Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 hours ago, Paolo de Vesir said:

To chociaż jakieś tajne wrzutki do passa, no gurwa albo chociaż jebany UPDATE gier o których od lat wiadomo (Hellblade 2, Everwild) a nic z nich nie pokazano. ;_;

P.S. tak, wiem że EW zaliczło restart.

Chłopie z grami wrzucanymi do Gamepassa nie da się nadążyć. Z wielkich gier dopiero co wpadła Forza, zaraz wpadnie Halo. Jak dla mnie mogliby już nic w tym roku nie wrzucić i tak będzie spoko.

• Plusik 2
Opublikowano

Zabawnych czasów dożyliśmy, że narzekamy na zbyt dużą ilość gier na xboxie xd

Niech dalej napierdzielają gierkami, klęska urodzaju to najlepsza klęska jaka  może się trafić graczom.

• Lubię! 2
Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Zabawnych czasów dożyliśmy, że narzekamy na zbyt dużą ilość gier na xboxie xd

Niech dalej napierdzielają gierkami, klęska urodzaju to najlepsza klęska jaka  może się trafić graczom.

Wole nie, bo te gry nie sa na zawsze, a nie chce grac na wyscigi xd

Opublikowano
23 minuty temu, Bigby napisał:

Jak dadzą multi Halo + spory wysyp gier BC z odpowiednim boostem, to będę bardzo zadowolony.

Identyko. Stąd nawet jeśli przeciek okaże się prawdziwy to dzisiejsza premiera multi Halo byłaby bombą na miarę 20-lecia.

1 minutę temu, MaLeKrSkr napisał:

Wiadomo jak długo ma trwać to dzisiejsze wydarzenie?

Wg. tego co pisali koledzy powyżej - 30 minut.

Opublikowano

2xd.gif

okej, z początku byłem sceptycznie nastawiony, ale teraz zaczynam wierzyć, faktycznie Xbox może szykować dzisiaj bombę

Opublikowano

Może będą goście specjalni? Bill opowie, jak pierwszego Xboxa zmajstrował w garażu rodziców, Peter Moore pokaże tatuaż z GTA 6, a Dona Mattricka czeka roast za tv tv tv?

Ciekaw jestem co pokażą. Dawka nostalgii mi wystarczy, ale nowe zapowiedzi zawsze byłoby fajnie zobaczyć, a może nawet czekają nas jakieś niespodzianki do passa?

Opublikowano

Myślę, że wrzucą dziś tego multi Halowego. Ludzie podostawali już limitowane edycje Xboxów w wersji Halo wraz z kodem na grę, więc lipa trochę by była, jakby musieli czekać parę tygodni zanim będą mogli to odpalić. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał:

Ale Halo miało być podzielone na premierę? Myślałem ,że wszystko dzisiaj będzie dostępne. 

Opublikowano
3 minuty temu, Mustang napisał:

Ciekaw jestem co pokażą. Dawka nostalgii mi wystarczy, ale nowe zapowiedzi zawsze byłoby fajnie zobaczyć, a może nawet czekają nas jakieś niespodzianki do passa?

Było wyraźne podkreślone przez MS że tu nie będzie nowych zapowiedzi gier a niektórzy nakręcają się na nie wiem co, to tylko 30minut.

Do gamepassa/wstecznej może wpadnie kilka klasyków, launch trailer Halo, jakiś filmik wspominający o przeszłości, tyle.

Nie wiem co by miała dać premiera Halo multi 3 tyg. wcześniej przed planem, rozdzielenie gry na pół z dupy i puszczenie jej zaledwie tydzień po FH5 xD

Opublikowano (edytowane)

Timing akurat byłby bardzo dobry bo Call of Duty zaliczyło chyba pierwszy wyraźny spadek popularności od lat - sprzedaż o 40% gorsza niż w przypadku poprzedniej części, a nowy Butterfield podobno ma jakieś problemy. Infinite mogłoby w tej chwili mocno zyskać na potknięciach konkurencji.

Edytowane przez SnoD