Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 21 minut temu, balon napisał: Twój problem. Tak samo w Kenę czy Sacboya nie zagrasz nawet nie sprawdzając, gdzie te gierki to czysty fun i mają same bardzo dobre lub dobre opinie i oceny. Sam się ograniczasz i podkręcasz. Aha, bo już widzę jak biegniesz grać w Gears Tactics, bo piszę, że dobre. No musi zaskoczyć, a ostatnio rzadko zaskakuje i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Aha, bo już widzę jak biegniesz grać w Gears Tactics, bo piszę, że dobre. No ale to ty latasz po tematach i smęcisz, że nie masz w co grać i pytasz co dalej. Ja mam aż nad to w co grać, a już chyba ostatnie co, to ciebie bym o rady, w tym względzie pytał XD 20 minut temu, Bigby napisał: U mnie doba jest za krótka żeby tyle nowości i staroci ograć. Skończony Elden Ring, teraz na tapecie Horizon i dokańczanie remake'u Demon's Souls, na Switchu Fire Emblem i nowe Poksy, na Xboxie Gearsy 3 i przypomnienie Plague Tale przed dwójką. Gdzieś tam w kolejce czekają m.in. Triangle Strategy, Kirby, Returnal, potem nadejdzie Ragnarok, Starfield, Hogwarts Legacy. o właśnie przecież jeszcze druga cześć Plagi czy kozak HP (ale tutaj boje się, że będzie spierdolka na 2023) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Paolo znowu bredzi. Nic go nie kręci, a chciałby pograć w RE2 czy inne sztosiwa ale ich nie kupi tylko czeka aż będą w passie i marudzi. Coś mi tu śmierdzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Knurpas to jednak fajny jest. Takiego Mass Effect LE pewno nigdy bym nie kupił, bo "na chuj tracić czas na starocie", tym czasem pochłonęło mnie bez reszty. Natomiast w takich "nowych i zajebistych" guardinsów pograłem godzinkę i zwątpiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Teraz, Michał102 napisał: Natomiast w takich "nowych i zajebistych" guardinsów pograłem godzinkę i zwątpiłem. U mnie dokładnie to samo. Gra ładna, dopracowana i udźwiękowiona cudnie, ale no nie mój klimat, humor, oraz cała reszta. Godzinka i starczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Ja za marvelem nie przepadam, ale Guardiansi mi się spodobali. Brakowało mi takich niezobowiązujących tytułów, ostatnio katowałem się grami z wysokim poziomem trudności i przydała się mała odmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Na tym polega idea GP, macie wybór Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 16 minut temu, Michał102 napisał: Knurpas to jednak fajny jest. Takiego Mass Effect LE pewno nigdy bym nie kupił, bo "na chuj tracić czas na starocie", tym czasem pochłonęło mnie bez reszty. Natomiast w takich "nowych i zajebistych" guardinsów pograłem godzinkę i zwątpiłem. Warto dodać, że do mass effectow trzeba mieć gpu a nie samego game passa. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 7 minut temu, dee napisał: Na tym polega idea GP, macie wybór Gorzej jak ma się GP, PS5 i dalej nie ma w co się grać… Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Ja ze względu na backlog (obecnie pokazuje dokładnie 198 gierek) i GP nie wykupuje wszystkiego w co dodatkowo chciałbym pograc bo doba nie jest z gumy. Dlatego np. mam zaległosci z takim Crashem 4 (dochodzi fakt, że nie lubie napychać portfela kurwom takim jak kottick) ale jezeli wpadnie to do GP to jest spora szansa, że sprawdze przy okazji skoro nie musze dodatkowo płacić. Lubię gierki robione z rozmachem dlatego guardiansi czy inne call of duty od czasu do czasu bym zagrał. Troche jednak nie specjalnie chce płacić po 250zł (tyle dzis na Steam za Guardiansów sobie liczą) żeby to robić. Giereczki na raz to jednak abonament. Te najlepsze wykupię do kolekcji tak czy tak ale zbyt czesto się przejechałem na takich żeby ryzykowac 3 i pół bomby day 1 albo chociaz i 120zł na "promkach". Podoba mi się, że senatorowie dojebali się do deala MS i licze, że prezesowi acti nie uda się wyjśc bez szwanku z obecnej sytuacji. Jednocześnie chciałbym żeby transakcja doszła do skutku (oczywiscie bez bonusów dla kotticka) bo im więcej gierek w GP do wyboru tym lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 To pewnie wynika też z ilości wolnego czasu. Ja mam Series X, Switcha i PS5 i w sumie na bieżąco zaliczam prawie wszystkie tytuły, które mnie interesują. Niedawno skończyłem drugi raz Strażników Galaktyki na XSX i Kirby and The Forgotten Land na Switchu, a teraz gram w Pokemon Legends Arceus, Horizon Forbidden West i Gran Turismo 7. Jak je poprzechodzę to kupię Lego Skywalker Saga na Xboxa i w backlogu zostaną mi tylko trzy gry (Tony Hawk 1+2, Crash 4 i Grid Legends). Każda z tych gier prędzej czy później wyląduje w GPU, więc mi się nie spieszy. Skąd mam czas na ogrywanie wszystkiego co mnie interesuje ? 1) Praca zdalna 2) Brak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 52 minuty temu, Michał102 napisał: Knurpas to jednak fajny jest. Takiego Mass Effect LE pewno nigdy bym nie kupił, bo "na chuj tracić czas na starocie", tym czasem pochłonęło mnie bez reszty. Natomiast w takich "nowych i zajebistych" guardinsów pograłem godzinkę i zwątpiłem. U mnie z XGP są cztery grupy: 1. Gry pewniaki które i tak bym kupił na premierę a że wpadają do XGP to kasa w portfelu zostaje (FH5, Halo, Psycho2, itd.) 2. Gry które mnie interesują ale nie mam ciśnienia na ich szybkie kupno i czekam sobie na duże obniżki a tu często wpadają do Spencerowego raju (MFS, DMC5, Guardians, It Takes Two) 3. Gry których bym nie kupił a że wpadną do XGP to sobie ściągnę i odpadam na 15min po czym się okazuje że dobre gierki by mnie ominęły (Plague Tale, Unpacking, Hades, Wreckfest, Touryst, Visage, itd.) 4. Gry które miałem kupić a po obadaniu w XGP kompletnie mi nie siadły lub się na tyle zestarzały że nie są już dla mnie grywalne ME: Legendary, Aliens Fireteam 2020 i 2021 to kilka tysięcy zaoszczędzonych PLNów Szkoda tylko że Sonka odpadła już na starcie ze swoim spartacusem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 SOnka ze swoim spartacusem moze byc dobra do nadrobienia tego co wypadło z GP zanim kupiłem xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Dzięki GP nie daję się naciągnąć na gry po 300 zł sztuka. Szkoda, że za czasów X360 tego nie było kiedy najwięcej wydawałem na gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Gdyby tylko istniały recenzje wideo gier... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Gdyby tylko dało się ocenić gameplay po wideo... Ale są na forum pewne grupy graczy, którym wystarczy logo by wiedzieć, że TAK, TO NA TEN TYTUŁ CZEKAŁEM CAŁE ŻYCIE, im pewnie widełorecenzja wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 3 minuty temu, Rozi napisał: Gdyby tylko istniały recenzje wideo gier... Tak zwłaszcza po tych dziesiątkach dla Eldena ostatnio na pewno dobre źródło informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Xd Cholera, znowu ten Game Pass okazuje się niezbędny do życia! Gdyby nie on, gracze z kilkudziesięcioletnim stażem nie potrafiliby oszacować na podstawie wielu źródeł w internecie, czy gra im się spodoba! Spencah, ty królu! Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Niezbędny do życia jest tlen, ale widać niektórym do mózgu nie dociera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 jakby nie GAMEPASS to w życiu bym nie zagrał np w SnowRunnera, bo za nic bym nie pomyślał żeby to kupić i że spodoba mi się jazda ciezaruwom po błotku. Pobrałem dla hecy a spędziłem kilkadziesiąt godzin dobrze się bawiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 GamePass? Dziękuję za wyśmienity 2020 i prawie tak samo dobry 2021. 2022? Liczę, że będzie lepszy niż dwa poprzednie lata razem wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Tu nawet nie o to chodzi, tylko typ na forum dla graczy mówi, że obejrzenie wideo z gierki >>> własnoręczne przetestowanie gierki. Nic dziwnego - jest taka firma robiąca gry, które się lepiej ogląda niż w nie gra, a za którą oddałby nawet paczkę czipsów to i nasiaknął tym przeświadczeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Faktem jest, że niektórych gier za ch#ja żadna recenzja czy materiał video nie da rady sprzedać. Z ostatnich przykładów przywołałbym Death Stranding - gameplaye pokazywały jakieś pyerdolnięte scenki i gameplay polegający na łażeniu, wspinaniu się i ciągnięciu wózka z paczkami (a także okazjonalnej jeździe samochodem i sikaniu na wirtualne muchomory), ale za ch#ja nie wierzyłem, że to tylko o tym, no bo przecież to nie ma prawa być fajne i ogólnie co ten Kojima ćpie. A jak zagrałem to się okazało, że faktycznie jest tylko o tym, ale... GRAŁO SIĘ ZAJEBIŚCIE Podobnie mam teraz z tym Ghostwire Tokyo - ile bym materiałów nie obejrzał, nie mam pojęcia czy mi się to spodoba i chętnie sam bym sprawdził, więc tak - Gamepass jest pod tym względem super wynalazkiem. Dzięki GP nie muszę czekać na recenzje Starfielda i obawiać się kupsztala - zagram day one, a jak będzie niegrywalne to delete i nara Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Zobaczycie, że naczelni hejterzy GamePassa szybciutko wskoczą do wagoniku jaranka abonamentami jak tylko Spartacus pozwoli za 50zl nadrobić zaległości w naprawdę świetnych tytułach. Bez zbierania płyt, szukania na OLX czy czekania na pączki z allegro i nagle okaże się, że jednak nie każdy ogral "półroczne starocie" czy "śmieciarę". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Wsteczna? Haha beka, po co to komu Abonament? Haha jak na smyczy xddddd Wsteczna tylko w abonamencie? Mrrrrau, mrucz mi do uszka więcej kociaku 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi