Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

comment_1655059166EuWp7bG6y2Ily8XKOHcs8y

Opublikowano

Szczerze? Dużo bardziej czekam na Remake TLoU i boga wojny niż na te gierki co pokazali (oprócz SKILLSONG, ale to wyjdzie pewnie wszędzie).

Opublikowano

Forza 8 wyglądała bardzo dobrze, a jak RT będzie podczas wyścigu to będzie jeszcze lepiej. Z mniejszych gierek The Last Case of Benedict Fox wyglądał dla mnie najlepiej. Gra od Team Ninja to niewiadoma, o gameplay nie ma co się martwić ale może być techniczna tragedia jak Stranger of Paradise. Starfield wygląda ciekawie, ale jak każda gra Bethesdy śmierdzi drewnem i wątpię że będzie w znośnym stanie technicznym na premierę (chyba że przełożą na 2024 xd

Za dużo update'ów do GaaSów, za dużo popierdółek do GP. Zrobili by lepsze wrażenie skracając ten pokaz o połowę.

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

@dee chłopie, jak się trzymasz? pogadaj z nami

Jest super:lapka:

Opublikowano

Forza spoko, ale ona zawsze zaczyna mnie nudzić kiedy pojawiają się wyścigi z więcej niż 5 okrążeniami, Redfall może być spoko, Starfield też, reszta pewnie do wora

Opublikowano

No nic to, kolejny raz daje szanse, aby mnie namówili na kupno pudła, ale nie idzie im totalnie

Opublikowano

Starfield mi się b podobał do momentu, az pan howard powiedzial 1000 planet to wtedy zaswiecily mi sie w glowie plansze mako z me1

Opublikowano

Redfall + FM+ Starfield to cudowne pierwsze pół roku 2023 :xboss:

Opublikowano

Starfield wygląda jak fallout 3 na sterydach. Fajnie że wychodzi persona, słabo że nie strikers (wymieniłbym Switch na Xbox). Forza spoko, plague tale jeszcze jak cię mogę, może tam jeszcze ze 3 gry spoko, ale reszta to :reggie:

Opublikowano

Kurcze wspominali coś tam o Oblivionie i Morrowind to liczyłem że pokażą/zapowiedzą no nie wiem, remaster? Szkoda :(

Opublikowano

Jakby to trwało tyle co State Of Play i było pokazane tylko Forza, Redfall i Starfield, to odbiór byłby inny 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

comment_1655056858z8J5235cARjN3pklj8XoW3

:kekw:

Opublikowano

To jak we wtorek na tym excented show mają być nowe rzeczy to co oni tam będą pokazywać? DLC do Excela?

Opublikowano

Żal PL i tyle w temacie, szkoda gadać, jak chcesz konsole z grami to trzeba kupić PS5.

Xbox będzie fajny pod koniec generacji, to był qrva policzek w ryj, tak chujowo to jeszcze nie było...

Opublikowano
2 minuty temu, Lord Protector napisał:

Xbox będzie fajny pod koniec generacji,

Moze Kojimbo sie akurat wyrobi ze swoja produkcja

Opublikowano

Czekamy na jakiś głos rozsądku! 

Co do Kojimy to pewno jego gierka w w 2025/26, wyjdzie na wszystkie platformy. Jedyny plus, że pojawi się może w GP.

Opublikowano

słaba konfa, ale na Starfielda czekam, tylko ta optymalizacja :( 

Opublikowano

A dZie  boty asx daddy i inch ? Dzie jaranko? 

Spoiler

Hahahaha

AC032924-D80F-4909-8BA1-112578C901C1.gif

Edytowane przez mozi

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

Czekamy na jakiś głos rozsądku! 

Co do Kojimy to pewno jego gierka w w 2025/26, wyjdzie na wszystkie platformy. Jedyny plus, że pojawi się może w GP.

Tez czekam na oficjalny komentarz xbox polska