Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 25.08.2021 o 12:49, Ludwes napisał:

Co to kurwa jest xdddd

sorki, chłopaki, że odkopałem, ale byłem mocno do tylu i dopiero się zorientowalem

Wygląda jak kapelusz czarodzieja z impotencją:pawel:

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał:

Ponad 3 miechy przed premierą?

To tylko wstępna instalacja pliku o wadze 280mb. który bliżej premiery z automatu ma się zaktualizować do pełnej wersji.

Tylko żeby jeszcze tylko te automatyczne aktualizacje działały jak należy :reggie:

• Plusik 1
Opublikowano
56 minut temu, Hum napisał:

A co z nimi nie tak? U mnie zawsze działa.

Nie aktualizują mi się gry i zanim padnie zdanie żebym sprawdził ustawiania to odpowiem  od razu - tak wszystko mam poustawiane wszystko tak jak należy, nawet robiłem przywracanie ustawień fabrycznych i ustawiałem od nowa. Hard resety nie pomagają. Po wybudzeniu konsoli z instant on muszę ręcznie aktualizacje włączyć. Jedyne co się aktualizuje prawidłowo z automatu w instant on to OS konsoli, a aktualizacje gier wiszą sobie żeby ręcznie je wystartować :reggie:

8 minut temu, Banan91PL napisał:

U mnie równiez fajna sprawa , ogólnie ms wygrywa poki co w tej generacji

Co to ma do rzeczy?

Opublikowano

Ja też nie wiem o co chodzi Figusiowi, u mnie działa to elegancko.

Takie Psychonauts 2 dodałem do preinstalacji kilka miesięcy temu. W dzień premiery klikam ikonkę i gra jest ściągniętą i gotowa do gry, także nie mam do czego się przyczepić :cool:

Opublikowano

Może chodzi o to, że apka ma do niektórych gier troche nietrafione notyfikacje. MSF sporej liczbie ludzi był sygnalizowany do ściągania a wyszło troche słabiej bo dopiero z tydzien przed premierą była opcja dla każdego. Wiadomo, że day 1 i tak jest na dysku ale to po prostu irytuje jak dostajesz info ze mozesz a potem okazuje się że dupa.

Opublikowano

U mnie nie działa i znam kilka osób którym też nie działa i jest to znany problem. To samo miałem na XOX. Najczęściej zdarza się to osobą które były lub dalej są w programie insajderów. Ja się z niego wypisałem jeszcze za czasów premierowego XO bo mnie wkurwiały updaty co drugi dzień :/

Jak widać problem występuje od dawna i nie tylko na Seriesach

Opublikowano

U mnie też to nie działa co jest o tyle wqrwiające że akurat jak chcę coś odpalić to wyskakuje monit a update. Na szczęście łącze już lepsze to mogę poczekać. 

Opublikowano

Minimum co powinni teraz zrobić, po zwiększeniu rozdzialki dasha, to zmniejszyć te kafelki, bo te dynamiczne motywy to fajna sprawa ale i tak prawie wszystko jest zasłaniane przez olbrzymie kafle

Opublikowano

U mnie też auto update gier słabo działa. Konsola w instant on, automatyczne aktualizacje włączone, a po uruchomieniu od zera mieli patcha do Warzone albo Halo. Widocznie obrazek z panem spencerem i płacenie pełnej kwoty za GPU to zbyt mało, by zasłużyć na ten ficzer :frog:

• Smutny 1