Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

Avowed ciekawe czy będzie z data, końcowka tego roku pewnie odpada ale jakiś luty/marzec? 

Nie ma szans, najwcześniej pierwsza połowa 2023

Cytat

- Starfielda

- Redfalla

- Forze Motorsport

- Avowed

Jeśli to będą gameplaye z datami + 1-2 gry niespodzianki to będę zadowolony w 100%  

Jez czy Grubb też roku temu pisali o Avowed i nic nie było tak więc zobaczymy, zaskakuje cisza o FM, rok temu o FH5 i Meksyku pisano już w styczniu.

@ASX co ty tak z tym SOT się odpaliłeś jak nikt o tej grze usłudze nie pisze  xD 

1 minutę temu, Bigby napisał:

Jeśli można to ja poproszę o wykupienie licencji na Batmana. Resztę niech sobie zatrzymają. :rayos:

Chętnych jest sporo niby, równie dobrze sony może wyłożyć kasę bo polubili gry z super hero czy inny tencent, ea , t2

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

@ASX co ty tak z tym SOT się odpaliłeś jak nikt o tej grze usłudze nie pisze  xD 

Wezyr pisał że już od 5 lat pokazują SoT na E3(Co nie jest do końca prawdą bo jeśli dobrze pamiętam to 2 lata temu (w 2020r.) nic nie pokazali ), więc pozwoliłem sobie rozwinąć wątek :dunno:

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

Jeśli to będą gameplaye z datami + 1-2 gry niespodzianki to będę zadowolony w 100%  

Jez czy Grubb też roku temu pisali o Avowed i nic nie było tak więc zobaczymy, zaskakuje cisza o FM, rok temu o FH5 i Meksyku pisano już w styczniu.

Powinno tak być. Starfield będzie miał gameplay na pewno, Redfall też, Forza Motorsport jest już według Jeza w becie i jacyś influencerzy w nią grają, także gameplay i konkretna data premiery niemal pewna. Z Avowed może być różnie, bo równie dobrze mogą dać krótki zwiastun na silniku gry i zdawkowe 2023.

Teraz, ASX napisał:

Wezyr pisał że już od 5 lat pokazują SoT na E3(Co nie jest do końca prawdą bo jeśli dobrze pamiętam to 2 lata temu (w 2020r.) nic nie pokazali ), więc pozwoliłem sobie rozwinąć wątek :dunno:

I niech pokazują nawet przez następne 10 lat. W końcu jedna z najpopularniejszych, najlepiej sprzedających się gier w ofercie MS. :)

• Plusik 1
Opublikowano

Konkrety ze Starfield i nic więcej nie potrzebuję. Bardzo tęsknię za takim epickim, wielkim RPG, za emocjami jakie wywoływały zapowiedzi pierwszego Mass Effect czy Skyrima.

• Lubię! 1
Opublikowano

Inna gra która ma dużą szansę by pojawić się na czerwcowej prezentacji to Contraband. Wg informacji jej premiera, była  pierwotnie planowana na  2022 r.  Wiadomo, potem wybuchla pandemia i wszystko opozniła, ale i tak gra powinna być już na zaawansowanym etapie produkcji więc nie będę zdziwiony jeśli w czerwcu zobaczymy gameplay.

• Plusik 1
Opublikowano
23 minutes ago, Daddy said:

Nie ma szans, najwcześniej pierwsza połowa 2023

Chętnych jest sporo niby, równie dobrze sony może wyłożyć kasę bo polubili gry z super hero czy inny tencent, ea , t2

Monopol na gry z superbohaterami, no kto to słyszał

Opublikowano
33 minuty temu, Daddy napisał:

równie dobrze sony może wyłożyć kasę bo polubili gry z super hero

8 minut temu, Czoperrr napisał:

Monopol na gry z superbohaterami, no kto to słyszał

z tego wszystkiego to raczej najbardziej by im zleżało na MK bo są właścicielami EVO

Opublikowano
43 minuty temu, Emet napisał:

A myślisz, że czemu testy są na starym sprzęcie?

Testy kodu sieciowego mogą być i na pralce. Na Xone w lipcu 2021 z pewnością łatwiej im było dotrzeć do odpowiedniej bazy graczy.

Opublikowano

Może być jak mówisz, tylko test gry na XOne oznacza, że zasadniczo gra jest robiona z myślą o CPU z XOne. Biorąc pod uwagę całą sytuację z dostępnością nowych konsol nie byłoby to aż tak dziwne posunięcie, a jako że Sony odjebało podobną szopkę z GT7 to MSowi też uszłoby to płazem.

Niedługo dowiemy się jak to będzie. 

Opublikowano
10 godzin temu, Czoperrr napisał:

Znając życie to wyjdzie też na Xbox One jako ostatnia wielka gra.

To by była katastrofa i nici z next genowego racera. 

Póki się całkiem nie odetną od tych zabytków, to nic przełomowego nie zobaczymy, a w FM liczyłem głównie na oprawę

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, MaZZeo napisał:

Jak nowa Forza wyjdzie również na starego xbox one to niech Spencer ssie kutasa. Mam kurwa dość tej polityki, o tym jaką ona jest porażką pokazuje Halo Infinite.

Chodzi ci o politykę crossgen z Onem? Obiło mi się o uszy, że mamy mieć już gry tylko na Series, ale nie mogę w żaden sposób wygooglac czegokolwiek na potwierdzenie tego twierdzenia.