Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIesamowita wydajność produkcyjna XGS. Dobrze, że Xeno 3 wychodzi z koncem lipca i będzie grania na dobre 2 miesiące. Potem nadrobie P4 Golden na SD i jakoś zleci do konca roku.

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Deathloop zostaje chyba jeszcze na ten rok

notlikethis-matrix.gif

3 minuty temu, ASX napisał:

czas rozejrzeć się za plejką to przynajmniej człowiek w ragnaroka pogra na jesień

Nie bądź pewny. :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał:

Ja sprawdze Deathloop i abo znika do premiery czegos naprawdę dużego (pewnie własnie Starfield).

Już dawno nie opłacam. Jedną grę na 3 lata mogę przecież normalnie kupić.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Co za kabaret :kekw: Phil na pewno jest really excited for the future, też bądźmy! :kekw:

PIERDYLIARD STUDIÓW, PRZYPOMINAM

Przechwytywanie.JPG.4fe243b1eb2d4016dafd604d1c9e01f9.JPG

Tak powaznie i bez cw, to chyba Fallouta wszyscy pamietaja na premiere, niech oni tam lepiej jeszcze posiedza na ta gra. Byly przecieki, ze gra jest w słabym stanie., jak widac to prawda.

Opublikowano

beka, bo miałem nawet urlop zaplanowany na premiere Starfielda, teraz musze pomyśleć co będę robił w tym wolnym czasie xd

ostatni raz tak wyruchany czułem się jak anulowali Scalbounda...

• WTF 1
Opublikowano

Czyli na ten rok zostaje tylko Deathloop od MSu, tak? Jezu, jaka żenada z ich strony. Graficzki z milionem studiów i miliardami projektów, bazyliony dolarów na kolejne przejęcia i jedna gra w roku, w dodatku konwersja z PS xD

Opublikowano

Obstawiam, że wywalili się na mordę z silnikiem, tak jak wspominał o tym ten były pracownik bethesdy. Coś się wytnie, coś się przytnie i będzie latać kierowniku :nosacz3:

Opublikowano

Generalnie potężny cios, bo prócz forzy to niewiele mi przychodzi do głowy co tam mogą jeszcze wydać, ale ta Forza to pewnie koniec roku, a tu dopiero Maj. Czasem mam wrażenie, że ten "luz" w ekipach microsoftu to nic dobrego.

Ofc niech robią, lepiej dostać później, niż niedorobioną gre.