ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 ale to ty uprawiasz jakieś wyparcie. Czy Kojima nie robi gry na Xboxa? Czy Kojima to już nie prawdzia japońszczyzna, bo się sprzedał Spencerowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 837 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Gdyby Kojima zrobił exa na xboxa to przeciętny Japończyk powie 私はあなたに興味があります Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 @ASX nie ma sensu z nimi dyskutowac. Co dwa tygodnie niech robia ten swoj wylew, a potem wracaja do przegladania forum, bo przeciez nie grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 minuty temu, ASX napisał: ale to ty uprawiasz jakieś wyparcie. Czy Kojima nie robi gry na Xboxa? Czy Kojima to już nie prawdzia japońszczyzna, bo się sprzedał Spencerowi? O tym projekcie nic nie wiadomo, ani kiedy wyjdzie, ani czym będzie. Założę się, że szybciej wyjdzie ta zapowiedziana przedwczoraj gra o roninie od Team Ninja niż teasowany od roku projekt Kojimy na Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Raz piszesz że nic nie wyjdzie, teraz chcesz się zakładać że wyjdzie później niż Ronin. Musisz się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 CO SIĘ PRUJESZ ŻE NIE MA GIER JAK WYJDĄ DO 2026!! Szkoda na Ciebie strzępić ryja, bo albo udajesz albo po prostu taki jesteś. Przykre to. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Zielony yin yang aktywacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Kulturalny człowiek, gdy mu się wytknie błąd logiczny potrafi przyznać się do błędu, ale ty wolisz iść w zaparte Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 9 minut temu, ASX napisał: Kulturalny człowiek, gdy mu się wytknie błąd logiczny potrafi przyznać się do błędu, ale ty wolisz iść w zaparte Myślę ASX, że gdzieś w twojej logice zabrałko miejsca na coś takiego jak odpowiedni czas i miejsce oraz wartość danego tytułu. To, że coś wyjdzie za dziesięć lat to nie jest powód do jarania się, że coś wyjdzie, bo wyjść to może z tego gówno, a grę skasować 3 razy po drodze. Zwłaszcza, że MS miał więcej premier z problemami, niż bez jeśli chodzi o Xboxa. XGS to ruletka czy czeka nas piekło developerskie czy tym razem jednak serwery nie zesrają się na start, będzie zawartość i gra dostarczy po prostu jako tytuł. Nintendo i Sony potrafią dostarczać od 2020 (uznajmy to za umowny początek tej generacji) rok w rok świetne, dopracowane gry 1st party i zadbać o ekscytujące współprace z 3rd party (bo możesz sobie myśleć co chcesz, ale układ z Team Ninja czy From znaczy więcej niż twórcami The Ascent i Bloober). MS nie dość, że miał średni 2020, to 2022 jest jeszcze gorszy, a na 2023 mają jednego pewniaka i 3 niewiadome + żadnej znaczącej gry 3rd party na ten czas. Przy tym wszystkim 2021 wygląda jak błąd przy pracy. Microsoft robi jakieś dziwne ruchy jakby miał tiki nerwowe i na jedną dobrą decyzję zrobię trzy złe. Nie będę zdziwiony jak mem "pod koniec generacji, dla 3 exów" będzie najlepszym podsumowaniem dziewiątej generacji Microsoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 przecież mają układ z Team Ninja, Wo Long gra twórców Nioh 1 i 2, które ominęły Xboxy, wyląduje w dzień premiery w Game Passie. No ale to pewnie za mało ekscytujący deal z third party. Wiadomo że to nie ex, ale jak dla mnie to wcale nie umniejsza tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 minuty temu, ASX napisał: przecież mają układ z Team Ninja, Wo Long gra twórców Nioh 1 i 2, które ominęły Xboxy, wyląduje w dzień premiery w Game Passie. No ale to pewnie za mało ekscytujący deal z third party. Wiadomo że to nie ex, ale jak dla mnie to wcale nie umniejsza tej grze. Do tego sprowadza się cały Xbox, "że będzie w GamePassie". Tylko, że GamePass to tylko usługa, to że coś jest czy w niej nie jest nie ma żadnego przełożenia na obcowanie z konsolą, poza tym że będę mógł grę wypożyczyć w pewnym określonym okresie czasu. Jak gra wypadnie albo kupię ją na płycie to co takiego ten Microsoft załatwił dla mnie, jako klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tylko, że GamePass to tylko usługa, to że coś jest czy w niej nie jest nie ma żadnego przełożenia na obcowanie z konsolą jak dla mnie to ma duże przełożenie, osobiście wolę Wo Long w Game Passie w dzień premiery za 40-55 zł, niż Wo Long jako exa ktory nie wyjdzie na PS5, za którego muszę zapłacić 250-300 zł. Nie wiem co zyskuje moje obcowanie z konsolą w tym drugim scenariuszu, oprócz mniejszej ilości pieniędzy w portfelu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 5 minut temu, ASX napisał: jak dla mnie to ma duże przełożenie, osobiście wolę Wo Long w Game Passie w dzień premiery za 40-55 zł, niż Wo Long jako exa ktory nie wyjdzie na PS5, za którego muszę zapłacić 250-300 zł. Nie wiem co zyskuje moje obcowanie z konsolą w tym drugim scenariuszu, oprócz mniejszej ilości pieniędzy w portfelu. Wo Long będzie reprezentowało dobrą jakość (będąc przy okazji grą singleplayer) na start tylko i wyłącznie dlatego, że nie powstał z pieniędzy z GamePassa. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 jeszcze lepiej za jakies 10zl po konwersji, albo 20 w family plan Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 I chyba to jest takim moim małym odkryciem po jakimś czasie - jakość kosztuje, a patrząc po dealach 3rd party i grom AAA jakie wydaje microsoft (i w jakim stanie je wydaje) - GamePass tym gwarantem jakości w żaden sposób nie jest. Więc to co dostajesz, czyli dobrą grę od Team Ninja nie jest w żadnym stopniu zasługą Microsoftu. Dostałbyś ją i tak, po prostu dzięki XGP dostaniesz ją taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Zaczyna się nowa dyskusja w tym temacie. Moja reakcja za każdym razem: Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Spokojnie, doszliśmy już do momentu, że gamepass zabija branżę i jakośc gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 359 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Stacja XXI-XXXVII: Bigby odkrywa giphy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Teraz, Bzduras napisał: Stacja XXI-XXXVII: Bigby odkrywa giphy. Odkrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 359 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 A, bo chciałem się wpasować w klimat konferencji i sięgnąć w przeszłość Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wo Long będzie reprezentowało dobrą jakość (będąc przy okazji grą singleplayer) na start tylko i wyłącznie dlatego, że nie powstał z pieniędzy z GamePassa. jeszcze zobaczymy z tą dobrą jakością , jak wyjdzie crap to będziesz pisać że to wina Game passa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 14 minut temu, 20inchDT napisał: Spokojnie, doszliśmy już do momentu, że gamepass zabija branżę i jakośc gier Nie powstała na XSX gra robiona pod GamePassa która nie miałaby problemów na starcie czy to z serwerami czy brakiem zawartości czy nie będąca po prostu średniakiem. Stricte pod XGP nie ma szans na grę o budżecie, jakości i rozmachu Red Dead Redemption 2, God of War Ragnarok ani The Last of Us 2. Wiem, wiem, to nieistotne, bo dzięki philspencera można zmyć z podeszwy gówno karcherem i rozpakować paczki po przeprowadzce. Taki kurwa obraz tego Xboxa. Możesz sobie zapisać ten post. 8 minut temu, ASX napisał: jeszcze zobaczymy z tą dobrą jakością , jak wyjdzie crap to będziesz pisać że to wina Game passa Z pewnością jego dobra jakość nie będzie jego zasługą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Wo Long będzie sztos, bo to Team Ninja. I dobrze, że za "darmo" się go ogra, bo pierwsza połowa 2023 to jest morderstwo portfela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi