Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w US chyba od 1 października

5 exów od wewnętrznych studiów brzmi nieźle a jeszcze są projekty od XGSP jak Contraband i czasowe exy jak Stalker, SPENCER UFAM TOBIE  :xboss:

Opublikowano

też mi się wydaje że rok fiskalny zaczyna się od kwietnia, ale słabo się znam na tych rzeczach, może ktoś mądrzejszy się wypowie i rozwieje wątpliwości

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

też mi się wydaje że rok fiskalny zaczyna się od kwietnia, ale słabo się znam na tych rzeczach, może ktoś mądrzejszy się wypowie i rozwieje wątpliwości

nibel wyjaśnił

• Plusik 1
Opublikowano

czyli w tych 5 grach o których mówią nie liczą Starfielda ani Redfalla bo te gry mają wyjść w pierwszej połowie 2023 r.

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał:

czyli w tych 5 grach o których mówią nie liczą Starfielda ani Redfalla bo te gry mają wyjść w pierwszej połowie 2023 r.

Starfielda może tak.

Opublikowano

ale mówią o grach "ekskluzywnych", wiem że Xbox ma dosyć luźne podejście do tego terminu i lubi wszystko nazywać exami. Ale nawet jak na nich nazywanie Deathloopa czy Ghostwire "exami" to przesada.

Opublikowano
Just now, ASX said:

ale mówią o grach "ekskluzywnych", wiem że Xbox ma dosyć luźne podejście do tego terminu i lubi wszystko nazywać exami. AQle nawet jak na nich nazywanie Deathloopa czy Ghostwire exami to trochę za dużo.

Sorka, nie doczytałem, że chodzi o exy tylko myslałem o grach Microsoftu. 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

ale mówią o grach "ekskluzywnych", wiem że Xbox ma dosyć luźne podejście do tego terminu i lubi wszystko nazywać exami. Ale nawet jak na nich nazywanie Deathloopa czy Ghostwire "exami" to przesada.

Czyli jeszcze FM, pewnie ten Remake GeoW o którym ostatnio dużo plotek i Halo Wars 3 i mamy świętą trójcę ;)

Opublikowano

Starfield, Redfall, Forza, Hellblade 2 i jakaś niespodzianka. Tylko żeby Grounded nie wliczali do tych tytułów bo chyba też by się załapał w tych datach.