Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Teraz, Ma_niek napisał: Swietne te prowadzace :D:D No kurde, co do za pół łyse npcki z cyberpunka....
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Jezu, te spowolnienia czasu po każdym WYSKOKU to mogliby już sobie darowac
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 2 minuty temu, Ludwes napisał: Jezu, te spowolnienia czasu po każdym WYSKOKU to mogliby już sobie darowac o tym samym pomyslałem XD no ale wygląda obłędnie, tylko że znam to 4 części przydałoby się coś nowego
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Autor moje podsumowanie: na plus: - Forza Horizon 5 - Gunk - Crusader Kings III - integracja grania w chmurze na konsoli na minus: - cała reszta
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l no to bieda, nie oczekiwalem za wiele ale i tak nie sprostali, gdzie scorn, gdzie cos wiecej o gunk itp... takie 2/6
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Wiedziałem, że będzie dużo gadania, ale nie spodziewałem się lekcji historii czy statku z borderlands ;/ Gdzie rzut do GEMPASA?!
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l The Gunk i indory supcio, DLC do gier ktore mnie nie interesują i brak premiery HALO dopuszczający+
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Drogi Microsofcie, Jak masz robić takie streamy to lepiej nie rób ich wcale. Best regards, Bzduras
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Straszna konfa. Jak juz bylo dobrze i MS nauczyl sie zamykac morde i skupiac sie na serii trailerow to wrocili do najgorszej formy prezentacji. Siedza tworcy albo jakies product managery, lewackie comunity managery czy inne marketingowo-prowe pajace i opowiadaja jakie to fantastyczne, ze w grze masz 5 nowych ruchow albo 3 nowe umiejetnosc jak spowolnienie czasu xD I to ekscytowanie sie jakbys mial doznac czegos niesamowitego mimo, ze to kolejny raz gra o chodzeniu i strzelaniu do przeciwnikow czy inny racer. Obrzydliwa prezentacja. I jeszcze ku.rwa zaraz po trailerze Forzy tablica ze koniec i nara xDDD Mogli chociaz zakonczyc tym, ze ten samolot transportowy co wyrzucal jeepy bedzie do oblatania w MFS. A zaloze sie ze bedzie.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Brak Halo na koniec mega słabe. FH5 spoko, Gunk na razie mnie nie porwał. Słabe to było, mogli darować sobie część gadaniny i wyrobić się w 45min.