Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Ten pad do FH5 taki nowoczesny, tęczowy. Donatello uprawiałby z nim miłość XD
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Ten kolorowy padzior nawet ma to coś. Myślę, że fani Splatoona mogą go spokojnie pozazdrościć Zielonym. Edytowane 25 sierpnia 20213 l przez White Raven
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l W dniu 25.08.2021 o 12:49, Ludwes napisał: Co to kurwa jest xdddd sorki, chłopaki, że odkopałem, ale byłem mocno do tylu i dopiero się zorientowalem Wygląda jak kapelusz czarodzieja z impotencją
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Godzinę temu, orion50 napisał: Można już preinstalować Halo Infinite Ponad 3 miechy przed premierą?
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 3 minuty temu, Square napisał: Ponad 3 miechy przed premierą? To tylko wstępna instalacja pliku o wadze 280mb. który bliżej premiery z automatu ma się zaktualizować do pełnej wersji. Tylko żeby jeszcze tylko te automatyczne aktualizacje działały jak należy
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l A co z nimi nie tak? U mnie zawsze działa.U mnie równiez fajna sprawa , ogólnie ms wygrywa poki co w tej generacji
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 56 minut temu, Hum napisał: A co z nimi nie tak? U mnie zawsze działa. Nie aktualizują mi się gry i zanim padnie zdanie żebym sprawdził ustawiania to odpowiem od razu - tak wszystko mam poustawiane wszystko tak jak należy, nawet robiłem przywracanie ustawień fabrycznych i ustawiałem od nowa. Hard resety nie pomagają. Po wybudzeniu konsoli z instant on muszę ręcznie aktualizacje włączyć. Jedyne co się aktualizuje prawidłowo z automatu w instant on to OS konsoli, a aktualizacje gier wiszą sobie żeby ręcznie je wystartować 8 minut temu, Banan91PL napisał: U mnie równiez fajna sprawa , ogólnie ms wygrywa poki co w tej generacji Co to ma do rzeczy?
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Autor Ja też nie wiem o co chodzi Figusiowi, u mnie działa to elegancko. Takie Psychonauts 2 dodałem do preinstalacji kilka miesięcy temu. W dzień premiery klikam ikonkę i gra jest ściągniętą i gotowa do gry, także nie mam do czego się przyczepić
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Może chodzi o to, że apka ma do niektórych gier troche nietrafione notyfikacje. MSF sporej liczbie ludzi był sygnalizowany do ściągania a wyszło troche słabiej bo dopiero z tydzien przed premierą była opcja dla każdego. Wiadomo, że day 1 i tak jest na dysku ale to po prostu irytuje jak dostajesz info ze mozesz a potem okazuje się że dupa.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l U mnie nie działa i znam kilka osób którym też nie działa i jest to znany problem. To samo miałem na XOX. Najczęściej zdarza się to osobą które były lub dalej są w programie insajderów. Ja się z niego wypisałem jeszcze za czasów premierowego XO bo mnie wkurwiały updaty co drugi dzień Jak widać problem występuje od dawna i nie tylko na Seriesach
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 2 minuty temu, Banan91PL napisał: O to ze hejtujesz pan Spencer ci wybacza
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l U mnie też to nie działa co jest o tyle wqrwiające że akurat jak chcę coś odpalić to wyskakuje monit a update. Na szczęście łącze już lepsze to mogę poczekać.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Autor Minimum co powinni teraz zrobić, po zwiększeniu rozdzialki dasha, to zmniejszyć te kafelki, bo te dynamiczne motywy to fajna sprawa ale i tak prawie wszystko jest zasłaniane przez olbrzymie kafle
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Dokładnie, trochę słabo jak wita nas pierwszy ekran wyglądający jakbyśmy tablet odpalili. Tutaj inny przykład jakby to można zrobić
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Motywy z ps4 i byłbym zadowolony, ruszające tło, muzyka, piękna sprawa to była. No ale na xboxie muszą wywalić te kafle i reklamy bo i tak nic nie widać.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l U mnie też auto update gier słabo działa. Konsola w instant on, automatyczne aktualizacje włączone, a po uruchomieniu od zera mieli patcha do Warzone albo Halo. Widocznie obrazek z panem spencerem i płacenie pełnej kwoty za GPU to zbyt mało, by zasłużyć na ten ficzer