Gość Rozi Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Na forum PSX Extreme w 2022 roku nie grało się w Diablo II, albo Tony'ego Hawka? Nie jestem zdziwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Tony Hawka grało się na PS4, ale na CoDy szkoda było hajsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Tego wioskowego Residenta chętnie bym ograł, panie Spencer. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Dużą babę se warto kupić na promce w Brazylii czy coś bo będą free update pod nowe konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Just now, messer88 said: Dużą babę se warto kupić na promce w Brazylii czy coś bo będą free update pod nowe konsole. Przecież ta gra jest natywnie na nowe konsole. Update mają być dla RE2 i RE3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 i RE7 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 a to sorry pomyliło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Godzinę temu, pawelgr5 napisał: Potwierdzone jest MLB nowe ale do bomby to temu daleko chyba, że jarasz sie baseballem. yeti i mendrek mają inne zdanie, legendarny exy wymieniany przez lata na listach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Nie no, mogę kupić na PC za 70-80 zł, ale jakby było za darmo to też dobrze smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 29 minut temu, balon napisał: A co cię tam tak zaorze? 27 minut temu, pawelgr5 napisał: Crash 4, Tony Hawki czy Diablo 2 bez dodatkowych opłat to jednak bym przyjął Może jeszcze jakby w 2022 miało ukazać się coś co zwali mnie z nóg, a tak to zdecydowanie wolę nadrobić sztosy z lat poprzednich niż jarać się byle nowością, bo nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Crash 4 też by mnie zadowolił Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Nie napalajcie się na gry acti, bo to raczej odległa przyszłość. Gry Bethesdy trafiły po dopięciu deala, a tu szybko sprawa się nie zakonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Może jeszcze jakby w 2022 miało ukazać się coś co zwali mnie z nóg, a tak to zdecydowanie wolę nadrobić sztosy z lat poprzednich niż jarać się byle nowością, bo nowość. No jak nie ograłeś jeszcze takich kozak gierek to spoko. Ja tam jednak czekam na „byle jakie” nowości typu Ragnarok, Starfield, FM7 itd… Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Teraz, balon napisał: No jak nie ograłeś jeszcze takich kozak gierek to spoko. Ja tam jednak czekam na „byle jakie” nowości typu Ragnarok, Starfield, FM7 itd… No, na SF też czekam, ale to jeszcze 7 miesięcy. Chciałbym ograć coś ciekawego do tego czasu. xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 16 minut temu, Czoperrr napisał: Crash 4 też by mnie zadowolił Dawno przemielony. Zajebista gra i godna starej trylogii. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: No, na SF też czekam, ale to jeszcze 7 miesięcy. Chciałbym ograć coś ciekawego do tego czasu. xdd Ty to masz biedny ciężkie życie. Ciagle nie masz w co grać ciekawego. Chyba takiego drugiego pechowca nie ma na tym forum xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 2 minuty temu, balon napisał: Ty to masz biedny ciężkie życie. Ciagle nie masz w co grać ciekawego. Jak widziało się już prawie wszystko to ciężko znaleźć jest nowe doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 To nie szukaj nowych doświadczeń, a dobrych i ciekawych. Tego jest dużo na rynku i ciagle wychodzi coś nowego. Może sam sobie zochydzasz te gierki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Teraz, balon napisał: To nie szukaj nowych doświadczeń, a dobrych i ciekawych. Tego jest dużo na rynku i ciagle wychodzi coś nowego. Ostatnio naprawdę wciągnął mnie, i to tak całym sercem na pełnej, Returnal. Obecnie Control, bo niesamowicie odpowiada mi ten klimat, ale tak poza tym? Nic szczególnego mnie nie kręci. Odpaliłem Horizona FW i mnie skręciło w brzuchu, wszystko co najgorsze w grach. Na liście jednak wciąż Ghostwire które być może zaskoczy, no zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 I do tego właśnie prowadzi posiadanie "eklektycznego i wyjątkowego gustu" połączone z szopenhałeryzmem gamingu - zamiast cieszyć się gierkami człowiek szuka NOWYCH, ŚWIEŻYCH, PRZEŁOMOWYCH doświadczeń, których obecnie jak na lekarstwo i gdzieś ta cała radocha z gierek się ulatnia, bo zamiast funu dostaje się niespełnione oczekiwania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Trzeba było kupić nintendo i grac w anime dziewczynki z dużymi cyckami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ostatnio naprawdę wciągnął mnie, i to tak całym sercem na pełnej, Returnal. Obecnie Control, bo niesamowicie odpowiada mi ten klimat, ale tak poza tym? Nic szczególnego mnie nie kręci. Odpaliłem Horizona FW i mnie skręciło w brzuchu, wszystko co najgorsze w grach. Na liście jednak wciąż Ghostwire które być może zaskoczy, no zobaczymy. Twój problem. Tak samo w Kenę czy Sacboya nie zagrasz nawet nie sprawdzając, gdzie te gierki to czysty fun i mają same bardzo dobre lub dobre opinie i oceny. Sam się ograniczasz i podkręcasz. Właśnie co skończyłem Strażników, teraz Cyberek, potem Eleden, Horizon 2, Ragnarok, Starfield. Do tego pewno coś jeszcze fajnego, o czym nie wiem (FH7?), albo nie pamiętam. Na przegryzkę mniejsze gierki (indyki/AA) z passa, pss czy od Nintendo (najlepiej pnc lub platformówki). No byłbym pojebany jakby narzekał na brak nowych gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Paolo odpal sobie WoWika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 albo zmieni hobby na wędkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 1 minutę temu, Figuś napisał: albo zmieni hobby na wędkarstwo A można te dwa hobby praktykować naraz, wiesz? Ja tak mam. I w zabijaniu rybek (prawdziwych) nie widzę nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 9 minut temu, balon napisał: No byłbym pojebany jakby narzekał na brak nowych gier. U mnie doba jest za krótka żeby tyle nowości i staroci ograć. Skończony Elden Ring, teraz na tapecie Horizon i dokańczanie remake'u Demon's Souls, na Switchu Fire Emblem i nowe Poksy, na Xboxie Gearsy 3 i przypomnienie Plague Tale przed dwójką. Gdzieś tam w kolejce czekają m.in. Triangle Strategy, Kirby, Returnal, potem nadejdzie Ragnarok, Starfield, Hogwarts Legacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi