Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Wkurzyłem się raz na Quick Resume bo chciałem przejść Silent Hill 2 zapisując stan gry mniej niż dwa razy, a wywaliło mi grę z QR :sapek:

Dobra zmiana.

Opublikowano

Ja to bym wolał nie piny, a blokadę danej gry aby nie zostawała w qr. Gry usługi jak Apex czy hali odpalone z quick resume albo się wywalają na pysk z błędem i tdo menu głównego, albo trzeba odapalać od nowa bo nie można połączyć z usługami sieciowymi. 

Opublikowano
  W dniu 12.02.2022 o 11:49, creatinfreak napisał(a):

Ja to bym wolał nie piny, a blokadę danej gry aby nie zostawała w qr. Gry usługi jak Apex czy hali odpalone z quick resume albo się wywalają na pysk z błędem i tdo menu głównego, albo trzeba odapalać od nowa bo nie można połączyć z usługami sieciowymi. 

Przecież jest taka blokada. Naciskasz menu i wybierasz opcję ZAKOŃCZ. :dafuq:

Opublikowano
  W dniu 12.02.2022 o 11:58, Hubert249 napisał(a):

Przecież jest taka blokada. Naciskasz menu i wybierasz opcję ZAKOŃCZ. :dafuq:

Ale trzeba to robić za każdym razem gdy grasz w grę. A ja chciałbym raz zaznaczyć i mieć spokój. Nigdy nie wyłączam gry tylko od razu konsolę (lenistwo/wygoda).

Opublikowano

No ale to wymagasz, żeby menu rozpoznawało rodzaj gry.
Po prostu twórcy tych gaasów powinni być zobligowani do zakładania blokady od samego początku, żeby taki tytuł w ogóle przez QR nie był brany pod uwagę.

Opublikowano

Pół biedy gdyby po odpaleniu przez QR wystarczyło na nowo połączyć z serwerami. Tylko takie AC:Valhalla czy Halo:I Multi za cholerę nie łaczą się, trzeba zamykać grę i odpalać na nowo. Co jest chvjowe

Opublikowano

Ja bym chciał opcję w ogóle wyłączenia QR, bo w praktyce dla pewności ich poprawnego działania, zawsze staram się zamykać gry.

Opublikowano

głupio to zabrzmi, ale czy dalej trzeba mieć Golda by grać po necie? A co w przypadku Warzona, też trzeba mieć?

I drugie pytanie, jak się nowy pad sprawia w slasherach/bijatykach?

Opublikowano
  W dniu 13.02.2022 o 17:43, Figaro napisał(a):

głupio to zabrzmi, ale czy dalej trzeba mieć Golda by grać po necie? A co w przypadku Warzona, też trzeba mieć?

I drugie pytanie, jak się nowy pad sprawia w slasherach/bijatykach?

Gold = granie online

F2p = brak wymaganego golda

Da się grać w bijatyki - to nie czasy x360. Z resztą to najlepszy pad jaki istnieje, lepszy nawet od genialnego pro od Wii u.

Opublikowano

Jest lepiej niż na Xboxie 360 ale nie jest to szczytowe osiągnięcie w dpadach.

Opublikowano

Nie jest, ale nie okłamujemy się i nie obraże chyba - na takim poziomie na jakim On gra czy inny normalny człowiek to wielkiej różnicy w bijatykach nie odczuje żeby mu to przeszkadzało.

Opublikowano

Jak najlepszy pad świata może mieć spierdolonego d-pada?

Opublikowano

D-pad jest git, jak pisze @XM. to już nie są czasy koszmarnego d-pada z 360. Co innego jego kultura pracy, jest głośny jak skurwysyn.

Opublikowano

Klikanie d-pada jest cudowne :banderas:

Opublikowano

Ja lubię feedback jaki dostaje kciuk po kliknięciu dpada. Dla mnie najgorszy element tych padów to facebuttony. Przydałaby się jakaś guma pod przyciskami jak w innych padach, bo to plastikowe stukanie jest "tanie"

Opublikowano

Ogólnie to całe klikanie tego pada jest "tanie" - żaden feedback, tylko niedogodność i tandeta (sam padzik legancki, żeby nie było, tylko beznadziejnie głośny).