Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
Teraz, Ma_niek napisał:

Swietne te prowadzace :D:D

No kurde, co do za pół łyse npcki z cyberpunka....

Opublikowano

O co chodzi z tym golwniem polowy lba? Jakas lewacka moda?

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Jaka świnia xD

aloha

Opublikowano

jestem zawiedziony tym co zobaczylem odnosnie the gunk

Opublikowano

Jezu, te spowolnienia czasu po każdym WYSKOKU to mogliby już sobie darowac

Opublikowano
  • Autor

Godrizon :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Ludwes napisał:

Jezu, te spowolnienia czasu po każdym WYSKOKU to mogliby już sobie darowac

o tym samym pomyslałem XD no ale wygląda obłędnie, tylko że znam to 4 części

przydałoby się coś nowego

Opublikowano

czy mozna odzyskac stracony czas w formie kodu na gamepass?

Opublikowano
  • Autor

moje podsumowanie:

I Expect Nothing And Im Still Let Down GIFs - Get the best GIF on GIPHY

na plus:

- Forza Horizon 5

- Gunk

- Crusader Kings III 

- integracja grania w chmurze na konsoli

na minus:

- cała reszta

Opublikowano

no to bieda, nie oczekiwalem za wiele ale i tak nie sprostali, gdzie scorn, gdzie cos wiecej o gunk itp... takie 2/6

Opublikowano

Wiedziałem, że będzie dużo gadania, ale nie spodziewałem się lekcji historii czy statku z borderlands ;/ Gdzie rzut do GEMPASA?!

Opublikowano

Drogi Microsofcie,

Jak masz robić takie streamy to lepiej nie rób ich wcale.

Best regards,

Bzduras

Opublikowano

Straszna konfa. Jak juz bylo dobrze i MS nauczyl sie zamykac morde i skupiac sie na serii trailerow to wrocili do najgorszej formy prezentacji. Siedza tworcy albo jakies product managery, lewackie comunity managery czy inne marketingowo-prowe pajace i opowiadaja jakie to fantastyczne, ze w grze masz 5 nowych ruchow albo 3 nowe umiejetnosc jak spowolnienie czasu xD I to ekscytowanie sie jakbys mial doznac czegos niesamowitego mimo, ze to kolejny raz gra o chodzeniu i strzelaniu do przeciwnikow czy inny racer. Obrzydliwa prezentacja. I jeszcze ku.rwa zaraz po trailerze Forzy tablica ze koniec i nara xDDD

Mogli chociaz zakonczyc tym, ze ten samolot transportowy co wyrzucal jeepy bedzie do oblatania w MFS. A zaloze sie ze bedzie.

Opublikowano

Brak Halo na koniec mega słabe. FH5 spoko, Gunk na razie mnie nie porwał. Słabe to było, mogli darować sobie część gadaniny i wyrobić się w 45min.