Czoperrr 5 030 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 6 minutes ago, Paolo de Vesir said: Największe rozczarowanie to Redfall, bo oczywiście XDF w temacie było mocno na wyparciu, a wyszło że czeka nas coopowe gówno pod 12 latków. XDDD MS, potrzebujemy jebniecia - tyle studiów musi statystycznie dostarczyć chociaż jedna grę nie dobra, nie bardzo dobra, a wybitna. Wierzę, że na E3 2023 2025 będzie już zaorane. p No Redfall już po pierwszej zajawce nienastawiał mnie pozytywnie i wczoraj tylko potwierdziły się moje obawy co do tego czym ta gra będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 1 minutę temu, dee napisał: Ja nie potrzebuję. Wolę stabilny przypływ dobrych gier przez cały rok niż eksplozja 2 razy do roku i udawanie że przez resztę czasu dobrze się bawimy MASTERUJĄC wciąż to samo. Spoko, nie każdy musi stołowac się w restauracji. Bary mleczne też podają smaczne jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 W Redfall można też grać solo w kampanii, więc się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 z Redfalla wychwyciłem OPENWORLD campaign Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 2 minuty temu, Bigby napisał: W Redfall można też grać solo w kampanii, więc się sprawdzi. SoTa tez, tak samo jak i WoWa, ale wówczas czujesz że nie masz pełnego doświadczenia. Mogę od razu powiedzie , że identyko będzie w RF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Idealna kolorowa, a zarazem dorosła gra nie istnie... Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: SoTa tez, tak samo jak i WoWa, ale wówczas czujesz że nie masz pełnego doświadczenia. Mogę od razu powiedzie , że identyko będzie w RF. SoTa bym do tego porównania nie wrzucał. Moim zdaniem kompletnie niegrywalne solo. W Redfall pewnie podobnie jak w Borderlandsach uda się skończyć fabułę i dobrze bawić, kto wie może nawet dadzą towarzyszy AI, co by nie było tak pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 A żeby się nikt nie zdziwił, że z tego Redfalla wyjdzie czarny konik i gra będzie dobra, mimo tej otoczki mutliplayerowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Spoko, nie każdy musi stołowac się w restauracji. Bary mleczne też podają smaczne jedzenie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Szanujmy się i nie wrzucajmy jakichś randomów z Twittera. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 20 minut temu, dee napisał: Ja nie potrzebuję. Wolę stabilny przypływ dobrych gier przez cały rok niż eksplozja 2 razy do roku i udawanie że przez resztę czasu dobrze się bawimy MASTERUJĄC wciąż to samo. DZIE BOMBY, DOPAMINKA czasem nie wierze w co tu czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 no wstawianie rantu fanboja jako dowód czegokolwiek 2 minuty temu, Czoperrr napisał: W 2021 2023 2025 będą już regularne wydawać gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Spoko, nie każdy musi stołowac się w restauracji. Myślę, że jak się kończy jedną dwie gry rocznie to śmiało można kierować się tym jakże wysmakowanym porównaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 34 minuty temu, Bigby napisał: W Redfall pewnie podobnie jak w Borderlandsach uda się skończyć fabułę i dobrze bawić, kto wie może nawet dadzą towarzyszy AI, co by nie było tak pusto. Tak wygląda opis gameplayu Redfalla na YT Być może to tylko marketingowe pierdololo, a być może to gra z o wiele większym naciskiem na singla i historie niż nam się wydaje. To w ogóle nie byłby pierwszy raz, bo o deathloopie też przez długi czas myślano że to gra stricte pod multiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Albo i tak. Single-player first, a coop jako dodatek. Zresztą na razie nie mam powodu żeby wątpić w Arkane, więc będę uważnie śledził ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Wydają FPS'a bez co-op'a w singlu (Infinite): "Ja yebie, nie kupuje, jaka porażka, nie przejdę kampanii z kumplami z forumka!" Wydają FPS'a z co-op'em w singlu (Redfall): "Ja yebie, nie kupuję, jaka porażka, na co komu multi w kampanii srololo!". "Gracze", proszę nie zmieniajcie się nigdy XD 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 tak, bo "gracze" to monolit ja jebię, coraz głupsze te boty Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Odezwał się pierwszy stękaczo-jękacz forum PSX Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 34 minuty temu, SnoD napisał: Wydają FPS'a bez co-op'a w singlu (Infinite): "Ja yebie, nie kupuje, jaka porażka, nie przejdę kampanii z kumplami z forumka!" Wydają FPS'a z co-op'em w singlu (Redfall): "Ja yebie, nie kupuję, jaka porażka, na co komu multi w kampanii srololo!". "Gracze", proszę nie zmieniajcie się nigdy XD Problemem pewnie jest to, że halo było słynne właśnie dzięki sieciowym bajerom a gry arkane były singlowe. Tutaj jest do odwrócone do góry nogami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Jestem mega ciekawy tej Ary, skoro Microsoft i tak zapewnił 4x w gamepassie day one w postaci Humankind. A co do monolitów i graczy i tego całego pierdololo w skrócie - wiele z nas czekało na te największe gry, które wiadomo że już jakiś czas się pichcą i ich nie zobaczyliśmy, chyba tyle koniec tematu. Dziwne jest, że Microsoft nie chce zrobić żadnego swojego "ubisofciaka" skoro tak dobrze się sprzedają u konkurencji, a zrobiony w fajnym settingu i z pomysłem na siebie fajnie uzupełnialby te słynne gaasy i always online gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 11 minut temu, Bielik napisał: Jestem mega ciekawy tej Ary, skoro Microsoft i tak zapewnił 4x w gamepassie day one w postaci Humankind. Mnie bardzo cieszy kolejna gra strategiczna pod PC od MS i czekam na kolejne. Gra ma swoją stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Sam fakt że robią strategie 4x spoko, bo gierek w stylu Civki nigdy za dużo, szkoda tylko że tak mało pokazali, a premiera w sumie niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 23 minuty temu, PanKamil napisał: Problemem pewnie jest to, że halo było słynne właśnie dzięki sieciowym bajerom a gry arkane były singlowe. Tutaj jest do odwrócone do góry nogami. Każde Halo jest w pełni singlowego, więc już nie róbmy takich fikołków. Redfall tak samo może być w 100% grywalne w singlu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi