Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Horizon cudo, Assassin gówno - mam nadzieję, że pomogłem :hi:

Ale w walce EA kontra Ubi zdecydowanie obieram stronę francuskiej drużyny.

Jasne, EA ma fajne IP, ale co z tego?

Tylko Mejm je jeszcze ogrywa, reszta zakończyła swoje przygody z PS360 :reggie:

W poprzedniej generacji tylko Star Wars Jedi Fallen Order i Titanfall 2 - reszta rak.

Ubi? Generalnie zgadzam się  z Hubertem, choć z jego wyliczanki do śmietnika wyjebałbym Assassiny od Origins wzwyż - to plus Farkraje to jedno raczysko.

WatchDogs spoko, Immortals fajniutkie, The Division uwielbiam, RS6 podobno zajebiste, Riders Republic też ludzie chwalą, podobnie jak For Honor.

No dla mnie mają fhooy więcej do zaoferowania niż EA.

Opublikowano (edytowane)

Horizon czy tsushima mają bardzo dużo wspólnego z ostatnimi assassynami. Ale jednak to dopracowanie szczegółów, świata, fabuły, postaci czy walki Sony ogarnia klasę wyżej. Wracając do ea vs ubi to jeden chuj co by ms nie kupił, zawsze to więcej gierek do gamepassa :kaz:

Chociaż bardziej byłbym za ubi bo katalog EA (głównie strzelanki i teraz po zakupie codemasters samochodówki) pokrywa się bardziej z tym co już ms oferuje, a takiego openworlda jak assassyna czy far cry brakuje w katalogu ms.

Edytowane przez creatinfreak
Opublikowano (edytowane)

Da radę podłączyć XSX zwykły kablem HDMI 1.4 (np. takim z PS4) do monitora? Rozważam jutro przenieść awaryjnie Xboxa do innego pokoju i podpiąć pod monitor, ale nie dam rady skorzystać z kabla od Xboxa bo musiałbym TV ze ściany ściągać żeby się do niego dostać. Monitor 1080p.

Edytowane przez Czoperrr
Opublikowano
Da radę podłączyć XSX zwykły kablem HDMI 1.4 (np. takim z PS4) do monitora? Rozważam jutro przenieść awaryjnie Xboxa do innego pokoju i podpiąć pod monitor, ale nie dam rady skorzystać z kabla od Xboxa bo musiałbym TV ze ściany ściągać żeby się do niego dostać. Monitor 1080p.
Internet pisze, ze powinno działać.
Opublikowano
12 godzin temu, Hubert249 napisał:

Acha to porównujemy IP xD EA to szambo, czego się nie dotknie to zepsuje. Ostatnie dwa BFy to kibel, ostani dobry NFS? Nie pamiętam, Rudy ze Star Wars, no fajne 6/10, Titanfalle? Dobre po premierze ale jakoś nie słyszę o kontynuacji.  A i nie zapominajmy o wybitnych produkcjach jak Andromeda czy ta podróbka Destiny. 

Oczywiście że od kilku lat poza sportówkami gry EA to głównie paździerze ale patrząc w przyszłość nowy ME, remake DS, codemasters które może zacznie dostarczać konkretne racery, nowe IP Respawn, itd.

Ubi? No ja bawiłem się dobrze z dwoma ostatnimi AC, gdzieś tam szykuje się remake Spilnter Cell i BGaE.

Opublikowano

Koledzy kilka dni temu założyłem konto dla syna na xsx. Moje gpu posiadam od ok pół roku. Dziś syn chciał się zalogować i wyskoczyło takie coś. Po wejściu na stronę ms udało się odblokować i zalogować. O co może chodzić z tym naruszeniem umowy?

2476E6B6-7D8A-44C2-A3AB-98EBA0DDE5B1.png

Opublikowano

Macie może problemu z internetem w konsoli? Może live coś nie działa? Od dwóch dni po wichurach (brak prądu)  na Xboxie z 900mb nagle pobiera mi jakieś 5 i mam utratę pakietów. Kabel czy wifi to samo. Trochę lepiej z pobieraniem jak zrobiłem z telefonu hot spot. Może coś z konsolą mogło się stać? Dodam, że na telefonie czy telewizorze internet śmiga dobrze.

Opublikowano

Xbox w tej generacji będzie domem dla wszystkich fanów fpsów.

Halo, Doom, Quake, Wolfestein, Call of Duty wszystkie te marki pod jednym dachem. 

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

Panowie, da się jakoś skasować acziwmenty? Na PlayStation da radę usunąć te co maja 0%, lub można tez ukryć, a tu?

Da się ukryć tylko te gry, w których nie wbiłeś żadnego osiągnięcia. Jak wejdziesz na swój profil i w listę gier to przy grach gdzie jest 0% jest przycisk (X) Ukryj.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak usuwam gierkę, to mam też niżej "zapisane dane" i np. usunałem quake'a, a tam w zapsianych danych 1 GB i po usunięciu gry, ręcznie to usunąłem. Ale... wiele gier odinstalowałem, nie kasując tego, gdzieś te miejsce mi zalega? Dziwne, że samo się to nie kasuje od razu. Jak usunąć stare sejwy, gier których już nie widzę?
Może pytanie dziwne, ale na konsolach Sony lepiej to rozwiązano :Coolface: