ASX 14 716 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2021 co do tej prezentacji Gamesonowej to myślę że skupią się na swoich dużych produkcjach AAA wychodzących w tym roku czyli Forzie Horizon 5, Age od Empires 4 i Halo Infinite, do tego dorzucą kilka gier niezależnych których nie było na E3 a które wciąż mają wyjść w tym roku czyli Gunk i Scorn i to chyba tyle Tak jak podejrzewałem Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 No troche mi zrobili nadzieji. Tak to wiem ze niewiele strace jak nie zobacze kolejnego trailera FH5 czy Psychonauts 2. Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Trzeba się też zastanowić co faktycznie im zostało do końca roku - o ile 12 Minutes wyjdzie przed eventem na GamesCom czego spodziewać się możemy na danych rok: Halo Infinite Godrizon 5 Age of Empires 4 The Gunk Psychonauts 2 plus jakaś drobnica. Z pewnością będą to dobre gry, ale pokaz do zaorania, bo nie spodziewam się żeby nagle z rękawa wyciągnięto jakieś tytuły na 2021 kalibrem dorównujące pokazowi z E3. Cytuj
creatinfreak 3 858 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Może wystawią jakiś kurnik z drobiem Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2021 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Trzeba się też zastanowić co faktycznie im zostało do końca roku - o ile 12 Minutes wyjdzie przed eventem na GamesCom czego spodziewać się możemy na danych rok: Halo Infinite Godrizon 5 Age of Empires 4 The Gunk Psychonauts 2 plus jakaś drobnica. Z pewnością będą to dobre gry, ale pokaz do zaorania, bo nie spodziewam się żeby nagle z rękawa wyciągnięto jakieś tytuły na 2021 kalibrem dorównujące pokazowi z E3. chciałbym aby wszystkie konferencje Xboxa miały równie mocny lineup Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 11 minut temu, ASX napisał: chciałbym aby wszystkie konferencje Xboxa miały równie mocny lineup no fajne fajne, ale to która będzie? czwarta impreza z tym mocnym lineupem? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2021 no ja wciąż nie zdążyłem się znudzić tymi grami - Forza Horizon 5 została zapowiedziana dopiero kilka miesięcy temu - Z kampanii Halo Infinite nie licząc niesławnego zeszłorocznego dema, widzieliśmy tylko 2 cutscenki w dodatku z samego początku gry, więc chętnie zobaczyłbym nowy gameplay, z poprawioną grafiką i datą premiery - Gunk zapowiedziany był rok temu i do tej pory widzieliśmy tylko jeden trailer, a premiera teoretycznie za pasem Najwięcej materiałów jest chyba z Age of Empires IV i Psychonauts 2 i obie gierki zostały zapowiadziane lata temu więc tu jestem w stanie zrozumieć przesyt. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 A Scorn juz umarł czy co sie z tym dzieje? Liczyłem, że jak cały internet coś mówił o monotonnym gameplayu to się cos w tej kwesti zmieni. Zamiast tego jest cisza i trochę już nie czekam Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2021 nie wiadomo, jeśli nie pokażą Scorna 24 sierpnia to myśle że będzie można założyć że został opóźniony na przyszły rok Cytuj
creatinfreak 3 858 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 No niby fajnie, że gry dostają te next gen patche. Ale kurwa ja to mam wszystko ograne dawać mnie nowe gry. Na szczęście zaraz Forza i halo. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Fajniutko że MS wpada na GC z nowymi materiałami z gier na ten rok, ciekawe jak tam scorn i gunk. Pamiętajmy że MS jeszcze będzie na TGA w grudniu gdzie zawsze coś mocnego rzucają i możliwe jest XO21 w listopadzie :spencer: Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Ja liczę na jakiś gameplay z Atomic Heart. Byłoby klawo. Cytuj
Figuś 21 253 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 https://www.twitch.tv/xbox ID@xbox za 10 min Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Wie ktoś może o co chodzi ale quick resume przestał mi działać Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 To nie działa przy każdej grze jak coś. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 To to ja wiem, ale w tych które obsługiwały teraz nie działa w żadnej Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 W dniu 9.08.2021 o 13:45, Paolo de Vesir napisał: Trzeba się też zastanowić co faktycznie im zostało do końca roku - o ile 12 Minutes wyjdzie przed eventem na GamesCom czego spodziewać się możemy na danych rok: Halo Infinite Godrizon 5 Age of Empires 4 The Gunk Psychonauts 2 plus jakaś drobnica. Z pewnością będą to dobre gry, ale pokaz do zaorania, bo nie spodziewam się żeby nagle z rękawa wyciągnięto jakieś tytuły na 2021 kalibrem dorównujące pokazowi z E3. No zawsze pokaz z pokazanymi wcześniej grami nie wzbudza takich emocji. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Parę pytanie odnośnie bestii SX . Czy to normalne, że wydobywa się z niej tyle ciepła? Wczoraj po sesji z konsolą dosyć mocno grzało przez górę. Rozumiem, że tam jest odprowadzane ciepło, ale czy aż tak? Druga sprawa to czy właśnie ten " komin" po sesji przykrywacie czymś, żeby nie dostawał się tam kurz? Ja wczoraj zrobiłem tak prowizrokę w razie czego. 9 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Parę pytanie odnośnie bestii SX . Czy to normalne, że wydobywa się z niej tyle ciepła? Wczoraj po sesji z konsolą dosyć mocno grzało przez górę. Rozumiem, że tam jest odprowadzane ciepło, ale czy aż tak? Tak, wydajny heatsink + dobry wentylator odprowadza właśnie tak duże ilości ciepła, nie ma czym się martwić. Dopiero gdy będziesz grać w coś wymagającego i zacznie wiać chłodem z wylotu można zaczynać się martwić. 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Druga sprawa to czy właśnie ten " komin" po sesji przykrywacie czymś, żeby nie dostawał się tam kurz? Ja wczoraj zrobiłem tak prowizrokę w razie czego. Mam tylko nadzieję, że nie nakładasz tego w sekundę od wyłączenia konsoli, bo jeśli zostało jakieś ciepło resztkowe to jeszcze chwilę po wyłączeniu wentylator działa, odprowadzając je z konsoli. Jeśli wyłączyłeś sprzęt i założyłeś mu ten kaptur to trochę możesz sobie sam zaszkodzić. Nie nakładam żadnych szmatek ani innych kurzołapów po graniu, stoi jak pan Spencer przykazał, od czasu do czasu przetrze się szmatką i eloszki. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Nie no w sekunde po wyłączeniu nie. Czekam aż wszystko się uspokoi i nic już nie dmucha. 5 minut temu, Bzduras napisał: Tak, wydajny heatsink + dobry wentylator odprowadza właśnie tak duże ilości ciepła, nie ma czym się martwić. Dopiero gdy będziesz grać w coś wymagającego i zacznie wiać chłodem z wylotu można zaczynać się martwić. Mam tylko nadzieję, że nie nakładasz tego w sekundę od wyłączenia konsoli, bo jeśli zostało jakieś ciepło resztkowe to jeszcze chwilę po wyłączeniu wentylator działa, odprowadzając je z konsoli. Jeśli wyłączyłeś sprzęt i założyłeś mu ten kaptur to trochę możesz sobie sam zaszkodzić. Nie nakładam żadnych szmatek ani innych kurzołapów po graniu, stoi jak pan Spencer przykazał, od czasu do czasu przetrze się szmatką i eloszki. No, ale przecież tam aż się prosi żeby kurz wlatywał. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 10 godzin temu, Banan91PL napisał: To to ja wiem, ale w tych które obsługiwały teraz nie działa w żadnej To jest jeden wielki random. U mnie jeszcze kilka dni temu QR nie działał w żadnej grze, a teraz działa. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Ja przykrywam kawałkiem kartki zazwyczaj, nie wiem po co pada do woreczka nie chowam jak coś. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 34 minuty temu, Donatello1991 napisał: No, ale przecież tam aż się prosi żeby kurz wlatywał. To niech wlatuje, nie chce mi się chuchać i dmuchać na konsolę. Konserwuję ją jak każdą inną, nie mniej i nie bardziej Cytuj
milupl 623 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Opublikowano 11 sierpnia 2021 45 minut temu, Donatello1991 napisał: Parę pytanie odnośnie bestii SX . Czy to normalne, że wydobywa się z niej tyle ciepła? Wczoraj po sesji z konsolą dosyć mocno grzało przez górę. Rozumiem, że tam jest odprowadzane ciepło, ale czy aż tak? Druga sprawa to czy właśnie ten " komin" po sesji przykrywacie czymś, żeby nie dostawał się tam kurz? Ja wczoraj zrobiłem tak prowizrokę w razie czego. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie nawet po wyłączeniu i przyłożeniu ucha blisko wylotu słychać jak wiatrak pracuje, więc zakrywanie raczej tylko zaszkodzi. Ps. Zawsze możesz konsole "położyć" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi