Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Mejm napisał: Ok, ale co sie robi w tej Ara? Pewnie coś podobnego co w Civce i Humankind Kurwa, no tak słabawo jak na razie.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Mejm napisał: Ok, ale co sie robi w tej Ara? pewnie coś jak Civka
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Póki co źle nie jest. RedFall gameplayowo wygląda na sztosa, bardzo deathloopowo, tylko ten cringe'owy, młodzieżowy klimat psuje wszystko. High on Life wygląda na bardzo pozytywnie jebnięte - podoba mi się A Plague Tale Requiem będzie grane, ale pewnie na PlayStation, bo chcę to mieć w pudełeczku. Forza Motorsport to jakiś yebany kosmos - około trzech generacji przed Gran Turismo - nie mogę się doczekać, a przecież ogólnie mam wyjebane w wyścigi.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Nie wierzę że Ci ludzie zrobili preya i dishonored to jakieś prowo chyba To TES
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Dobre te gierki są W sumie nie wiem co mieli by rzucić do tej usługi ,przecież to kosztuje 50 zł na miesiąc.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Niezla oprawa graficzna XD Z tych 12 terafankow to 11,5 moze spokojnie jechac na wakacje
Opublikowano 12 czerwca 20222 l to ten f76 jeszcze zyje? myslalem ze po cichu sie z tego wycofali po tych wszystkich kompromitacjach
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minutę temu, LiŚciu napisał: To TES No ale jak o redfallu gadał to ich wspomniał że robią tego crapika
Opublikowano 12 czerwca 20222 l czyli to wszystko od Bethesdy? nic od Machinegames? dziesieciu innych studiów?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l widać troszkę różnice w gierkach za 3 i pół bomby a gaasami za 4 zeble ;/
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 3 minuty temu, Słupek napisał: jezu, same onlajn śmieciury Straszny syf jak narazie