Opublikowano 26 maja 20213 l Gameplay z minimum 3-4 gier który zrobi robotę, zapowiadać dla mnie nic nowego nie muszą bo mają tego dużo już.
Opublikowano 26 maja 20213 l Mam nadzieję, że bethesda coś nowego pokaże, bo już teasowali na tej konfie z ms, że pokażą nowe gierki niedługo.
Opublikowano 26 maja 20213 l podobno mają pokazac grę arkane austin. Moze wolf 3? Starfield w jakiejś formie to pewniak.
Opublikowano 26 maja 20213 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: podobno mają pokazac grę arkane austin. Moze wolf 3? Starfield w jakiejś formie to pewniak. Raczej nie te gierki na czasową wyłączność na sonkę to oprócz tego Starfielda coś muszą mieć.
Opublikowano 26 maja 20213 l Może sobie dopowiadam, ale ta dolna część planety na grafice to wygląda jak ta z loga Starfielda. Myślę, że na pewno coś z niego pokażą, tak jak piszecie zresztą.
Opublikowano 26 maja 20213 l Autor Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Mam nadzieję, że Halo to tylko ułamek tego pokazu, liczę na inne gry, o ile są jakieś inne gry będzie 30 min Halo, 30 min Forzy i 30 min Gearsów
Opublikowano 26 maja 20213 l 20 minut temu, Daddy napisał: Gameplay z minimum 3-4 gier który zrobi robotę, zapowiadać dla mnie nic nowego nie muszą bo mają tego dużo już. Dokladnie, zapowiedzi już są, potrzebne gameplaye i daty.
Opublikowano 26 maja 20213 l 22 minuty temu, MYSZa7 napisał: Może sobie dopowiadam, ale ta dolna część planety na grafice to wygląda jak ta z loga Starfielda. Myślę, że na pewno coś z niego pokażą, tak jak piszecie zresztą. Wygląda jak okrągłe logo od Xa ale jak tak się bawimy to prawa strona jest w kolorze okładki Wasteland 3 13 minut temu, ASX napisał: będzie 30 min Halo, 30 min Forzy i 30 min Gearsów Brzmi jak marzenie.
Opublikowano 26 maja 20213 l 27 minut temu, MYSZa7 napisał: Może sobie dopowiadam, ale ta dolna część planety na grafice to wygląda jak ta z loga Starfielda. Myślę, że na pewno coś z niego pokażą, tak jak piszecie zresztą.
Opublikowano 27 maja 20213 l Gameplay i daty tylko to mnie interesuje, żeby tyko nie było cgi bo chyba nie ma nic gorszego, a w sumie jest pokazanie logo i nara xd
Opublikowano 27 maja 20213 l Planeta wygląda na tę samą. Zresztą to nie mogło być związane z halo, bo akcja dzieje się na pierścieniu.
Opublikowano 27 maja 20213 l MS musi dowalić co najmniej kilkoma potężnymi gameplayami i datami premiery na najbliższy rok. Mam też nadzieję, że te ich "games, games, games" to nie będzie 8-bitowy indyk, Halo Pops albo DLC do Forzy powstałe we współpracy z KFC. Konkrety panie Spencer, konkrety. Masz pan najpotężniejszą konsolę na rynku, ale potrzeba to pokazać w praktyce. Zmotywuj mnie dziadzie do kupna Series X
Opublikowano 27 maja 20213 l Już na dzień dzisiejszy wiadomym jest, że będzie Halo, Forza, Psychonauts 2, The Ascent. Spodziewam się też premiery mnóstwa japońszczyzny w XGP (może Personki?). Plan jest już w miarę znany, najważniejsze to żeby były też jakieś przyjemne niespodzianki z tych pokazów.
Opublikowano 27 maja 20213 l Dzisiaj dopiero na to zwróciłem uwagę ale w tym poprzednim pokazie halo nie widziałem, żeby MC stosował boosta. Mam nadzieję, że nadal będzie dostępny w mp bo jak ma być tak statecznie jak w poprzednich częściach to się wkurwię.
Opublikowano 27 maja 20213 l Autor myśle że jak na gameplayu z 2020 r. nie było to już raczej nie będzie, wygląda na to że ze wszystkich umiejętności spartan z piątki zostało tylko wspinanie się na obiekty
Opublikowano 27 maja 20213 l 1 minutę temu, ASX napisał: myśle że jak na gameplayu z 2020 r. nie było to już raczej nie będzie, wygląda na to że ze wszystkich umiejętności spartan z piątki zostało tylko wspinanie się na obiekty O kurwa, helena mam zawał.
Opublikowano 27 maja 20213 l Kurde, wyczuwam w powietrzu jęk zawodu i zapach potu spod pachy grubego Phila
Opublikowano 27 maja 20213 l 14 minut temu, lpcl napisał: Dzisiaj dopiero na to zwróciłem uwagę ale w tym poprzednim pokazie halo nie widziałem, żeby MC stosował boosta. Mam nadzieję, że nadal będzie dostępny w mp bo jak ma być tak statecznie jak w poprzednich częściach to się wkurwię. Jako, że mówili iż ma być to duchowy powrót do korzeni, to raczej papa wszystko co było od Halo 4 w górę, czyli sprint, doublejumpy i inne pierdoły tego typu. Jeszcze coś takiego plus daty 2002, 2003 i 2004 czyżby nowe BC?
Opublikowano 27 maja 20213 l Zobaczymy, ten mp ma być free to play więc może różnić się od kampanii. Akurat boost był chyba najlepszą modyfikacją imo więc bez niego gameplay bardzo dużo traci. W dupie z linkami, ground pound czy spartan charge.
Opublikowano 27 maja 20213 l 12 minut temu, ASX napisał: myśle że jak na gameplayu z 2020 r. nie było to już raczej nie będzie, wygląda na to że ze wszystkich umiejętności spartan z piątki zostało tylko wspinanie się na obiekty no i jest sprint, zobaczymy czy w multi nie umieszczą dodatków jak w H4 Swoją drogą obejrzałem na chłodno do 8 minutowe demo z E3 i ho lee fuk ależ mi się to podoba. Wizualnie jest dużo do nadrobienia, ale sama dynamika starć i strzelanko wygląda SOCZYŚCIE, z chęcią położyłbym na nim łapki. 9 minut temu, Lord Protector napisał: eszcze coś takiego plus daty 2002, 2003 i 2004 czyżby nowe BC? a może powrót marek z X360? Nie powiem, sprawdziłbym takie doyebane Viva Pinata, Kameo czy nowe platformówkowe Banjo.