20inchDT 3 361 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Aaa no i Grubb znowu zwycięzcą Jebany jako jedyny wiedział i ani razu się nie złamał jak fanboje sony mu srali do gniazda przez chyba dwa lata. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Aaa no i Grubb znowu zwycięzcą Jebany jako jedyny wiedział i ani razu się nie złamał jak fanboje sony mu srali do gniazda. Kompletnie niepotrzebna zapowiedź w stylu: "No zrobię jakąś grę dla tego MS, chociaż w sumie nie wiem jaką i o czym, może kiedyś coś wymyślę...". 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Dlaczego niepotrzebna? Kojimy mozna nie lubic, ale to wazny gosc w tej branzy. Pr'owo dobrze zrobi, ze maja japonczyka i to nie byle jakiego. Teraz Geoff musi byc grzeczny Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 przecieki o grze Kojimy wykorzystującej chmurę mieliśmy już daaawno temu. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Status Sony: "Sony nic nie musi" Ostatnia aktualizacja: 15 listopada 2013 1 1 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Wykorzystywanie chmury to i tak okaże się tylko marketingowym chwytem. Cytuj
Popi 92 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Największa kompromitacja Microsoftu od czasów Tv tv tv television tvsport Sport call of duty 2 4 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 w flight simie nie jest marketingowym chwytem. Nie wiadomo co ten szaleniec chce z tym zrobic. 4 minuty temu, Czoperrr napisał: przecieki o grze Kojimy wykorzystującej chmurę mieliśmy już daaawno temu. przecieki, w ktore nikt tutaj nie chcial wierzyc, a teraz wiedza wszyscy. Moze to pomoze w negocjacjach z innymi japonskimi devami jak zobacza, ze nawet kojima chce pracowac z ms. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 1 minute ago, 20inchDT said: w flight simie nie jest marketingowym chwytem. Nie wiadomo co ten szaleniec chce z tym zrobic. przecieki, w ktore nikt tutaj nie chcial wierzyc, a teraz wiedza wszyscy. Moze to pomoze z negocjacja z innymi devami jak zobacza, ze nawet kojima chce pracowac z ms. No mi jako graczowi jest to zupełnie obojętne czy za 5 czy 10 lat jakiś dev będzie miał ochotę zrobić coś na xboxa. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 to w takim razie nie bylo do ciebie skierowane. Do tych do ktorych mialo trafic to trafi. Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Wykorzystanie chmury to typowy buzzword. Co to w ogole ma znaczyc? (pomijajac fakt ze chinczyk sam nie wie) Jakis sieciowy ficzer gdzie gracze w pewnym sensie kolaboruja? Bylo w Death Stranding. Nawet w grach From dawno temu. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 2 minuty temu, 20inchDT napisał: w flight simie nie jest marketingowym chwytem. i tak i nie, bo żeby z niższego pułapu wszystko wyglądało ok studio musi robić world updaty to raz, a dwa z modem na google maps gra wygląda lepiej Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Kojimbo będzie Cię straszył przez smsy i emaile w trakcie dnia xd Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 ale jak robi te updaty to dane i tak sa przechowywane na serwerze, a nie konsoli. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Starfield mnie miło zaskoczył ale oczekiwania miałem minimalne. Trochę liczę, że będzie to ME na jakie od lat czekamy (bez super mocy). Latanie statkiem wyglada przyjemnie. Zawsze na plus. Jedyne co mnie martwi to 1000 planet. 1000 planet bylejakości zapewne. Po cholerę tyle? Todd ma jakiś kompleks? Można zrobić 50-100 wypasionych, ale nie, możesz wyładować gdziekolwiek na tysiącu - wow, super, jaraj się! No uwielbiam zwiedzać pustkowia w poszukiwaniu złoża stali +5, do nowego moda do statku, żeby wyglądał bardziej cool. Jeszcze tylko łyknę MountaiDew… Cały czas miałem wrażenie, że zaraz ogłoszą, że to będzie GaaS. Poza tym? Nudno było. Gdzie Avowed? Serio przez najbliższa 12 miesięcy wyjdzie tylko AAA Starfield? Gdzie reszta gier szumnie zapowiedzianych rok temu? Jak dla mnie to była przydługa reklama GamePassa - można było zrobić montaż na 3 min i gierki puścić osobnym trailerami bo nawet 1/3 nie była interesująca. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 a ten showcase we wtorek też ma dotyczyć gier z najbliższych 12 miesięcy czy jest szansa, że zapowiedzą cokolwiek sensownego ? Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Kurczę, serio ludzie grają jeszcze tak namiętnie w te rozwleczone do granic wszechświata open-worldy? Do tej pory mam nieruszone AC: Valhalla, które miałem razem z konsolą, bo wiem, jakie to jest rozwleczone. I dlatego to samo nie pozwala mi się jarać Starfieldem: wiem, że będzie mi szkoda czasu na żmudne latanie po planetach za byle pierdołami i zdobywaniem expa, żeby łatwiej było ubić jakiegoś bossa Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 9 minut temu, _mike napisał: Gdzie Avowed? Serio przez najbliższa 12 miesięcy wyjdzie tylko AAA Starfield? Redfall pierwsza połowa 2023 FM wiosna 2023 5 minut temu, funditto napisał: a ten showcase we wtorek też ma dotyczyć gier z najbliższych 12 miesięcy czy jest szansa, że zapowiedzą cokolwiek sensownego ? To będą te same gry z dzisiejszej prezentacji ale nowe materiały, zresztą po co kolejne zapowiedzi jak oni mają XX gier zapowiedzianych Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 2 minuty temu, Daddy napisał: Redfall pierwsza połowa 2023 FM wiosna 2023 Jakoś w to nie wierzę. Starfield tez pewnie wyjdzie w czerwcu 23… albo w listopadzie Cytuj
Observer 10 518 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Pamiętacie jak MS stwierdził że już nie wierzy w generacje? No to właśnie widzieliście efekty odejścia od modelu który się sprawdzał. Najlepiej tą konfe zaprezentował vin diesel próbujący nieudolnie warczeć jak Kratos xd Gow z kosza w Lidlu, oferta gamepassa poziom cybermychy, szroty maks 5/10 z grafiką sprzed 15 lat, najpotężniejsza konsola na rynku chwaląca sie grami z telefonu... no jeśli ktoś spędził ostatnie lata robiąc ze Spencera mesjasza chwaląc niskobudżetowy system abonamentowy to ma tylko jeden sposób żeby po obejrzeniu tej konferencji wyjść z tej sytuacji z honorem. Samobójstwo. 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Godzinę temu, 20inchDT napisał: Moze to pomoze w negocjacjach z innymi japonskimi devami jak zobacza, ze nawet kojima chce pracowac z ms. Nigga please... Już współpraca przy X360 miała odwrócić passę żeby było więcej typowo japońskich gier. Zaczęło się i skończyło na Blue Dragon i Lost Odyssey Tylko kupno Nintendo mogłoby wywrócić planszę, ale na to nie przystanie japoński rząd. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 ok, wierz sobie w co chcesz Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 3 godziny temu, easye napisał: Co roku na kofie MS brakuje większego limitu reakcji. Naprawdę się nie spodziewałem, że po wydaniu tylu miliardów dolarów będzie jeszcze gorzej niz we wszystkich festiwalach beki jakie pokazali wcześniej razem wziętych. Ty tak poważnie? Serio ktoś tu liczył na bomby po kwartale od zakupow? Bomby będą za 2/3 lata. Wtedy będzie można ocenić zakupy microsoftu. Forze trzeba było wrzucić na końcówkę 22. Do tego jakis suprise i byłoby ok. 1 Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Można się jedynie albo trzeba dojebać że połowę tych indyków mogli zmontować w trailer ID Xbox jak to robili w poprzednich latach no i że MS nie ma żadnej dużej gry na ten rok, jest kilka ciekawych gier ale to mniejsze projekty. Oczywiście rozczarowuje też brak Avowed czy Contraband bo to były według plot gry na 2023, widocznie wylecą na drugą połowę albo 2024 xD Za to przyszły rok już pierwsza połowa w postaci Starfield, FM, Redfall, RE4, DS i innych gier robi, no chyba że znowu wylecą na inny termin Cytuj
Lukas_AT 1 202 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 (edytowane) Ogromny zawód ten pokaz. Jakieś giereczki pod Game Passa i niepotrzebne zapychacze w postaci LOLa, Minecraft i Overwatcha. Morda mi się uśmiechnęła, gdy zobaczyłem nową Forzę. Tu czuć next-gena i liczyłem na więcej czegoś podobnego. Na trasie wszystko było w ruchu, roślinność reagowała na wiatr itp, a nie jak w GT, gdzie wszystko jest statyczne. Zniszczenia też wyglądają dobrze. Zawiodłem się też na Starfieldzie. 1000 planet? Liczyłem bardziej na klasyczną eksplorację mapy jak w grach Bethesdy, ale 1000 planet będzie oznaczać jakieś kopiuj-wklej z głównymi zamkniętymi lokacjami jak ta baza na księżycu. Do tego trzeba się liczyć z tym, że gra może zadebiutować w kiepskim stanie technicznym. Po tej konfie Starfield wypada z mojej listy zainteresowań. Edytowane 13 czerwca 2022 przez Lukas_AT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi