Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

(obniżając na przykład marże ze sprzedaży w swoim sklepie)

Zobaczymy czy to kiedyś zrobią na konsolach.

FLMbh7bX0AQbaUh?format=jpg&name=large

Spencer mistrz języka  :xboss: 

Jez hintuje że może chodzić tylko o CODa, inni obstawiają PRową gadką żeby bez problemu klepnąć wykup i porównują to do Bethesdy co było mówione przed i po a jeszcze inni obstawiają że transakcja może dojść do skutku nawet w tym roku.

Bawiąc się w Patchera

- COD zostanie multi albo przynajmniej do końca umów/generacji

- WoW na konsolach

Opublikowano

Cod i fifa to są o tyle specyficzne gry, że mają masę fanów która gra w nie cały okrągły rok aż do wyjścia następnej części. Często są to jedyne gry które ogrywają. Dla takiego właśnie gracza bardziej opłacalne będzie wydać raz 70$ niż płacić co miesiąc 15$ przez 12 miesięcy. Oby tylko ms coś zrobił z tym codem bo seria stoi w miejscu. Jedynie modernwarfare 2019 był zajebisty.

Opublikowano

Niby tak, ale wystarczy dolozyc w ultimate jakis double xp co miesiac, premiere tydzien wczesniej czy ekskluzywne skórki i juz niektórych mozna przekonac do 2 razy wiekszej ceny, a tu jeszcze fifa rok w tyl na imprezy czy horizon 5 w jednym abo.

Opublikowano

Włąsnie ostatnimi czasy te kampanie to syf. Wyjątkiem jest właśnie MW rebot który jest kozacki. Tam obecnie chyba tylko infinity ward umie klepać coda. BO4 już w ogóle był bez kampanii lol xD Multi to sól tej serii od lat. W sumie teraz ten warzone chyba wszystko inne zostawia w tyle jeśli chodzi o cody. Ponoć jeszcze cod mobile dochodzi do głosu:dafuq:

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Ja tam chętnie ogram wszystkie CoDy bo ostatni jakiego grałem to WWII z Plusa, a kampanie zawsze są szybkie i przyjemne. Nie poyebało mnie by płacić za to normalne pieniądze więc z GPU będzie jak znalazł.

Zdecydowanie. U mnie ostatni to MW remaster z plusa. Kasy mi zawsze na to szkoda, ale w abo wjedzie na loozie.

Opublikowano

Pany ograjcie ten reboot MW bo to serio mega forma. Może końcówka jest troche zbyt "hero" ale to sztosiwo mega. no i multik też złoto ale może ze względu, że klimat drugiej wojny światej w multi w połączeniu z celownikami z XXI wieku to dla mnie za wiele.

Opublikowano

Ja czekam na wszystkie gry Acti w GP, bo są one generalnie strasznie drogie. Nowy Crash na promocjach był 140 zł i to była niska cena jak na Acti. Już o CoDach nie wspominam, bo ceny są absurdalne jeśli chce się tylko przejść singla.

Opublikowano

Ciekawe kiedy wpadną do usługi, na Crasha 4 też mam ochotę, a chętnie bym sobie też ograł po raz kolejny trylogię. 

Ogłoszenie przejęcia Bethesdy było we wrześniu 2020 roku. Przejęcie sfinalizowano w marcu 2021, a wszystkie gry Bethesdy do katalogu GPU trafiły w czerwcu 2021. 

Mam nadzieję, że tym razem gierki zostaną dodane wcześniej, w innym wypadku katalog powiększy się dopiero w przyszłym roku.

Opublikowano

przejęcie Acitvision i Blizzarda to znacznie większe i bardziej skomplikowane przejęcie więc myśle że poczekamy jednak dłużej niż w przypadku Bethesdy