Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- pojawiła się dzisiaj aktualizacja pada 

- plotka, szpiedzy donoszą że MS kupił istniejące IP od innego deva/wydawcy...oby to nie był MGS  :kojima:

Opublikowano

Ms mógłby kupić netherealm studios z mortalem, bo w sumie to brakuje jakiejś bijatyki na wyłączność w gpu. Następnego ki nie ma co się spodziewać a warner chcę się pozbyć działki gierkowej więc jest możliwość. Tylko nie wiem czy pojedynczo chcieliby ich sprzedać. 

Opublikowano

Ta plotka o kupowaniu IP wyszła od ACG, tego recenzenta gier na YT, więc jak to z tymi wszystkimi youtuberami bywa zalecam dystans i ostrożność. 

Opublikowano
30 minut temu, ASX napisał:

Ta plotka o kupowaniu IP wyszła od ACG, tego recenzenta gier na YT, więc jak to z tymi wszystkimi youtuberami bywa zalecam dystans i ostrożność. 

Nie no tak sobie dywaguję bo akurat myślałem o jakiejś nawalance. :D

Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał:

Czy MS podniósł sugerowanę cenę z swoje konsole? Nawet MM zaczęło wystawiać za prawie 2400.

Nie, to po prostu pazerność sklepów wynikająca z dużego popytu.

Co to za czasy że konsole drożeją zamiast taniec?

Opublikowano

Pytam bo Sony chyba podnisło oficjalnie (ktos naforumku o tym pisał). Myślałem ze odsawili tak samo gównianą zagrywkę. No nic wychodzi na to, że dłuzej poczekam na swoją. Chociaż TV będzie w przyszłym tygodniu. Zobaczymy czy to całe VRR i inne bajery do gamingu faktycznie coś znaczą.

Opublikowano

Oficjalka oficjalką, ale wszystkie elektromarkety i sklepy nie rozliczają się z MS w złotówkach :reggie: MS ma w dupie jak stoi PLN, ze względu że jesteśmy w unii on ma dostać swoje w Euro, a to że u nas nie ma sztywnej waluty i sklepy mogą nie zarabiać jeszcze bardziej ma w dupie.

Dodatkowo to jest tylko cena sugerowana przez MS i sklepy nie mają sztywnego obowiązku się jej trzymać. To samo się tyczy PS5.

Słaba podaż do popytu też tu swoje gra, ale nie w takim stopniu jak wszyscy myślą.

Opublikowano

Większym dickmovem, niż podbijanie sugerowanej ceny, jest opychanie sprzętu tylko w zestawach z giereczkami, padami i innymi zbrojami dla konia. Ale kto sklepom zabroni? :reggie:

Opublikowano

Paweł zapytał czy podnieśli oficjalnie ceny, a ja tylko napisałem że oficjalnie nie podnieśli, bo na stronie wciąż jest stara cena :lapka: nie wiem co tam się dzieje za kulisami

• Plusik 1
Opublikowano

Pewnie ceny kart graficznych to też z powodu inflacji w meksyku i hondurasie. xd

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

Dobrze było brać na premierę za 2249zł a teraz kilka stów więcej i znajdź jeszcze konsole :obama:

I cyk na olx za 3500 i tak się robi fortunę. xd