Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

takich rzeczy nie powinno sie pisac na tym forum, bo zostana uznane za potwierdzenie xd

Opublikowano
Cytat

Jez says Gears Collection is not a thing and at least not at the showcase.

:reggie:

Opublikowano

Ale chociaż Pentiment jest prawdziwy i wyjdzie w tym roku. Prawda? :rayos:

Opublikowano

Forza w tym roku XD serio myślicie że za 2 dni pokażą trailer i premiera za 3-4 miesiące?

Opublikowano

Nie pamiętasz co się stało w zeszłym roku z Forzą Horizon 5?

Opublikowano
5 minut temu, bartiz napisał:

Forza w tym roku XD serio myślicie że za 2 dni pokażą trailer i premiera za 3-4 miesiące?

dobry damage control, nagle nikt nie oczekiwał forzy w 2022 xd

Opublikowano
11 minut temu, bartiz napisał:

Za 6 miesięcy brzmiałoby realnie biorąc pod uwagę, że FM7 wyszło w jebanym 2017.

Opublikowano

lets goooo. gamepass do konca 2022 bedzie wypchany dobrymi grami

Opublikowano

W sumie to by się pokrywało z tym, co ktoś dzisiaj na Reseterze pisał. Chodziło o grę, która nie jest AAA, a której pojawienie się w Game Passie będzie grubą niespodzianką.

Opublikowano

Henderson w czacie podcastu Xboxtwo pisał, że jutro bedzie miał całą konfe MS. Jak ktos nie chce byc zaspoilowany to zalecam 2 dni odpoczynku od internetu :nosacz3:

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Henderson w czacie podcastu Xboxtwo pisał, że jutro bedzie miał całą konfe MS. Jak ktos nie chce byc zaspoilowany to zalecam 2 dni odpoczynku od internetu :nosacz3:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda że Forza Motorsport dopiero wiosną 2023, liczyłem na premierę w tym roku. Szkoda.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Szkoda że Forza Motorsport dopiero wiosną 2023, liczyłem na premierę w tym roku. Szkoda.

Serio? Myślałem, że to tylko beka w cw. 

Jeśli faktycznie to lipa fest.

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Za pieniądze MSu mogą stworzyć coś na wzór pierwszego The New Order, bo podobno tendencja jest później mocno spadkowa z naprawdę słabym Youngblood.

grałem w obie gry i jak dla mnie New Colossus jest grą zdecydowanie lepszą od New Order,  bez dwóch zdań lepsza gameplayowo, rozgrywka i lokacje są bardziej zróżnicowane, a całość stała się o wiele bardziej groteskową, sprawnie przeplatając komedie i tragizm.  Niektórym nie podobało się chyba to, że twórcom tak puściły hamulce i to że gra stała się mniej poważna. Ale jak dla mnie, jeśli kolejny Wolfestein powstaje to mam nadzieje że będzie równie szalony i zwariowany jak New Colossus, albo jeszcze bardziej 

Opublikowano

Taka lista krąży po Twitterku/Reddedicie:

Spoiler

FU8DY6GWQAINHVN?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

O której jutro konferencja?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, SnoD napisał:

O której jutro konferencja?

19:00