Opublikowano 6 czerwca 20222 l Pierwszy raz słyszę o Pentiment, co to? Remastery GoW i Forza, znowu się zacznie, że tylko to na xboxa xd sommervile kolejny indor dla wybranych. Zresztą Gearsy to tylko plota ale FM8 bym chciał w tym roku dostać.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l 7 minut temu, ASX napisał: Ja jako gracz, też w sumie wole, dostać grę później ale lepszą, bo jak mówił Miyamoto, "opóźniona gra może być dobra, ale zła gra jest zła na zawsze" (chociaż w dobie wszechobecnych patchy naprawiających gry po premierze, ten cytat nie jest zbyt aktualny)
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Autor w sumie zagrałbym w taki odjebany remake Gearsów 2, bo to wciąż moja ulubiona część serii na Motorsport też mam głód, bo od premiery siódemki minęło 5 lat. W Pentiment uwierzę jak zobaczę.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Pierwszy raz słyszę o Pentiment, co to? Gra rpg w stylu Disco Elysium od Josha Sawyera/Obsiadian. Edytowane 6 czerwca 20222 l przez Bigby
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Autor 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Pierwszy raz słyszę o Pentiment, co to? detektywistyczny rpg 2d od Obsidian, w klimatach średniowiecznej Europy (bez elementów fantasy). Coś w stylu Disco Elysium.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l 4 minuty temu, Czoperrr napisał: Pierwszy raz słyszę o Pentiment, co to? Rpg w stylu disco elysium
Opublikowano 6 czerwca 20222 l 1 minutę temu, ASX napisał: W Pentiment uwierzę jak zobaczę. Pan Sawyer już się przygotowuje.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Też bym przyjął remake Gearsów 2, na UE5, ale się nie hypuję, bo pewnie będzie DLC festival. i serio mordzie, naprawdę chciałbym aby to było dojebane E3, ale ile można się oszukiwać, że jest dobrze? xd
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Autor Obsidian wyrasta chyba na najprężniej pracujące studio Xboxa, za 6 dni jest duża szansa że zobaczymy aż 3 ich gry (Avowed, Grounded, Pentiment)
Opublikowano 6 czerwca 20222 l https://twitter.com/i/spaces/1ZkJzbANDRLJv 18:25 Show Geoffa Keighley również będzie miało coś dla xboxowców. Cytat i would say you know generally this year at the xbox stuff i mean you can imagine that they're going to keep their all their big stuff for the show on sunday but we also we definitely have i mean we have xbox exclusive you know games that'll be on our show on thursday but maybe from third parties or things like that and whatnot.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Jeszcze jedna poszlaka wskazująca na Pentiment. Teraz, ASX napisał: chyba chodzi o Planet of Lana Może, ale to Future Games Show, a SGF jest 9 czerwca.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Na pewno będzie też Vin Diesel i jego Ark 2 na konferencji MS, czyli tzw. przerwa na łazienkę.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l Autor nigdy nie lubiłem gier survivalowych więc dla mnie zarówno Ark 2 czy Grounded to tzw. sleepery jeśli będą na konfie. Ale wiem że te gry, mają całkiem spore grono swoich fanów.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l bardziej wierze w grounded, bo opinie sa bardzo pozytywne, a ark 1 pomimo ze ma wielu wiernych fanow to technicznie nieciekawie wyglada. Oby ue5 im pomogl w prezentacji.