Opublikowano 12 czerwca 20222 l A opowiedzieć Wam kawał? Spoiler Najpotężniejsza konsola na świecie XD
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Obsidian w końcu jakieś solidne gierki, ale może nie zakładajcie nowych tematów bo opłata serwerów kosztuje
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Co do kurwy XDDDD i potem dziwic sie ze sony wymysla jakies remastery za 3 i pol bomby jak oni nawet nie musza sie starac majac taka konkurencje XD Zeby to uratowac musielby na koniec pokazac asaxa robiacego fikolki
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Co jak co, ale opłacało się 3 tyg unikać forum i przecieków. Zaraz pewno gardło wjedzie i będzie się jarał
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Ta branża to gowno, tutaj jakies plastkowe gierki na androuda, na ps5 same ubisofciaki, ja (pipi)ie
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Spoiler Jim Ryan says Sony’s games ‘could suffer’ by adding them to PlayStation Plus on day one
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz przynajmniej wiadomo skąd brak przecieków. Nie było kurwa czego leaknac
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minutę temu, wojtas011 napisał: Kochanie zmniejszyłem dzieciaki to chyba wyglada najciekawiej z calego pokazu xd
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Moje zagrajmerskie serce potrzebuje jakiegoś pana kojimy bo fikoła odwale
Opublikowano 12 czerwca 20222 l I to nie jest wcale śmieszne… Przykro się na to patrzy. Teraz pytanie czy te studia są tak do D czy to M$ narzuca im co mają robić?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l pamietacie jak ich poprzebierali w te koszulki na tamtej konferencji?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Przebili dziś słynny pokaz „TV TV TV” A myślałem ze nigdy im się to nie uda, a jednak!
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Wszystkie te gry jak dla twitchowcow i Youtuberow gówna dla dzieci z komórek. masakra, dobrze, że Xbox odpala retroarch i gry z ps2 to będę miał w co grać.