Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Scorn zrobił WOW w dniu prezentacji, teraz mocno mnie odpycha swoim designem

Opublikowano
15 minut temu, Shago napisał:

Dawać już to Perfect Dark..

Przypomnijcie- czym to ma być? Fpp czy tpp?

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Design ma fajny, ale gameplay wygląda bardzo marnie, także moje oczekiwania mocno spadły.

Mam tak samo. Jak to będzie chodzonka po łudząco podobnych korytarzach to meh/10

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

a co ze Scornem? Będzie w tym roku?

Scorn to będzie najmocniejsze 67 na MC w historii - gra z klimatem, który szybko uleci i drewnianym gameplayem. Możesz sobie zapisać ten post. :cool: 

a czekam oczywiście na to co wyjdzie z Perfect Dark i Everwild, na ten rok to klasyczek: Halo, Forza, ale i The Gunk

Opublikowano
16 minut temu, Shago napisał:

Scorn zrobił WOW w dniu prezentacji, teraz mocno mnie odpycha swoim designem

Jakoś nie jestem fanem tego geigerowskiego stylu, poza tym strzelanie wygląda drętwi co jak na grę FPP nie wróży dobrze. 

Opublikowano

A to ja się nie spodziewam nie wiadomo czego, też myślę że to wyjdzie drewno strzelanie i chodzenie ale klimat bardzo ciekawy dla mnie ma ten tytuł.

Opublikowano

Poza Scorn, nic nie było na temat choćby State of Decay 3, czy Hellblade 2 a to gry których premierę jeszcze niedawno widziałem w 2022 roku. Może jeszcze dziś coś pokażą? 

Chyba że prace nad grami nie idą za dobrze i złapią dużą obsuwę, wieczorem uchylą rąbka tajemnicy, a przynajmniej taką mam nadzieję.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Scorn to będzie najmocniejsze 67 na MC w historii - gra z klimatem, który szybko uleci i drewnianym gameplayem. Możesz sobie zapisać ten post.

Brzmi jak Below

Opublikowano
3 hours ago, juggernaut87 said:

Sprawdziłem wiele teoretycznie ciekawych exów. Nie ma tego uderzenia jakbyś dorwał sie do biblioteki Sony/Nintendo po kilku latach. 

To bardzo indywidualna opinia zależna od gustów. Mnie np. gry Nintendo mało interesują, z kolei bez Xboxa miałbym straszny głód samochodówek. 

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

na ten rok to klasyczek: Halo, Forza, ale i The Gunk

Myślę że Psychonauts 2 może być zaskoczeniem, w sensie że będzie kopalnią ciekawych pomysłów. 

Jednak więcej pewnie będzie sie pisało o budżetowej oprawie i porównaniu do Ratcheta, stąd nie nastawiam się na wysokie oceny 

Opublikowano
  • Autor

myśle że Psychonauts 2 może zaskoczyć wiele osób ;) 

w ogóle myśle że czeka nas bardzo fajne lato i jesień, oby tylko obyło się bez opóźnień i będzie pięknie 

Opublikowano

Nowy patch do Exodussa - 67 GB. Takie moje pytanie:

Jeżeli grę mam na zewnętrznym dysku i odepnę go a następnie ponownie włożę płytę i ściągnę już zawartość Enhanced to po podpięciu dysku będę miał obie wersje gry tak?

Zależy mi na tym bo wersja Xbox One X jednak jest w pełni natywnym 4k a tu spadki nawet do Full HD. 

Fajnie mieć obie wersje chyba, że po wejściu do menu jest taka opcja wyboru po nowym patchu (???)

Opublikowano
12 godzin temu, benito82pl napisał:

Czemu w metro exodus nie ma quickresume?

W ponad połowie gier jakie mam nie ma quick resume. Nie jest to coś dziwnego.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Panowie człowiek chce kupić Ninja Gaiden Master Coll jakieś promki? 

Opublikowano
9 minut temu, Lord Protector napisał:

Panowie człowiek chce kupić Ninja Gaiden Master Coll jakieś promki? 

W BR za 113 PLNów. W Turcji taniej - 89 ale nie ma zdrapek. 

Opublikowano

Wszystko jest opisane w dedykowanym temacie. Od siebie dodam, że wszystkie gierki i DLC kupuje w Brazylii i ani razu niemiałem problemu.