Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

To propaganda w CW piszą że w Polkowicach był XSX na regale.

Dlatego napisałem "w cywilizowanych krajach".
Możliwe, że u nas, dzięki głęboko zakorzenionej miłości do PlayStation, ten obojętny większości XBOX faktycznie wala się na półkach, choć też nie wydaje mi się, bo w polskiej grupie XBOX Series S|X na facebooku dość często przewijają się posty typu "Aktualnie nigdzie nie ma XSX, więc czy dużo stracę, jak kupię XSS".

Opublikowano

lepiej nie wywoływać tych odklejeńcówz CW z lasu, bo jeszcze się tu zlecą

Ja osobiście patrząc na te wszystkie problemy z dostępnością, upychaniem konsol w przeróżne niepotrzebne zestawy byle podbić cenę, cieszę się kupiłem konsole na premierę w cenie sugerowanej przez producenta i mam to wszystko z głowy.  Wiadomo, że XSX rozkręcał się bardzo powoli pod względem gier i dopiero teraz (w drugiej połowie 2021) sytuacja się poprawia. ale i tak nie żałuje tej decyzji. 

Opublikowano
2 hours ago, Paolo de Vesir said:

Odwiedzam elektromarkety przynajmniej kilka razy w miesiącu i nigdy nie widziałem XSX na półce, za to od groma XSS-ów.

No description available.

XSS jest wszedzie, XSX znajdzie się w MM i ME , PS5 nigdy nie widziałem tutaj w Opolu, nawet czerwonego pada do PS5 musiałem zamawiać do sklepu

Opublikowano

Ten night mode to spoko opcja, mi co prawda to nie przeszkadza ale pamiętam że XM kiedyś narzekał że dioda xboxa na padzie razi go w oczy w czasie nocnych sesji 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

XM kiedyś narzekał że dioda xboxa na padzie razi go w oczy w czasie nocnych sesji 

No właśnie często czytam takie posty na Facebooku i się dziwię, jak to może przeszkadzać :dunno:

Ludzie ślepią w tego pada zamiast w TV?

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Ten night mode to spoko opcja, mi co prawda to nie przeszkadza ale pamiętam że XM kiedyś narzekał że dioda xboxa na padzie razi go w oczy w czasie nocnych sesji 

Ale to na ps4

Opublikowano

Przyszedł Xboxik Serie X. Bardzo fajnie zapakowane no i konsola wydaje się taka malutka przy PS5. Padzik szorstki z tyłu, fajnie. Cichutko, szybko no i na razie ściągam tylko FH4 bo i tak zagram około północy chwilkę, ale jest już kilka gierek z GP, które trzeba będzie nadrobić. Elegancka konsola, chociaż i tak z wyglądu preferu bardziej PS5. 

No cóź XoX bye bye.

Opublikowano

wydaje się że jeszcze niedawno było E3 a tu proszę za chwilę kolejny pokaz gier. Fajnie, widać że Spencer nie zwalnia tempa 

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Cokolwiek na temat Perfect Dark, bądź Gears 6 poproszę. 

Zapomnij, nie ten kaliber imprezy już od dawna.

Dostaniesz coś z gier mających zaraz premierę jak Psychonauts 2 czy H:I FH5, gameplaye z już zapowiedzianych gier do GP i może parę nowych gierek do subskrypcji które wylądują Day One zapowiedzą. Większy kaliber pewnie na tą swoje XO zostawią

Opublikowano
39 minut temu, Figuś napisał:

tempo jest od dekad takie samo, terminy imprez branżowych się nie zmieniły :)

Terminy może się nie zmieniły (chociaż Gamescom na pewnie nie istnieje od dekad ;) ) ale nie wszyscy w nich uczestniczą.

Moim zdaniem tempo mają dobre, bo doskonale pamiętam suche lata Xboxa, kiedy robili pokaz tylko na jednej imprezie w ciągu roku.

Teraz mają o wiele więcej gier w produkcji i do pokazania, więc w porównaniu do tych czasów teraz jest niebo i ziemia, są obecni na E3 i gamescomie, zapowiadają gry na TGA, a jeśli pandemia pozwoli pewnie jeszcze zorganizują X021. Co daje nam 3-4 imprezy w ciągu roku, gdzie pokazują swoje gry.