Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o Pentiment, co to? Remastery GoW i Forza, znowu się zacznie, że tylko to na xboxa xd

sommervile kolejny indor dla wybranych. Zresztą Gearsy to tylko plota ale FM8 bym chciał w tym roku dostać.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Ja jako gracz, też w sumie wole, dostać grę później ale lepszą, bo jak mówił Miyamoto, "opóźniona gra może być dobra, ale zła gra jest zła na zawsze" (chociaż w dobie wszechobecnych patchy naprawiających gry po premierze, ten cytat nie jest zbyt aktualny)

DTmKuQQXkAIdBYG.jpg

Opublikowano
  • Autor

w sumie zagrałbym w taki odjebany remake Gearsów 2, bo to wciąż moja ulubiona część serii :notbad:

na Motorsport też mam głód, bo od premiery siódemki minęło 5 lat.

W Pentiment uwierzę jak zobaczę.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Pierwszy raz słyszę o Pentiment, co to?

Gra rpg w stylu Disco Elysium od Josha Sawyera/Obsiadian.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

detektywistyczny rpg 2d od Obsidian, w klimatach średniowiecznej Europy (bez elementów fantasy). Coś w stylu Disco Elysium.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Rpg w stylu disco elysium

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

W Pentiment uwierzę jak zobaczę.

Pan Sawyer już się przygotowuje.

Opublikowano
  • Autor

Obsidian wyrasta chyba na najprężniej pracujące studio Xboxa, za 6 dni jest duża szansa że zobaczymy aż 3 ich gry (Avowed, Grounded, Pentiment)

Opublikowano

Zawiodą się jedynie ci, którzy nie lubią za dużo czytać w rpgach. :reggie:

Opublikowano

https://twitter.com/i/spaces/1ZkJzbANDRLJv

18:25

Show Geoffa Keighley również będzie miało coś dla xboxowców.

Cytat

i would say you know generally this year at the xbox stuff i mean you can imagine that they're going to keep their all their big stuff for the show on sunday but we also we definitely have i mean we have xbox exclusive you know games that'll be on our show on thursday but maybe from third parties or things like that and whatnot.

Opublikowano
  • Autor

chyba chodzi m.in. o Planet of Lana

Opublikowano

Jeszcze jedna poszlaka wskazująca na Pentiment.

Teraz, ASX napisał:

chyba chodzi o Planet of Lana

Może, ale to Future Games Show, a SGF jest 9 czerwca.

Opublikowano

Na pewno będzie też Vin Diesel i jego Ark 2 na konferencji MS, czyli tzw. przerwa na łazienkę. :nosacz3:

Opublikowano
  • Autor

nigdy nie lubiłem gier survivalowych więc dla mnie zarówno Ark 2 czy Grounded to tzw. sleepery jeśli będą na konfie. Ale wiem że te gry, mają całkiem spore grono swoich fanów.

Opublikowano

bardziej wierze w grounded, bo opinie sa bardzo pozytywne, a ark 1 pomimo ze ma wielu wiernych fanow to technicznie nieciekawie wyglada. Oby ue5 im pomogl w prezentacji.

Opublikowano

Sprawdziłem co to ten Ark, zapowiada się doskonale