Faka 3 989 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 Kutas do mordy. Dziękuję. Po prostu tak napiszę, że wkurwiają mnie półśrodki i jebanie po graczach przez kolosalne pieniądze, na które musimy wydawać, co nic od siebie nie dodają, bo jadą po najmniejszej linii oporu ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 2 minuty temu, messer88 napisał: A ten Raczet przy 40fps to co tam ma, 4K+rt? Cytat Based on what we're seeing from the game, the standard 4K30 fidelity mode runs at maximum resolution with the full suite of visual effects. The 60fps alternative - performance RT mode - cuts down resolution dramatically, reduces the density of the more packed environments and also tweaks Ratchet's fur simulation. But from what we've seen, it looks like there's a fair amount of GPU and CPU overhead left over at 4K30 - enough actually run the game at 4K40, with only very slight, occasional dips in dynamic resolution that are essentially unnoticeable. In effect, performance is at a mid-point between fidelity and performance RT modes, but you don't lose any of the game's graphical features or much of the resolution if you opt for the 40fps fidelity mode instead. The cost of buy-in is the 120Hz display necessary to ensure consistent delivery of new frames every 25ms. RT i dynamiczne 4K. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 Co Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 13 minut temu, Faka napisał: kolosalne pieniądze, dwa trzysta za pudełko do grania to nie są kolosalne pieniądze, PC w tych pieniądzach w normalnych czasach byś nie złożył co by tak gry wyglądały nie wspominając o dzisiejszych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 Na konsole i tego gówna zamknięte systemy to są kolosalne kasiury XD, co innego w jebanie się w pecetowe tematy i system tego typu, to taniocha, gdzie możesz opierdalać pęto peceta za darmo, bo sobie kontrolujesz sprzęt, a co innego zamknięta konsola i tam nie masz już wpływu na temat kasy, płacisz tyle ile Ci zapodali ot co, z zamkniętym systemem masz chuja do gadania ot co i to jest poniekąd smutne, bo sobie zapłacisz grosze na bundle, gdzie ta gra Ci akurat wylądowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 Tys chyba coś wypił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2022 (edytowane) Może już nie ładują tyle w serwery xCloud. Edytowane 2 kwietnia 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Ten brak rozpiski na kwiecień to mam nadzieję, że jakieś bomby na Spartacusa, a nie trolink ze strony MSu. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Jako odpowiedź na Spartacusa to niech lepiej zaorają GwG bo wyglada wręcz komicznie. Jeżdzące po moim miescie śmieciarki mają większy prestiż niż to co jest na kwiecień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 No GwG to trup którego ewidentnie trzymają żeby wytłumaczyć płacenie za online. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 GwG wygląda koszmarnie pod względem marketingowym, po chvj to żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 (edytowane) Powinni wywalić GwG i obniżyć cenę samego abonamentu za granie online do tych 5-7$ (obecnie 10$) i może po prostu dodać stałą kolekcję swoich gier. Kolejny poziom to GP z samymi grami po 10$. A jak ktoś chce oba + dodatkowe benefity to GPU za 15$. Edytowane 4 kwietnia 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Games with Gold powinno być reklamowane hasłem "może i nie za darmo, ale przynajmniej chujowo", bo tak to wygląda w ostatnich miesiącach, z pojedynczymi wyjątkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Będą bomby, trust me Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 21 minut temu, Czoperrr napisał: Będą bomby, trust me Ale masz jakies linki do wiarygodnych przecieków czy sobie zgadujesz? Potwierdzone jest MLB nowe ale do bomby to temu daleko chyba, że jarasz sie baseballem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 2 minuty temu, pawelgr5 napisał: Potwierdzone jest MLB nowe ale do bomby to temu daleko chyba, że jarasz sie baseballem. Nie mylmy GWG z Game Passem. Ta pierwsza "oferta" jest do zaorania już od dłuższego czasu, bo tych śmieci co dają to nawet nie chce się człowiekowi do konta przypisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 2 minuty temu, Bzduras napisał: Nie mylmy GWG z Game Passem. Ta pierwsza "oferta" jest do zaorania już od dłuższego czasu, bo tych śmieci co dają to nawet nie chce się człowiekowi do konta przypisywać. Ja myślałem, że kolega wyzej sugeruje bomby do GP. Na kwiecien na razie nie ma za wiele poza MLB więc myślałem, że ma jakies konkretne info. Dla mnie bomba to byly Guardiansy a nie np. Tunic (fajne ale to nie ten kaliber co AAA). I nie wyskakujcie mi tu z asaxowy "ja tam się cieszę, że dzięki GP mam możliwośc zagrania w mniejsze ambitne produkcje które bez abo mógłbym przegapić". Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 ja tam się cieszę z gier aa i indyków Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Nie no, ale coś mi się posrało czy już dawno powinni byli zapowiedzieć XGP na pierwszą połowę kwietnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 W marcu było 5 tygodni, a ostatnie gry wpadły 29. Jutro pewnie będzie rozpiska na pierwsza polowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Wierzę w przecieki, że pojawi się coś od Activision. Wiem, że przejęcie nie miało jeszcze finału, ale dlaczego nie zacząć wrzucać kilku gier wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Wierzę w przecieki, że pojawi się coś od Activision. Wiem, że przejęcie nie miało jeszcze finału, ale dlaczego nie zacząć wrzucać kilku gier wcześniej? Jeśli wpadną gry Activision (w co średnio wierzę) to dla mnie 2022 zaorany. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 A co cię tam tak zaorze? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Crash 4, Tony Hawki czy Diablo 2 bez dodatkowych opłat to jednak bym przyjął Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 2 minuty temu, pawelgr5 napisał: Crash 4, Tony Hawki czy Diablo 2 bez dodatkowych opłat to jednak bym przyjął No ofc, tylko jeszcze chciałbym wymazać z pamięć lub nigdy nie zagrać w smoka, diabła tasmańskiego czy jastrzębia. No ale jak ktoś nie ograł takich sztosów to faktycznie może być podjarka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi