devilbot 3 682 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 (edytowane) U mnie w domu od tygodnia już 2 Xboxy. Dołączył series s do pokoju syna. Gamepass dzielony nabiera sensu jeszcze bardziej. Powiem wam że ten Series S robi dobre wrażenie. Mega mały a prawie moc nextgena w małej skrzyneczce w cenie procesora do pc. Na pewno dużo cieplejszy jest podczas grania od series x. No ale szacun dla Microsofu że to wypuścili to bo gry chodzą spoko. Edytowane 14 czerwca 2021 przez devilbot 1 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 28 minut temu, Bielik napisał: Pamięta ktoś z Was w ogóle i singlu Crossfire X robionym przez Remedy? Słuch o tym zaginął, a wydawałoby się, że premiera w tym roku to pewnik. W czwartek coś jescze dadzą, może tam. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Pokaz Hellblade 2 i Avowed w tym roku, może GC, może XO21 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Tylko niech pokażą chociaż gameplay z tego Hellblade2. W ogóle bardzo propsuję, że MS tak się wziął w garść. Po raz pierwszy od czasów X360 czuję, że zależy im, ale to tak ZALEŻY. Zapowiada się wyśmienita generacja, już na starcie podoba mi się bardziej niż poprzednia (dotyczy to obu wielkich konsol). Cudowne czasy na bycie graczem. BTW ciekawe czy w końcu doczekamy info o DLC do Cuphead, w zeszłym roku było "next-year" Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Opublikowano 14 czerwca 2021 Cytat Microsoft may fall even further behind in raw console sales, though it will be because consoles are now just one piece of Xbox’s puzzle. And Xbox might not always have the best games but damned if it won’t have the best deal. To return to the streaming comparison, everybody has Netflix. There’s still room for the Hulus to the Criterion Channels, but they’re the second and third and fourth and fifth options. And soon enough, everybody may have Xbox, too — even if they don’t own an Xbox. zgadzam się z tą tezą, Xbox jest na dobrej drodze by stać się liderem na nowo kształtującym się rynku abonamentów growych, a innym graczom pozostanie co najwyżej walka za jego plecami. prędzej czy później pewnie każdy z nas skończy w ekosystemie xboxa, czy to z konsolą pod tv, pecetem czy smarfonem w kieszeni Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Jestem ciekaw prezencji Doom Eternal po patchu do XSX. Gram w to aktualnie i jest to najładniejsza i najlepiej ruszająca się gra jaką widziałem, trudno mi sobie wyobrazić jeszcze lepszą oprawę graficzną. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Eternal to jest najlepiej zoptymalizowana gierka w jaką grałem, sztosik. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 No optymalizacyjnie Doom: Eternal obok FH to techniczne arcydzieła, no za cholerę nie ma się do czego przyczepić.. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Chłopaki jak długi kabel HDMI 2.1 jest w pudle z konsolą? U mnie potrzeba ze 3metry aby to podłączyc przez kanał w ścianie. Styknie czy będe musiał kupić nowy? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 to braknie bo 1.80m ma ten dołączony z XSX 1 Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Godzinę temu, Czoperrr napisał: najładniejsza i najlepiej ruszająca się gra jaką widziałem jak włączyłem 1szy raz na xsx to też myślałem że to już miało apdejty i 120fps tak hulało płynnie. Teraz chyba sprawdzę RT. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Nowy design pudełek, wygląda na to, że pudełka będą niższe i pozbawione zielonego paska plastiku. Zbieraczom polecam przygotować osobną półkę bo nie będą pasować do starych pudełek Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Opublikowano 14 czerwca 2021 Teraz już nikt nie pomyli pudełek Co do samej zmiany to dla mnie bez znaczenia, od premiery konsoli kupiłem jedno pudełko xd Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Ja jak nie dostane niczego w jakims gówno bundlu to pewnie nie kupie żadnego. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 U mnie i tak tylko gamepass + cyfra, to whatever. Obecne pudełka sa najlepsze w branzy. Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Pany a kiedy ten update do Doma ma się ukazać? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 23 minuty temu, maxoffe napisał: Pany a kiedy ten update do Doma ma się ukazać? 29 czerwiec Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 38 minut temu, lpcl napisał: 29 czerwiec O to szybciej niż myślałem. Podstawka na dysku gotowa na przyjęcie updatu, bo czasem lubię pyknąć dla odreagowania po Codzie krótką rundkę w Doom'a. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 15 minut temu, maxoffe napisał: O to szybciej niż myślałem. Podstawka na dysku gotowa na przyjęcie updatu, bo czasem lubię pyknąć dla odreagowania po Codzie krótką rundkę w Doom'a. Spoko gierka, w starym stylu tj. bez jakiś ostrzeliwań z lunet ze 100 metrów tylko strzelasz kreaturom prosto w ryj i wsadzasz granat w gardło. Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 18 minut temu, lpcl napisał: Spoko gierka, w starym stylu tj. bez jakiś ostrzeliwań z lunet ze 100 metrów tylko strzelasz kreaturom prosto w ryj i wsadzasz granat w gardło. Wiem, wiem że spoko dlatego ciągle w nią czasem gram. Podoba mi się ta dynamiczna akcja jak cholera, jednak to dość nietypowy DOOM. Trójka miała swój zajebisty klimat, chodziłeś długo po mrocznych i ciemnych zakamarkach i nagle nie wiadomo kiedy wyskakuje Ci na ryj kreatura... Bardzo lubiłem w to grać późną nocą w słuchawkach, nie raz ciary mnie po plecach przeszły. Podobnie jak z Alienem. Eh chyba jak będę miał wolną chwilę to jeszcze raz sobie te gierki odświeżę. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 4 minuty temu, maxoffe napisał: Wiem, wiem że spoko dlatego ciągle w nią czasem gram. Podoba mi się ta dynamiczna akcja jak cholera, jednak to dość nietypowy DOOM. Trójka miała swój zajebisty klimat, chodziłeś długo po mrocznych i ciemnych zakamarkach i nagle nie wiadomo kiedy wyskakuje Ci na ryj kreatura... Bardzo lubiłem w to grać późną nocą w słuchawkach, nie raz ciary mnie po plecach przeszły. Podobnie jak z Alienem. Eh chyba jak będę miał wolną chwilę to jeszcze raz sobie te gierki odświeżę. Tylko właśnie temu doomowi bliżej do starych domów niż trójce. Cytuj
chmura 16 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Doom 3 klimatem stal bo walka to byla kiepska, randomowy shotgun, wrogowie zawsze za plecow dla wyrownania szans. Brak latari u broni, i to lazenie po ciemku przez cala gre Cale szczescie ze sie odbili od trojki i powrocili do korzeni z nowymi doom Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 13 godzin temu, Czoperrr napisał: Nowy design pudełek, wygląda na to, że pudełka będą niższe i pozbawione zielonego paska plastiku. Zbieraczom polecam przygotować osobną półkę bo nie będą pasować do starych pudełek Zajebiste Będę zbierał. Tylko te białe trochę nie pasuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi