Opublikowano 12 czerwca 20222 l Szczerze? Dużo bardziej czekam na Remake TLoU i boga wojny niż na te gierki co pokazali (oprócz SKILLSONG, ale to wyjdzie pewnie wszędzie).
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Forza 8 wyglądała bardzo dobrze, a jak RT będzie podczas wyścigu to będzie jeszcze lepiej. Z mniejszych gierek The Last Case of Benedict Fox wyglądał dla mnie najlepiej. Gra od Team Ninja to niewiadoma, o gameplay nie ma co się martwić ale może być techniczna tragedia jak Stranger of Paradise. Starfield wygląda ciekawie, ale jak każda gra Bethesdy śmierdzi drewnem i wątpię że będzie w znośnym stanie technicznym na premierę (chyba że przełożą na 2024 xd Za dużo update'ów do GaaSów, za dużo popierdółek do GP. Zrobili by lepsze wrażenie skracając ten pokaz o połowę.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Figaro napisał: @dee chłopie, jak się trzymasz? pogadaj z nami Jest super
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Forza spoko, ale ona zawsze zaczyna mnie nudzić kiedy pojawiają się wyścigi z więcej niż 5 okrążeniami, Redfall może być spoko, Starfield też, reszta pewnie do wora
Opublikowano 12 czerwca 20222 l No nic to, kolejny raz daje szanse, aby mnie namówili na kupno pudła, ale nie idzie im totalnie
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Nie śmiejcie się ale wiecie co mi się podobało? Ta farma kosmiczna z robotami
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Starfield mi się b podobał do momentu, az pan howard powiedzial 1000 planet to wtedy zaswiecily mi sie w glowie plansze mako z me1
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Starfield wygląda jak fallout 3 na sterydach. Fajnie że wychodzi persona, słabo że nie strikers (wymieniłbym Switch na Xbox). Forza spoko, plague tale jeszcze jak cię mogę, może tam jeszcze ze 3 gry spoko, ale reszta to
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Kurcze wspominali coś tam o Oblivionie i Morrowind to liczyłem że pokażą/zapowiedzą no nie wiem, remaster? Szkoda :(
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Jakby to trwało tyle co State Of Play i było pokazane tylko Forza, Redfall i Starfield, to odbiór byłby inny
Opublikowano 12 czerwca 20222 l To jak we wtorek na tym excented show mają być nowe rzeczy to co oni tam będą pokazywać? DLC do Excela?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Żal PL i tyle w temacie, szkoda gadać, jak chcesz konsole z grami to trzeba kupić PS5. Xbox będzie fajny pod koniec generacji, to był qrva policzek w ryj, tak chujowo to jeszcze nie było...
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Lord Protector napisał: Xbox będzie fajny pod koniec generacji, Moze Kojimbo sie akurat wyrobi ze swoja produkcja
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Czekamy na jakiś głos rozsądku! Co do Kojimy to pewno jego gierka w w 2025/26, wyjdzie na wszystkie platformy. Jedyny plus, że pojawi się może w GP.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l A dZie boty asx daddy i inch ? Dzie jaranko? Spoiler Hahahaha Edytowane 12 czerwca 20222 l przez mozi
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minutę temu, balon napisał: Czekamy na jakiś głos rozsądku! Co do Kojimy to pewno jego gierka w w 2025/26, wyjdzie na wszystkie platformy. Jedyny plus, że pojawi się może w GP. Tez czekam na oficjalny komentarz xbox polska