Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy H2 pracuje z 4-5x tyle ludzi i nie jest to gra z kickstartera jak jedynka.

Taki sam samograj jak Plague, obie mi się podobały, klimat, historia, oprawa AV ale jeśli kontynuację mają być gameplayowo takie same, to :shotgun:

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Figaro napisał:

Panowie, jest jakaś stronka, która pokazuje różnice między wersjami gier One a Series X?

Różnice są tak małe, że potrzeba co najmniej grupy śledczej CSI żeby je wychwycić.

Edytowane przez SnoD
Opublikowano

Mam mały problem, kupilem Oled od Phillipsa model 856, ma wszystkie bajery i teraz wchodząc w opcje nie mogę wybrać 2 trybów mam je ja szaro „zezwalaj na automatyczny tryb małe opóźnienia” i „zezwalaj na zmienna częstotliwość odświeżania”. W tv mam włączony tryb gry. Telewizor obsługuje allm i free sync premium, orientuje się ktoś o co chodzi ?

Opublikowano

To psikus, być może jest gdzieś w opcjach wejść dodatkowy tryb do uruchomienia. Tyle że nie mam TV Philipsa więc gdzie tego szukać raczej nie pomogę. U siebie w Sony też najpierw musiałem włączyć w menu rozszerzone tryby działania HDMI żeby w ogóle konsola zaczęła współpracować.

• Lubię! 1
Opublikowano
To psikus, być może jest gdzieś w opcjach wejść dodatkowy tryb do uruchomienia. Tyle że nie mam TV Philipsa więc gdzie tego szukać raczej nie pomogę. U siebie w Sony też najpierw musiałem włączyć w menu rozszerzone tryby działania HDMI żeby w ogóle konsola zaczęła współpracować.

Tak wszedłem w ustawienia hdmi i tam znalazłem dodatkowe opcje , dzięki ;)
Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Dlaczego najnowszy trailer A Plague Tale: Requiem sygnowany był Sony i PS5? Tytuł miał trafić na premierę do Gamepassa.

po prostu ktoś wstawił filmik z kanału Playstation ;)

gra normalnie wyląduje na Xboxie i  Game Passie Day Fucking One

• Plusik 1
Opublikowano

Jakiego PPE? To Figuś wszędzie wrzuca trailery z kanału PS, na PPE przynajmniej dali z kanałów studiów developerskich w miarę możliwości. Ale na obronę pana moderatora powiem, że po prostu najwygodniej i najszybciej jest wejść na jeden kanał i kopiować z niego linki do wrzucenia, a że PS wrzuca wszystko szybko i w jedno miejsce to pewnie tym się posiłkuje.

Tunic wreszcie z datą premiery :banderas:

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)
1 hour ago, Bzduras said:

Jakiego PPE? To Figuś wszędzie wrzuca trailery z kanału PS, na PPE przynajmniej dali z kanałów studiów developerskich w miarę możliwości. Ale na obronę pana moderatora powiem, że po prostu najwygodniej i najszybciej jest wejść na jeden kanał i kopiować z niego linki do wrzucenia, a że PS wrzuca wszystko szybko i w jedno miejsce to pewnie tym się posiłkuje.

Tunic wreszcie z datą premiery :banderas:

A Plague Tale: Requiem może być jedną z najlepszych przygodówek w 2022 roku. Zobaczcie pierwszy gameplay - PPE.pl

Tutaj. Widzę, że jest już dopisane, że tytuł trafi do GPU, wcześniej tego nie było przez co widać konsternację w komentarzach.

Edytowane przez Czoperrr