20inchDT 3 361 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Wczoraj oglądalem dc fandome i po zobaczeniu tych roznych seriali/filmów doszedlem do wniosku, ze powinni spiknać się z DC i tak jak sony zrobic jedną gre z postacia znana w popkulturze. Batmana lubie najbardziej, ale WB zajmuje się tym ip, to moze superman? Nie przypominam sobie nawet jednej dobrej gry z tym bohaterem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Bo ciężko jest zrobić grę o supku xd postać jest zbyt op i jakoś nie dziwi mnie to, że gry superbohaterskie które się udają są właśnie o tych bardziej przyziemnych postaciach jak spider czy batman. Wolverine to też bezpieczny ruch insomniac. Gra o supku to by musiała mieć jakiś pojebanie wielki świat i kosmiczny system zniszczeń otoczenia by w jakikolwiek sposób oddawała feeling majtek na rajtuzach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Nadal czekam na grę z Lobo Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 (edytowane) A wonder woman? Ona potrafi latac czy nie? Xd Jest wysoko wedlug ankiet, a amerykanskie korpo by klepalo sie po pleckach po zrobieniu gry o silnej kobiecie Edytowane 17 października 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 WB raczej nie odda swoich marek. Prędzej ms by ich wykupił niż zapłacił za licencję. Tak mi się wydaje. Ale gdyby tak się stało to byłby sztos dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 17 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 707 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Kurczaki? Wow przecież w MgsV można było dostać czapkę kurczaka! Bankowo Kojima w rodzinie Microsoftu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 KFC Gaming Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Kick? Chickens? FABLE? Jest konspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 1 godzinę temu, ASX napisał: Kick off? Sensible World of Soccer albo FIFA 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Oby tylko nie żadne guvno związane z PUBG Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Co fifa ma wspolnego z kurczakami? To konto global publishing. Moze ktos im robi remastera trylogii? Ewentualnie fps boost, ale po pierwsze gry z 360 do tej pory nie dostawały, a po drugie dlaczego z tego konta by teasowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 remaster Chicken Invaders Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 17 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Ten profil jeszcze nic w całej swojej historii nic ważnego nie ogłosił więc na 100% jakaś duperela Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Ej dobra, mam absurdalny problem który nie chce się rozwiązać. Ile razy nie włączę Xboxa i wejdę do store'u, nie mogę nic wpisać. No nie mogę wpisać, klikam search, klikam literki, jest odgłos cyk-cyk ale literki się nie pojawiają w polu "Search your stuff & the Microsoft Store". Ktoś tak miał? W życiu nie miałem takiego problemu z czymkolwiek. Nie na stałe. Nie mogę żadnej mniej popularnej gry pobrać bez użycia serach. Już pomijam inne rzeczy których nie mogę zrobić z powodu tego że androidowa klawiatura się zje'bała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 17 minut temu, ogqozo napisał: Ej dobra, mam absurdalny problem który nie chce się rozwiązać. Ile razy nie włączę Xboxa i wejdę do store'u, nie mogę nic wpisać. No nie mogę wpisać, klikam search, klikam literki, jest odgłos cyk-cyk ale literki się nie pojawiają w polu "Search your stuff & the Microsoft Store". Ktoś tak miał? W życiu nie miałem takiego problemu z czymkolwiek. Nie na stałe. Nie mogę żadnej mniej popularnej gry pobrać bez użycia serach. Już pomijam inne rzeczy których nie mogę zrobić z powodu tego że androidowa klawiatura się zje'bała. Mam to samo i kupuję gry przez tablet Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 4 hours ago, Daddy said: KFC Gaming Czemu nie, Burger King już wypuszczał exy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 18 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 pozwólcie że skomentuje to gifem ze Spencerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 xdd oni nigdy się nie nauczą Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 13 godzin temu, Boomcio napisał: Mam to samo i kupuję gry przez tablet Nie no świetna sprawa XD Brzmi jak lekka niedogodność którą Microsoft mógł przeoczyć. Przez tablet przez tę aplikację? Żeby chociaż można było wygodnie kupować, przeglądać wishlistę itd. na normalnej stronie internetowej sklepu, jak na Switchu. Ale nie widzę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Macie zaktualizowaną konsole i apke MS Store na konsoli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Nie no ms store w przeglądarce to jest dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Oczywiście mam zaktualizowaną. Uprzedzając pytania, tak, przez te kilka tygodni próbowałem też wyłączyć konsolę i włączyć ponownie. NIc nic nie zmienia. Tej apki na telefon nigdy nie używałem bo kurde nie chcę, no ale widać może muszę... żeby kurczę móc kupić grę. Spośród wielu bugów jakie miałem z systemem Xboxa ten na razie określiłbym jako najgorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Ale w apce na telefon nie ma sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 14 minutes ago, ogqozo said: Oczywiście mam zaktualizowaną. Uprzedzając pytania, tak, przez te kilka tygodni próbowałem też wyłączyć konsolę i włączyć ponownie. NIc nic nie zmienia. Tej apki na telefon nigdy nie używałem bo kurde nie chcę, no ale widać może muszę... żeby kurczę móc kupić grę. Spośród wielu bugów jakie miałem z systemem Xboxa ten na razie określiłbym jako najgorszy. Spróbuj może podłączyć klawiaturę usb jeśli masz. Pewnie nic to nie da, ale spróbować można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi