A_Bogush 387 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 Podobno jednak dalej można doładować realizując kod poprzez Sklep w Windows 10, wcześniej należy zmienić region w ustawieniach kompa na Brazylię. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 517 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 https://lowcygier.pl/aktualnosci/nowy-sposob-na-aktywacje-brazylijskim-kart-podarunkowych-w-microsoft-store/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 27 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 z ostatniego raportu finansowego Microsoftu, wygląda na to że problemy z dostępnością konsol trochę jeszcze potrwają Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 A no widać że zaczynają się pojawiać zestawy z dupy podobnie jak z plejkami. A przed świętami lepiej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Jak ktoś szuka golasa to obczajałbym np w sklepie Play w opcji zakupu konsoli bez abonamentu. Rok temu kupiłem tam swoją i cyklicznie się pojawiały w dostępności. Swoją drogą rok po premierze konsola 150 zł drożej niż kupowałem, co za absurd xd Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 No niestety chujowe czasy nastały. Ps5 sprzedałem i pewnie dopiero slim kupię w 2024 bo np w przyszłym roku na zimę jak stanieje Horizon i gow to ciężko będzie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Właśnie najbardziej denerwujące w obecnych czasach jest to, że jak chcesz coś mieć to musisz zamówić w minutę po wystartowaniu preorderów, bo skalperzy, boty i inni chętni wymiotą magazyny w moment i zostaje albo polowanie na swoją sztukę, albo przepłacanie januszom za sprzęt. Nóż sam się w kieszeni otwiera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Taniej nie będzie, wszystko drożeje, a po nowym roku będzie jeszcze gorzej, prąd, woda, ogólnie wszyscy będziemy zaciskać pasa. Pojebane, to co się dzieje teraz na świecie, bo to nie tylko my mamy z tym problem, z tą całą inflacją. Praktycznie tak po kieszeni dostaniemy, że nie wiadomo, co to będzie później. 3k za konsole? No trudno, płać i płacz. Nie będę wspominał jak już będzie z laptokami i częściami do komputerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 26 minut temu, HiS napisał: Kiedyś chciałem kupić XSX w tym programie all access. Nie dlatego, że raty itp. z czystej wygody? Taki kaprys. Od miesięcy w ME nie pojawiła się konsola w tej opcji. Teraz widzę zestawy z jedną grą nawet po 2900... Żenada. Na pewno mogę powiedzieć, że w obecnej generacji XsX=PS5, obie konsole to sztosy. Miałem ps5 i am teraz xss. W każdym przypadku nie ma wstydu. Gier full, zabawy full. Obozowanie się przy jednym nie ma obecnie sensu. A sprawdzałeś osobiście w lokalnych ME? U mnie w Wołominie ciągle leży kilka gołych XSX dostępnych tylko w All Access. Przynajmniej taki stan był jakiś tydzień temu. Jeśli ktoś z Wawy ma np. problem, żeby dorwać XSX, to na dniach będę w centrum handlowym na Wołomińskim rejonie i mogę sprawdzić, czy są dostępne. Mam jeszcze pod nosem RTV Euro i kilka kilometrów dalej Neonet - mogę tam też sprawdzić, czy mają Mesjasza na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 30 minut temu, Bzduras napisał: że jak chcesz coś mieć to musisz zamówić w minutę po wystartowaniu preorderów, bo skalperzy, boty i inni chętni wymiotą magazyny w moment No to jest dramat, ja mam jeszcze inne nazwijmy to hobby w którym jest taka sama sytuacja od kilku lat i nie spodziewałem się że w gierkowie też do tego dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 27 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 5 minut temu, HiS napisał: Jak to co jest teraz nie ma szans się dobrze rozkręcić, a o produkcji szkoda wspominać... produkcja pomimo problemów na rynku półprzewodników jest całkiem dobra. Może tego nie widać, ale Sony na przykład Sony produkuje i sprzedaje znacznie więcej PS5 niż PS4 w analogicznym okresie na początku poprzedniej generacji, więc po prostu fabryki nie nadążają z produkcją nowych konsol za popytem Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 1 godzinę temu, HiS napisał: W ten sposób nie sprawdzałem. Tzn jeśli chciałem wiedzieć czy coś jest w sklepie to tylko przez neta w opcji dostępność w sklepie. Ale w Zielonej Górze też wszystko co ma napis XSX lub PS5 schodzi momentalnie. W takiej sytuacji to żadne wersję pro nie mają racji bytu przez najbliższe 4 lata. Jak to co jest teraz nie ma szans się dobrze rozkręcić, a o produkcji szkoda wspominać... Z tego co wiem, to stan na stronie nie zawsze równa się z tym, co faktycznie mają na sklepie. Najlepiej zadzwonić do danego punktu, albo jechać tam osobiście, bo się możesz pozytywnie zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 5 godzin temu, creatinfreak napisał: Ps5 sprzedałem Dlaczego @brother? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 38 minut temu, Boomcio napisał: Dlaczego @brother? Aktualnie brak czasu na gry (niemowlak i 4 łatka), milion gier w gamepassie, ogranie tego co chciałem na plejce, do tego już nigdy nic na premierę (cyberpunk + ceny 359zł, pomijam gry w gp bo nic nie tracę) tak więc ogram Horizon i Gow przynajmniej za rok to po co ma leżeć jak wszystko inne mam na Xboxie. Zamiast leżeć i się kurzyć, sprzedałem bez straty i zainwestowałem w wymiane zestawu audio video. Reasumując złożyło się kilka czynników za tym aby w danym momencie mieć jedną konsolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 27 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 kurwa myślałem, że to jakiś dojebany pad z haptyką czy innymi duperelami Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 W dniu 26.10.2021 o 11:40, XM. napisał: Co za żałoba, podobno zablokowali możliwość kupowania w Brazylii Nic nie zablokowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 (pipi)a myślałem, że to jakiś do(pipi)any pad z haptyką czy innymi duperelami Dokładnie to samo miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 27 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 powinienem napisać że to tylko reklama konsoli z przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Może lepiej niech nic nie kombinują bo znowu dojenią cenę jak za elita, a nie będzie działać tak jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 27 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Ja z kolei chętnie przywitałbym xboxowego pada z haptycznymi wibracjami czy adaptacyjnymi trigerami, uważam że to bardzo ciekawe technologie. Kibicuje Sony żeby się przyjęły na rynku i inni producenci zaadaptowali te pomysły w swoich konstrukcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Ok. Ale niech dopracują tego pada i cena aby była 300 max, a nie 500+ i do tego loteria czy wszystko będzie działać (elite i jego nie zawsze działające face buttony czy bumpery) co nie @PiPoLiNiO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Teraz, creatinfreak napisał: Ok. Ale niech dopracują tego pada i cena aby była 300 max, a nie 500+ i do tego loteria czy wszystko będzie działać (elite i jego nie zawsze działające face buttony czy bumpery) co nie @PiPoLiNiO? Wibracje, trigery chuj wie co jeszcze i chcesz za to zapłacić 300zł? xD to pozdro, jak marzysz to zamykaj oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 (edytowane) Niech oni najpierw nauczą się robić ABXY i te odboje pod spustami Edytowane 28 października 2021 przez ProstyHeker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 11 minut temu, Wooyek napisał: Wibracje, trigery chuj wie co jeszcze i chcesz za to zapłacić 300zł? xD to pozdro, jak marzysz to zamykaj oczy. No a niby dlaczego nie? Dualsensa za tyle kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi