XM. 10 826 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 35 minut temu, Hubert249 napisał: Nic nie zablokowali Było napisać o tym za tydzień... kiedy już wszystko się wyjaśniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Za prawie 3 stówki to kupujesz zwykłego pada do klocka, jeśli Microsoft wypuści w tej generacji takiego pada z haptyką i i zepsutymi trigerami, to będzie pewnie jakaś kolejna wersja Elite, który będzie pewnie za około tysiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Te padziory elite to chyba dobre jak ktoś np gra w multi i podchodzi do tego na poważnie, to powiedzcie mi po co tam haptyka czy tam te spusty jak w ds jak tego nikt normalny nie będzie używał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 zawołają na premierę nie 800zł tylko 500zł będzie miał haptyke i adaptacyjne triggery, ale bez łopatek pod uchwytem i nawą go EliteLite Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Za prawie 3 stówki to kupujesz zwykłego pada do klocka, jeśli Microsoft wypuści w tej generacji takiego pada z haptyką i i zepsutymi trigerami, to będzie pewnie jakaś kolejna wersja Elite, który będzie pewnie za około tysiąca. Wątpliwe, robienie takich bajerów dla jakiegoś nikłego procenta graczy to byłby głupi pomysł.Finalnie nie zdziwię się jak taki pad wyjdzie w ciągu kolejnego roku, bo jednak przyjęło się to na ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 To chyba wygrałem los na loteri ze swoim elitem. Chyba trzeba w totka zagrać. Chętnie przyjmę wibracje z dualsensa natomiast co do spustów wolę żeby nic nie zmieniali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 376 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Moja elitka tylko raz przyświrowała z RB, ale nawet rozkręcać nie musiałem żeby to "naprawić". Inna sprawa, że w padzie za siedem bomb te RB powinny być bardziej wytrzymałe od Nokii 3310 W każdym razie takie trailery nie wiadomo czego to niech sobie pokazują na stand upie w firmie, bo czemu to ma służyć dla szarego konsumenta? "Kurła, kiedyś to będzie"? No, będzie. Zwłaszcza jak te 23 studia zaczną wydawać w końcu gierki, bo na razie to też jest "kiedyś to będzie" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Info od Grubba na temat kolejnego projektu xgp. Jak dla mnie bomba, ze inwestuja w rozne gatunki i w mniejsze tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 27 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Princess Mononoke tyle mi wystarczy by śledzić ten projekt, chociaż nie jestem fanem side-scrollerów Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Ja jestem. Moze w jakims stopniu zapełni luke po ori, bo seria pewnie umrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 26 minut temu, Bzduras napisał: W każdym razie takie trailery nie wiadomo czego to niech sobie pokazują na stand upie w firmie, bo czemu to ma służyć dla szarego konsumenta. To jest akcja marketingowa dla BF2042 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 376 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 To niech ją sobie EA prowadzunu na swoim kanalu Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 3 godziny temu, creatinfreak napisał: Aktualnie brak czasu na gry (niemowlak i 4 łatka), milion gier w gamepassie, ogranie tego co chciałem na plejce, do tego już nigdy nic na premierę (cyberpunk + ceny 359zł, pomijam gry w gp bo nic nie tracę) tak więc ogram Horizon i Gow przynajmniej za rok to po co ma leżeć jak wszystko inne mam na Xboxie. Zamiast leżeć i się kurzyć, sprzedałem bez straty i zainwestowałem w wymiane zestawu audio video. Reasumując złożyło się kilka czynników za tym aby w danym momencie mieć jedną konsolę. Można wiedzieć za ile ostatecznie poszła konsola? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 57 minut temu, bebbop napisał: Można wiedzieć za ile ostatecznie poszła konsola? 2,5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 3 godziny temu, 20inchDT napisał: Info od Grubba na temat kolejnego projektu xgp. Jak dla mnie bomba, ze inwestuja w rozne gatunki i w mniejsze tytuły. https://www.windowscentral.com/project-belfry-xbox-working-devs-banner-saga-exclusive Wiecej info od Jeza. Podobno gre robi Stoic Studio od "The Banner Saga" Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Jest gdzieś jakaś opcja sprawdzenia QR jakie gry są uruchomione? Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 5 minut temu, Faka napisał: Jest gdzieś jakaś opcja sprawdzenia QR jakie gry są uruchomione? Tak, naciśnij xbox button, gry i aplikacje, dalej będziesz miał listę gier odpalonych w QR. Piszę z pamięci, więc coś tam może być lekko inaczej. No ja się zdziwiłem, że po miesiącu ciągle wisiało GTA IV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 28 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 jeśli ktoś wciąż poluje na swój egzemplarz konsoli, to końcówka roku może być dobrym momentem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Skoro przy XSS jesteśmy - czy mały next-gen, ma sprzętowy upscalling jak w przypadku XOS czy konsola wypluwa 1080p/1440p i resztą zajmuje się TV? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Z tego co pamiętam ma upscaling. Ale niech ktoś potwierdzi. A co myślisz nad xss jako druga konsola? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Ja mam jako druga i jako dekoder do game passa sprawdza sie swietnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Tak, myślę o XSS jako drugiej konsoli. Xbox to dla mnie głównie gamepass i gry cyfrowe. Przed zakupem powstrzymuje mnie właśnie niepewność jak ostatecznie poradzi sobie ten sprzęt z grami dedykowanymi nowej generacji i stąd pytanie o upscaller: FH4 z XOS śmiga w FHD i na ekranie 4K wygląda to naprawdę przyjemnie. Surowe 1080p podbijane przez telewizor? Już nie koniecznie. Brak takiego modułu to dla mnie dealbreaker jeśli chodzi o XSS, a XSX kosztuje jednak krocie. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 286 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, ASX napisał: jeśli ktoś wciąż poluje na swój egzemplarz konsoli, to końcówka roku może być dobrym momentem. Jeszcze do niedawna Media Expert miał normalnie na stanie XSX ledwie 150 zł drożej, to chyba nawet tu na forum niektórzy pisali, że nie będą przepłacać. Nawet jak się pojawią na święta w większej ilości, to zapewne też w zestawach z akcesoriami i grami po 2700-3000 zł bo i tak wszystko zejdzie na pniu przed świętami, a sklepy będą chciały pozbyć się dodatkowo akcesoriów i gier. Wbrew pozorom nawet na XSS jest spory popyt w PL - w samym sklepie Allegro wyświetlało do niedawna, że sprzedali ponad 3000 sztuk z danej partii, skończyła się, to teraz z nowej kolejne ~1500 sztuk już poszło (podobno w ostatnim kwartale MS wyprodukował prawie dwa razy więcej XSS niż XSX). Edytowane 28 października 2021 przez SnoD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 530 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 (edytowane) Może tego na forum nie widać, ale XSS sprzedaje się naprawdę dobrze. Ostatnio byłem na weselu to się dowiedziałem, że kilka osób z rodziny też pokupowało właśnie XSS i są zachwyceni. Edytowane 28 października 2021 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 28 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 gry na xboxa mają nowe pudełka, moim zdaniem zmiana in plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi