Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Jak to ma byc na 90 minut to spoedziewam się duzo więcej takiego gadania skoro skupiają się na grach na 2021.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Jednak chyba peak prezentacji MSu to było E3 2018 - praktycznie zero takich smutów, trailer za trailerem Jednak kiedyś było lepiej, teraz omawianie paczy, echh
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 6 minut temu, wojtas011 napisał: (...) 7 minut temu, dee napisał: W opcjach znajdujesz polskie napisy Dzięki panowie ale u mnie tego nie ma. Tylko adnotacje, prędkość i jakość.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Bushiden, Signalis, Midnight Fight Express będzie grane o ile nie spierdolą tego sami twórcy
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Teraz, Elitesse napisał: Dzięki panowie ale u mnie tego nie ma. Tylko adnotacje, prędkość i jakość. Wystarczy wejść przez kanał Xbox Polska.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Ze trzy fajne indyki tam namierzyłem - SIGNALIS, Chinatown Detective Agency i ta nawalanka z izometrycznym widokiem - będzie grane w GP
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Smiti napisał: Wystarczy wejść przez kanał Xbox Polska. Działa. Dzięki!
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l into the pit też może być spoko, ale mam już przesyt doomopodobnych, retrostylizowanych shooterów