Wredny 9 484 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 No ja np nie ograłem "staroci"... Ale pudełek daleko szukać nie muszę, a na pewno nie na allegro A gierki z PS3 to też lipa na tym Spartacusie, bo moje prawie 260 pudełek nie zostanie odczytane przez PS5, a jakiś streaming mnie nie obchodzi. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Piękna hiperbola, polecam wyjść poza bańkę CW. Ciach bajera Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 2 minuty temu, Figuś napisał: Piękna hiperbola, polecam wyjść poza bańkę CW. Ciach bajera Polecam moderować użytkowników łażących po innych działach niż jedyny słuszny w trójcy przenajświętszy tylko po to, żeby robić gnój. I teraz ciacham. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Nie wiem po co twórcy kiedyś robili demówki jak dla niektórych wystarczyło przeczytać recenzje w psxie masakra ten rozi94_pl czasami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Porównanie czytania recenzji z czasopisma, do 2022 roku, gdzie można obejrzeć x recenzji, gameplayów, opinii, porównań Ja nie wiem jak posiadający tylko konsole Playstation albo Switch grają w te gry wszystkie, cholera! Chyba co chwile muszą się R O Z C Z A R O W Y W A Ć, kupując te gry w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 No ja np gameplay zazwyczaj nie oglądam, recenzji też nie. Wolę sam poznawać grę a nie obejrzeć prędzej wszystko na YouTube. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Można obejrzeć recenzję trwającą np. 10 minut, nie trzeba oglądać całej gry, podobno tak można. Chociaż niektórzy użytkownicy oglądają całą grę i ją oceniają, tak też bywa na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Zastępcza impreza za E3 w czerwcu i druga na jesień + VGA w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 5 kwietnia 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 XGS będzie chyba jednym z liderów na rynku wykorzystujących Unreal Engine 5 38 minut temu, Bigby napisał: tutaj krótki fragment z demka Coalition chętnie przywitałbym gierkę w takich klimatach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 Everwild i Perfect Dark na UE5? Nie było kiedyś że na UE4? Chyba że zmienili silnik. To techdemo wygląda cudnie, fajny klimacik, może kiedyś przerodzi się w drugie IP nad którym pracuje Coalition. Jak ja nie mogę się doczekać GOW6 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2022 to tylko informacja o tym, że korzystają już z UE5, nie wiadomo czy ich najbliższe gry jak Everwild czy PD przejdą na nowy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Wszystko fajnie i pieknie ale pytanie czy wszystkie narzędzia xbox już są gotowe do pracy na UE5 i czy potwierdzono, że sam silnik już jest ukonczony i nie bedzie gównianych wymówek typu: no wiecie chcielibysmy pokazac wam gameplay z naszej gry ale od 10 lat robimy preprodukcję bo wczesniej Figaro nie miał narzedzie do programowania i oskrażył nas o molestowanie poprzez pracę 5 dni w tygodniu. UE5 robi wspaniałe wrażenie ale jarał się będę jak zobaczę ukończoną gierkę a grafiką i efektami mocno zblizonymi do tych tech demek. Trzymam kciuki żeby jeszcze w tym roku jedno z miliona studiów MS coś w koncu pokazało w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 co do tych słynnych xboxowych narzędzi to nie wiem jak sprawa wygląda bo nie jestem developerem ale co do UE5 to wczoraj ogłosili że Unreal Engine 5 jest już dostępny dla wszystkich zainteresowanych i każdy może go ściągnąć i na nim pracować. Czy jest ukończony to podchwytliwe pytanie, bo takie rzeczy jak silnik to trochę usługi, które cały czas są aktualizowane, rozwijane i zmieniane, coś jak systemy operacyjne jak np. Windows, więc trudno powiedzieć czy "jest skończony", można raczej powiedzieć że jest gotowy do pracy i publicznie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 14 hours ago, ASX said: XGS będzie chyba jednym z liderów na rynku wykorzystujących Unreal Engine 5 tutaj krótki fragment z demka Coalition chętnie przywitałbym gierkę w takich klimatach ;] No fajnie to wygląda ale z tą niespotykaną dotąd jakością to bym nie przesadzał. Twarze to poziom gier Naughty Dog, otoczenie bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 1 minutę temu, Czoperrr napisał: No fajnie to wygląda ale z tą niespotykaną dotąd jakością to bym nie przesadzał. a gdzie ja napisałem coś o niespotykanej dotąd jakości? Napisałem tylko, że XGS może być jednym z liderów w wykorzystaniu UE5 bo aż 8 studiów tego wydawcy będzie pracować na tym silniku (czy to dobrze czy źle niech każdy oceni sam), no i wrzuciłem film do nowego tech dema. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 2 minutes ago, ASX said: a gdzie ja napisałem coś o niespotykanej dotąd jakości? Napisałem tylko, że XGS może być jednym z liderów w wykorzystaniu UE5 bo aż 8 studiów tego wydawcy będzie pracować na tym silniku (czy to dobrze czy źle niech każdy oceni sam), no i wrzuciłem film do nowego tech dema. To nie Twoje słowa, ale słowa Coalition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 (edytowane) To było jakieś grywalne demo czy tylko cgi? Edytowane 6 kwietnia 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 1 minutę temu, PanKamil napisał: To było jakieś grywalne demo czy tylko cgi? jak filmik może być grywalny? to było demo technologiczne wyrenderowane w czasie rzeczywistym na UE5 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 2 minuty temu, ASX napisał: jak filmik może być grywalny? to było demo technologiczne wyrenderowane w czasie rzeczywistym na UE5 Pytam bo nie oglądałem nic oprócz tego filmiku i nie wiem czy coś mnie ominęło. Filmik, czyli nic na co warto zwracać uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Patrząc po tym jak długo teraz robią gry, to pierwszej na UE5 pewno doczekamy się za minimum 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Nie sadzę, jestem pewny że pierwsze gry na UE5 wyjdą już w przyszłym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 2 minuty temu, Michał102 napisał: Patrząc po tym jak długo teraz robią gry, to pierwszej na UE5 pewno doczekamy się za minimum 5 lat Też się obawiam, że absolutnie nic nie jest blisko premiery (blisko = max rok). Cala nadzieja ze jednak Bethesda wyda tego starfielda i będzie to potężne AAA z fabuła i mechanikami o poziom wyżej niż F4. Chciałbym poczuc w koncu moc XSX jako next gena. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 Ile można wziąć hajsu za 5-miesięcznego xboxa? w Cexie oferują 1700 zł. Na olx itd. Cena to około dwa koła tylko te wysyłki i yebanie się z tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2022 ja na olx opędzlowałem za dwa koła koleś sam po konsole przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi