Gość lpcl Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 19 minut temu, ProstyHeker napisał: O aktualizacje się nie martwię, chyba ani razu nie widziałem, żeby konsola się update'owała. Bardziej problemów ze stabilnością się obawiam - nie było problemów? Nie specjalnie pamiętam, żeby były jakieś większe problemy. Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 Patrząc na to, co zrobił najnowszy patch do FH4 nie wiem, czy chciałbym być królikiem doświadczalnym i dostawać takie łatki jeszcze wcześniej 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 Ten Horizon 4 od premiery XSX to w ogóle jest jakiś pechowy. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 Tak to jest jak ktoś inny zajmuje się portem ;/ Cytuj
Bzduras 12 601 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 11 godzin temu, Wredny napisał: Nieee, ja mam tego Play & Charge Kit i sobie bardzo chwalę - takie rozwiązanie jest dla mnie idealne Tak wrócę do tego na moment - wiesz, że Play&Charge oznacza, że możesz jednoczesnie grać i ładować? Oczywiście jeśli masz taką opcję i odpowiednio długi przewód USB, żeby nie siedzieć z nosem w ekranie. Najlepiej jest po prostu raz na tydzień podłączyć przewód do konsoli i pada do niego, bo każdy port USB w konsoli jest aktywny i napięcie podaje cały czas niezależnie od tego, czy konsola jest włączona czy nie. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Kabel z p&c jest bardzo długi tak więc się da grać i ładować. Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Wiem i nawet już tak robiłem (jak klaperski zwierz jakiś), ale wczoraj rozładowałem na amen i po paru zakrętach znów się wyłączał, bo wibracje szybciej zżerały baterię, niż konsola dawała radę naładować 1 1 Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 1 godzinę temu, Bzduras napisał: bo każdy port USB w konsoli jest aktywny i napięcie podaje cały czas niezależnie od tego, czy konsola jest włączona czy nie. Nie ma opcji czasowej jak na pleju? Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Nope, działają cały czas - fajna sprawa, słuchawki i padzik zawsze ładują się w nocy, na wyłączonej konsoli - magia Cytuj
Mustang 1 746 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Dla mnie akumulatorki > ładowanie pada. Zawsze przy trwającej parę sekund wymianie zostawiam ładowarkę obok, po sesji podpinam do prądu na noc i tyle, znowu spokój na długo. 2 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 ano jak się raz spróbowało eneloopek to nie ma innej opcji Cytuj
Mustang 1 746 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Do ideału brakuje tylko wcześniejszego powiadomienia o niskim stanie baterii, bo obecnie jest ta faza przejściowa z wyłączeniem wibracji, ale dla mnie bez wibracji już jest lipa, konsola mogłaby dawać znać jeszcze z godzinę/pół wcześniej. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Hmm korzystam z normalnych baterii (XOS) i info o baterii to jakieś 2-3h dodatkowego grania (jak nie lepiej). Coś się w tej kwestii zmieniło na Seriesach czy akumulatorki mają tak późny zapłon? Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Akumulatorki to tak do godziny życia mają u mnie po otrzymaniu komunikatu niskim stanie naładowania, czasem nawet mniej. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 37 minutes ago, Paolo de Vesir said: Hmm korzystam z normalnych baterii (XOS) i info o baterii to jakieś 2-3h dodatkowego grania (jak nie lepiej). Coś się w tej kwestii zmieniło na Seriesach czy akumulatorki mają tak późny zapłon? u mnie podobnie ale bardziej 1-2h, a gram na akumulatorkach Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 ja mam z pół godziny po komunikacie, eneloopki pro Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 U mnie może z 15-20 minut pociągną od momentu wyskoczenia komunikatu, ale mam tanie energizery 1300 mah. Jak gram codziennie, to na niecały tydzień stykną. Przy najbliższej okazji kupię w Ikei te ichne Ladda, podobno spoko są i całkiem niedrogie. A ten program insiderów zostawię jak mam, wszystko śmiga aligancko. Cytuj
Fidel 2 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 kurde, ja na aku nigdy komunikatu nie widziałem, zawsze pad pada. A mam i czarne GP, i jakieś stare noname. Wszystkie mają pojemność taką jak powinny mieć. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 8 maja 2021 Opublikowano 8 maja 2021 była już ta aktualizacja dodającą tą zakładkę z QR? Wydaje mi się, że już była ale za cholere tego nie widze:( Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 maja 2021 Opublikowano 8 maja 2021 By wywalił te kafelki na środku i miałoby to większy sens Cytuj
Słupek 2 157 Opublikowano 8 maja 2021 Opublikowano 8 maja 2021 - jak przesłać sejvy do chmury (i później je ściągnąć?) w sensie mam zainstalowane gry z płyty i cyfrowo, chciałbym je usunąć ale nie stracić progresu. - jak gra wylatuje z gejmpasa, to sejvy idą się walić? czy zostają, jak później ewentualnie kupi się dany tytuł Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 maja 2021 Opublikowano 8 maja 2021 6 minut temu, Słupek napisał: - jak przesłać sejvy do chmury (i później je ściągnąć?) w sensie mam zainstalowane gry z płyty i cyfrowo, chciałbym je usunąć ale nie stracić progresu. - jak gra wylatuje z gejmpasa, to sejvy idą się walić? czy zostają, jak później ewentualnie kupi się dany tytuł - Sejwy do chmury same się przesyłają i same się ściągają, gdy odpalisz tę samą grę na tej samej czy innej konsoli. Jak usuniesz grę i sejwy z dysku konsoli te sejwy dalej pozostaną w chmurze. - Sejwy zostają, nic się nie wali. Z tego co się orientuje tylko na Xboxie 360 trzeba ręcznie wysłać sejwy do chmury, tak to od czasów Xboxa One wszystko z automatu przesyła się do chmury. Wszystko za darmo, nie trzeba mieć golda czy innego abonamentu. 1 Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 8 maja 2021 Opublikowano 8 maja 2021 8 minut temu, MYSZa7 napisał: - Sejwy do chmury same się przesyłają i same się ściągają Jest możliwość wyłączenia automatycznej synchronizacji? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 maja 2021 Opublikowano 8 maja 2021 Tak, w ustawieniach można tę opcję wyłączyć. Jednak się nie da, przepraszam Jest możliwość usunięcia sejwów z konsoli, albo z konsoli i z chmury. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi