Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Dlaczego średniej klasy? Poziom Uncharted nie jest nieosiągalny, nie róbmy z tej serii nie wiadomo jakiego mesjasza

To co mocno działa na korzyść Uncharted to naturalność - czy to relacji międzyludzkich, animacji czy dialogów. Akurat ten aspekt wyróżnia gry ND i chociaż gameplayowo może być tak samo dobrze albo i lepiej tak ciężko widzę aby Machiehead mieli zbliżyć się do Pisaków pod innymi względami.

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Korwa, dajcie już tego nowego Crasha w XGP. :( 

Od miesięcy tak piszesz, czemu po prostu nie kupić gry w którą masz ochotę zagrać?

• Plusik 1
Opublikowano
10 godzin temu, dee napisał:

To ja bym jednak prosił więcej eksploracji i zagadek rodem z TR niż cinematiku i strzelanka z Uncharted

Też bym chciał żeby było bardziej klasycznie, Machine Games to małe studio a jeszcze według plotek robią nowego Wolfa to nie spodziewam się cudów po Indianie.

Opublikowano

Indiana Jones to wielka marka, pierwowzór dla wszystkich Tomb Raiderow i Unchartedów, Machinegames nie jest takim małym studiem, a cały projekt nadzoruje Todd Howard.

Nie ma tu miejsca na obniżanie oczekiwań i gadanie "nie spodziewam się cudów", gra musi być tak dobra jak  jak to możliwe bo Indy jako kultowa postać popkultury zasługuje na to by siedzieć w pierwszym rzędzie obok Lary i Drake"a.

Opublikowano
2 hours ago, ASX said:

Indiana Jones to wielka marka, pierwowzór dla wszystkich Tomb Raiderow i Unchartedów, Machinegames nie jest takim małym studiem, a cały projekt nadzoruje Todd Howard.

Nie ma tu miejsca na obniżanie oczekiwań i gadanie "nie spodziewam się cudów", gra musi być tak dobra jak  jak to możliwe bo Indy jako kultowa postać popkultury zasługuje na to by siedzieć w pierwszym rzędzie obok Lary i Drake"a.

Wszystko spoko gdyby nie Todd Howard

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dla mnie pas. Kolorowe kalesony +3 do staminy zbierać mogę w WoWie, a nie w grze która z założenia ma być przygodą single-player. :/ Jeszcze niego k,rwa wprowadzą multiplayer GAAS do Silent Hilla. 

Indiana nie będzie gra multiplayerową. 

Figuś przeczytał pewnie multiplatformową.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dla mnie pas. Kolorowe kalesony +3 do staminy zbierać mogę w WoWie, a nie w grze która z założenia ma być przygodą single-player. :/ Jeszcze niego k,rwa wprowadzą multiplayer GAAS do Silent Hilla. 

Ty chodzi o multiplatformę nie o multiplayer, kurwa obudź się

Jez cały czas mówi o tym że to nie będzie Ex konsolowy dla Xboxa

aż nawet wszedłem na ppe czy coś nie popierdolili sprawdzić

Cytat

Indiana Jones ma być grą multiplatformową i trafić także poza Xboksy i Windowsy.

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja wiem, że ppe to żadne źródło informacji, ale ten Indiana ma być grą multiplayer?

14 minut temu, Figuś napisał:

Tak, Beta podpisała umowę z Lucasem jeszcze przed przejęciem przez MS

2 minuty temu, Figuś napisał:

Ty chodzi o multiplatformę nie o multiplayer, kurwa obudź się

:reggie: ok ficuś

Opublikowano

Niewydawaniem gry? xd To był pewnie warunek dostania praw do marki. 

Tak poza tym nie zgodzę się ,że Indiana Jones to silna marka. Może dla boomerów z lat 80/90. Ostatni dobry film wyszedł kiedy? Od 30 lat nic się nie dzieje sensownego z tą marką. 

• Plusik 5
Opublikowano

napluc bedzie trzeba na morde spencera jak gra okaze sie multiplatforma. Sony kupuje deale 3rd party na lewo i prawo, a oni mieliby wydac gre 1st party na playstation? beka.

Opublikowano
34 minuty temu, Ukukuki napisał:

Niewydawaniem gry? xd To był pewnie warunek dostania praw do marki. 

Tak poza tym nie zgodzę się ,że Indiana Jones to silna marka. Może dla boomerów z lat 80/90. Ostatni dobry film wyszedł kiedy? Od 30 lat nic się nie dzieje sensownego z tą marką. 

Mój stary jest fanem Indiany ale nie gra w gry. Wśród naszych pokoleń to nie zdziwiłbym się jakby się okazało, że uncharted jest popularniejsze.

Opublikowano

Gry są najważniejsze bo na nich zarabiają, sprzęt jest drugorzędny. Im szybciej forumek się z tym pogodzi tym łatwiej zniesie fakt, że branża zmierza w kierunku multiplatformowosci

• Plusik 3
Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

Gry są najważniejsze bo na nich zarabiają, sprzęt jest drugorzędny. Im szybciej forumek się z tym pogodzić tym łatwiej zniesiecie fakt, że branża zmierza w kierunku multiplatformowosci

Dlatego mogliby już oficjalnie wyjść i powiedzieć, ok guys listen, we don't give a fuck about the xbox console enjoy your xbox platform i multiplatformowość pełną gębą. Mógłbym zredukować ilość sprzętów w domu do niezbędnego minimum zamiast trzymać PC, Xboxa, PS5 i jeszcze przenośniaka, a teraz to takie nie lubimy exów, ale troszkę lubimy, najważniejsza jest tożsamość, ale przy nowych grach losujemy na jakie platformy wyjdą.

Opublikowano

Tylko w przypadku Indiana Jones MS może mieć związane ręce jeśli chodzi o wyłączność tak samo jak Sony w przypadku MLB The Show. Jeśli Disney (czy kto tam ma prawa do marki) nie zgodzi się na console exclusive bez względu na $$$ jakie może zapłacić MS to nic z tym nie zrobią.