę mocno skopiowało horizon zero dawn. Enslaved i DMC (wraz z dodatkiem) miały właśnie zakończenie hintujące sequel, to samo w Brutal Legend (tylko tutaj trzeba było parę znajdziek ogarnąć). Swoją drogą jak sobie przypomniałem postacie z Enslaved czy Heavenly Sword to każda z nich miała więcej charakteru i motywacji niż ta nowa ekipa z Gears 4 i 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Teraz, łom napisał: Enslaved i DMC (wraz z dodatkiem) miały właśnie zakończenie hintujące sequel, to samo w Brutal Legend (tylko tutaj trzeba było parę znajdziek ogarnąć). Swoją drogą jak sobie przypomniałem postacie z Enslaved czy Heavenly Sword to każda z nich miała więcej charakteru i motywacji niż ta nowa ekipa z Gears 4 i 5 Trochę inne czasy, teraz w modzie bardziej damskie postacie i jakieś pierdy o równouprawnieniach. Jak ktoś się wychyli jak w days gone to widać jak to się kończy. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 A daj spokój, a później takiego ścierwa fabularnego (jak też w TLOU2) recenzenci nie mogą skrytykować żeby nie zostać zbanowanym w internecie, a porównując nawet do poprzednich części jest o wiele gorzej (pod względem fabuły, bo graficzka i gameplay wiadomo że poszły do przodu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 41 minut temu, lpcl napisał: Enslaved - fajna gierka, szkoda, że nie było kontynuacji bo z tego co pamiętam tam taki open ending był. Btw otoczkę mocno skopiowało horizon zero dawn. Enslaved było świetne i szkoda, że dwójka nigdy nie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 49 minutes ago, szurubur said: No trochę brakuje na xboxie gier z fajnymi bohaterami, których można polubić, z którymi można poczuć jakąś więź i śledzić ich losy w kolejnych częściach. Coś w tym jest, brakuje ogólnie jakiś postaci związanych z marką. Jak Sonic, Mario, Kratos... Za czasów 360 promowany był Marcus, to ostatnio mu zmienili twarz, a w grach pojawia się sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Jest Master Chief, ale tutaj ciężko mówić o twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 7 minut temu, Mustang napisał: Coś w tym jest, brakuje ogólnie jakiś postaci związanych z marką. Jak Sonic, Mario, Kratos... Za czasów 360 promowany był Marcus, to ostatnio mu zmienili twarz, a w grach pojawia się sporadycznie. Dobrze, że płci mu jeszcze nie zmienili ale kto wie? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Rozważali, żeby zrobić babę z doom slayera, to może czifowi się oberwie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 5 minut temu, 20inchDT napisał: Rozważali, żeby zrobić babę z doom slayera, to może czifowi się oberwie xd Ale taką babę z jajami? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Myślałem, że każdy bot na siłownie zabiera ze sobą plakat delta squad pudzianów Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 No tak, jest jeszcze Master Chief. Tylko tyle czasu minęło od ostatniego prawdziwie nowego Halo, że o nim nie pomyślałem. A ostatnio Craig był popularniejszy przez te wszystkie memy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 35 minut temu, Soban napisał: Myślałem, że każdy bot na siłownie zabiera ze sobą plakat delta squad pudzianów Kolego coś ci się pomyliło.To delta squad, zabiera ze sobą plakaty botów. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Sporo tych zasłoniętych niezapowiedzianych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 (edytowane) "Wright says main competition to Xbox is PlayStation and to a lesser degree Nintendo Switch" Wyobrażacie sobie żeby takie zdanie padło w "normalnych" warunkach, np. w wywiadze ze Spencerem itp? Ta rozprawa Apple vs Epic to jest czysta zajebistość i powiew świeżości w branży - grube ryby mówią jak jest, a jest to przede wszystkim biznes. Śledzę od wczoraj i jaram się tymi smaczkami typu fikoły Apple związane z xCloudem (chcieli żeby każda gra była osobną apką XD), nieformalną sztamą Microsoftu ze Sweeneyem itp. Edytowane 5 maja 2021 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Z dokumentów wynika również że Xbox jest jak najbardziej rentowny i w 2019 wygenerował ponad miliard dolarów czystego zysku Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Dopłacajo ludziom żeby to od nich zabierali w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Cytat They forgot that not redacting the first part means you can work out it's $2.2 billion from this chart Prawnicy M$ zapomnieli zasłonić tego slajdu xd więc w 2019 gry i usługi growe wygenerowały dla korporacji 2,2 miliardy zysku Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 224 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Ciekawostka, kilka niezapowiedzianych dużych gier o których nic nie wiemy, gry od różnych wydawców w tym MS/Bethesda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 W tych samych dokumentach przewidywali też premierę jeszcze jednego nieujawnionego exclusiva na Playstation oraz m.in. nową Zeldę i Metroid 4 od Nintendo 2021. W kwestii Nintendo to dość słabe te przewidywania, jak z Metroida tylko logo pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 6 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 6 godzin temu, Cedric napisał: W tych samych dokumentach przewidywali też premierę jeszcze jednego nieujawnionego exclusiva na Playstation oraz m.in. nową Zeldę i Metroid 4 od Nintendo 2021. W kwestii Nintendo to dość słabe te przewidywania, jak z Metroida tylko logo pokazali. To prawda że wróżbici z nich słabi, ale o swoich grach pracownicy Xboxa powinni mieć dobre info. Ciekawostką: Jason schreier napisał że Starfield nie wyjdzie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Cóż... przynajmniej pokażą na E3, więc zobaczymy ile ten cały Starfield jest warty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 055 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 5 hours ago, ASX said: To prawda że wróżbici z nich słabi, ale o swoich grach pracownicy Xboxa powinni mieć dobre info. Ciekawostką: Jason schreier napisał że Starfield nie wyjdzie w tym roku Tak jak Ci mówiłem, ani Forza, ani Starfield nie wyjdą w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi