Opublikowano 13 czerwca 20213 l 4 minutes ago, KarolJanuszGejmingu said: Co oni pokazują jednym królem MMo jest wow ,to jest taki żal ten Skyrim online Ja tam jestem fanem ESO i lubię ten świat wiec dla mnie jest gitara
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Bigby napisał: mialem pisac, ze zrzyna z inside, a tu ci sami tworcy, lol
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Somervill bardzo fajnie soe zapowiada. Teraz, Paolo de Vesir napisał: 1 minutę temu, Bigby napisał: Sommervile też fajnie się zapowiada. Zdecydowanie, będę miał na to oko. Oj tak. Taki mix Flashback i Inside.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Dokładnie, pokazali scenki z gry i ASX już pisze o poprawionej grafie xD
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Bielik napisał: Ale ten multik to kozacko wygląda No szkoda, że singla nie pokazali…