Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Całe szczęście można liczyć na 3rd party. edit: @ASX 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Nie wyobrażam sobie, że jest ktoś kto kupuje Xbox Series X żeby pograć w Pentiment albo Grounded 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Nie wyobrażam sobie, że jest ktoś kto kupuje Xbox Series X żeby pograć w Pentiment albo Grounded a czemu nie? Konsolę sie kupuję do gier, zarówno do tych wysokobudżetowych, jak i odwazniejszych rarytasików od mózgow jak Tim Shafer czy Sawyer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 pewnie nie wyobrazasz sobie, ze sa ludzie, ktorzy kupuja konsole tylko dla fortnite lub fify, a tacy są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 W to prędzej uwierzę niż w kupowanie dla Pentiment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Kupują dla Forzy i Halo, a zostają dla Pentiment i deali 3rd party. Dzięki dobroci Knura to w sumie nawet sprzętu nie musisz kupować, bo za 55zł ograsz nawet na lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Ta dyskusja do niczego nie zmierza, bo fan "gatunku którego nazwy nie mozna wymienic" nigdy nie spojrzy na strategie czy rasowego rpg. Grajcie w co chcecie i na czym chcecie. Dla mnie pomimo chujowego 2022 xbox wciaz dostarczyl wiele wartosciowego contentu 3rd party, a druga połowa roku miedzy innymi z darktide, pentiment czy high on life bedzie jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Dla mnie ten rok to cudowne A Plague Tale, Scorn, który będzie pewnie bardzo średni ale podoba mi się klimat oraz High On Life, który okazał się fajną niespodzianką. Warhammer też zapowiada się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 (edytowane) Ja tam nie wiem, ale ludzie z reguły kupują konsole bo to jest ich hobby. I niekoniecznie przeliczają zakup na liczbę gier, w które chcą zagrać. Ja kupiłem PS5 mimo że w tej generacji platformą dominującą jest dla mnie Xbox i wciąż jest to zakup ok, bo po prostu lubię gaming, od zawsze grałem na obu platformach, a zakup nowej zabawki nie nadwyręża mojego budżetu Nazwijmy to kaprysem Edytowane 3 lipca 2022 przez dee 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Blast Corps najgorsza gra Rare, ten koncept był słaby nawet w latach 90. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Poproszę o remake chociaż, bo pinatki są osom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Całe szczęście można liczyć na 3rd party. edit: @ASX Winszuje 4 miejsca najebać tyle postów nie mając nawet w ręku żadnego series. Godzinę temu, dee napisał: Ja tam nie wiem, ale ludzie z reguły kupują konsole bo to jest ich hobby. I niekoniecznie przeliczają zakup na liczbę gier, w które chcą zagrać. Ja kupiłem PS5 mimo że w tej generacji platformą dominującą jest dla mnie Xbox i wciąż jest to zakup ok, bo po prostu lubię gaming, od zawsze grałem na obu platformach, a zakup nowej zabawki nie nadwyręża mojego budżetu Nazwijmy to kaprysem W punkt, sam niedawno kupiłem (drugi raz) konsole konkurencji na tę chwilę dla dwóch gier i dlc. Miałem chęć i kasę to kupiłem. Chwilowo Xbox w odstawce, ale jesienią jak już wyjdzie a plague tale i deadloop myślę, że będzie grane, a może i coś w między czasie wjedzie do GP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Odnowienie znaków towarowych nic nie musi znaczyć z drugiej strony była podobna sytuacja z KI i BT a chwilę później gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 12 minut temu, creatinfreak napisał: Winszuje 4 miejsca najebać tyle postów nie mając nawet w ręku żadnego series. Na dobrą sprawę ten temat dawno stał się po prostu pogadankami nt. Xa tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Panowie uwaga, wrzucam grafikę z grami czyli rzecz skrajnie prowokującą, więc apeluje o spokój Jak widać same Halo Gearsy i Forza nic się zmieniło 2 2 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Ta ma taki bardziej poziomy layout w odróżnieniu od pozostałych. Kolorystyka też mi bardziej pasuje bo ten zielony ładnie kontrastuje z czarnym i pozostałymi kolorami z logo gier. No i też zgrabnie daty premier się przenikają - nie ma pustych miejsc. Na koniec jeszcze dodam że hasło ROADMAP mi również leży najbardziej z wszystkich haseł jakie były do tej pory prezentowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Fajna grafika, ale trochę mało tych tytułów. Gdzie się podziały wszystkie projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Ghostwire i Deathloop dopiero w 2023 r? No im więcej grafik w temacie, tym bardziej szkoda tej wydanej kasy na kody z Pringersów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 4 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 4 minuty temu, easye napisał: Ghostwire i Deathloop dopiero w 2023 r? a gdzie ty widzisz Ghostwire i Deathloop w 2023? Są one w sekcji "upcoming" jak inne gry bez oficjalnej daty premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Całkiem fajna lista, ale najbardziej czekam na Unannounced Projects. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Chyba sobie odpalę taką listę na konsoli jak wrócę z pracy i pogram w Unnanounced Projects Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 9 minut temu, ASX napisał: a gdzie ty widzisz Ghostwire i Deathloop w 2023? Są one w sekcji "upcoming" jak inne gry bez oficjalnej daty premiery. Są w sekcji 2023 no ta grafika już normalna, nie ma w niej potencjału na beke jak w tamtej KONTROWERSYJNEJ Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Najlepsze miejsce do grania w gry Bethesdy? PS5, no chyba, że chcecie czekać do 2023 na odgrzewane kotlety. Jak Deathloop wyjdzie w 2023 to Ghostwire pewnie w 2024. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi