ASX 14 596 Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Pamiętaj, że piszesz o firmie która co roku sprzedaje za pełną cenę tę samą grę na Switcha, ograniczając się tylko do aktualizacji składów. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 599 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) 18 minut temu, łom napisał: Bo 1660 Ti jest mocniejsze od tego co siedzi w Series S Ano faktycznie, teraz przeczytałem, że to takie 1060 z 3GB pamięci, no to niezłego mam next gena xd Ale i tak porażka, bo przecież jest coś takiego jak optymalizacja pod jeden sprzęt. No i na pewno ustawienia wysokie vs ultra w tej FIFie robią mniejszą robotę, niż wyższa rozdzielczość. Edytowane 28 Września 2022 przez krzysiek923 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Kupić sesries s i narzekać na niską rozdzielczość Ta konsola ma odpalać nowe gry aby działały w okolicach 1080p, do jakości trzeba series x. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Xbox Series X po ostatniej aktualizacji pobiera gry w trybie oszczędzania energii? Wczoraj wyłączylem konsolę i miałem w kolejce do pobrania Grounded i patch do innej gierki, dziś włączyłem konsolę i patrzę że jedno i drugie jest już na dysku. Spradził ustawienia i jest tryb oszczędzania energii ustawiony, wcześniej pobierało tylko w trybie wstrzymania. Coś mi się spartoliło w ustawieniach czy to nowa funkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 A na telefonie nie wlaczales? Ja mam tryb oszczędności, na telefonie wciskam pobierz i jak włączę konsole to automatycznie wskakuje do kokejki Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Nie, na konsoli dodałem do pobrania. Patch do tej drugiej gry był mniej więcej w 1/3 pobrany jak wyłączałem konsolę. Dziś przy uruchamianiu odpaliło się z tym wpipi dźwiękiem więc konsola nie była w trybie wstrzymania. Hooy wie co za czary. Tak btw to z tej apki prawie nie korzystam, nigdy nie działa jak należy więc nawet sobie doopy nie zawracam. Pamiętam że ostatnio jak chciałem sobie zrobić pre-load chyba Dying Light 2 to w apce mi nie wyszukiwało gry, albo strona się ładowała... Łatwiej mi było kupić grę cyfrowo, pobrać na dysk i zarządać zwrotu xd. Na premierę wrxuciłem w napęd płytę i hulało. Edytowane 28 Września 2022 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Jak wyłączasz konsolę to ona chodzi często jeszcze jakiś czas i czasem pobierze coś ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Teraz, Moldar napisał: Jak wyłączasz konsolę to ona chodzi często jeszcze jakiś czas i czasem pobierze coś ekstra. Na 20 Mb/s to coś ekstra w postaci kilkunastu GB to 4 godziny pobierania Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Ciężko powiedzieć, też mam czasem zdziwko, że coś się pobrało, choć nie powinno, bo wyłączałem konsolę jak dopiero zaczęło pobierać. Ale też czasem jak nie używam dłużej konsoli to robi się kolejka patche. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 W dniu 27.09.2022 o 18:55, Bigby napisał: Mówiłem że ten temat wraca jak bumerang co kilka tygodni. - Gdzie są gry? - Będą w 2023, niektóre jeszcze później, takie realia. - Gdzie są gry? - Będą w 2023, niektóre jeszcze później, takie realia. - No ale miały być gry, gdzie są? - 2023, większość jeszcze później. Tak nonstop. Potem człowiek wysmaruje posta, który dokładnie przedstawia sytuację poszczególnych studiów, jakie są potencjalne plany, dlaczego zakładania nowych studiów jest jeszcze trudniejsze niż kiedyś. Myślisz sobie, no teraz to zrozumieją. I jaka odpowiedź za tydzień/dwa/miesiąc, gdy sprawa trochę przycichnie? Że też wam się chce. To nie pierwszy raz kiedy podobny post był w temacie i zostal zapomniany po dwoch tygodniach xd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Podobno Jimbo osobiście tam pojechał wypłakiwać w poduszkę Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 271 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 (edytowane) Wezyr stękał, a tu kolejna uznana produkcja od MS. Mam nadzieję, że w Obsidian ostaną się te mniejsze zespoły od Grounded, Pentiment i zostaną odpowiednio wsparte osobowo, bo dla takich oryginalnych produkcji jeszcze siedzę w tym hobby. Edytowane 2 Października 2022 przez SnoD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 2 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Trzeba przyznać że Obsidian ładnie zamknął hejterom usta, mało kto wierzył w Grounded, ja sam byłem sceptycznie nastawiony, a tu niespodzianka, grałem dzisiaj 3 godziny i stwierdzam że nawet nawet Co mnie mnie tylko w niej denerwuje, to nieustanna konieczność kontroli bardzo szybko spadających wskaźników głodu i pragnienia, przez co mało jest czasu na eksplorację czy crafting. Ale to chyba cecha wspólna wszystkich gier survivalowych. Tak poza tym jest spoko, nie grałem wcześniej w gry survivalowe ale eksplorowanie ogrodu będąc wielkości mrówki, poznawanie całej tej mikroflory i fauny to bardzo świeży i oryginalny pomysł i aż dziw że tak późno dopiero ktoś na to wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Obsidian to obok Bethesdy i PGG najlepsza inwestycja MS Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 2 godziny temu, ASX napisał: Trzeba przyznać że Obsidian ładnie zamknął hejterom usta, mało kto wierzył w Grounded, ja sam byłem sceptycznie nastawiony, a tu niespodzianka, grałem dzisiaj 3 godziny i stwierdzam że nawet nawet Co mnie mnie tylko w niej denerwuje, to nieustanna konieczność kontroli bardzo szybko spadających wskaźników głodu i pragnienia, przez co mało jest czasu na eksplorację czy crafting. Ale to chyba cecha wspólna wszystkich gier survivalowych. Tak poza tym jest spoko, nie grałem wcześniej w gry survivalowe ale eksplorowanie ogrodu będąc wielkości mrówki, poznawanie całej tej mikroflory i fauny to bardzo świeży i oryginalny pomysł i aż dziw że tak późno dopiero ktoś na to wpadł. I właśnie dlatego wyłączyłem te wszystkie rzeczy. No ale przy okazji zablokowane są achievementy, także tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 achivmenty, szkoda życie na te bzdety, to nie 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 masz małego e-siurka i dlatego tak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 9 minut temu, Daddy napisał: achivmenty, szkoda życie na te bzdety, to nie 2006 Masz rację, ale Obsidian daje mi tym do zrozumienia, że nie gram jak Bozia przykazała. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 271 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 No spłyca to grę, która jest zaprojektowana jako survival. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Gdzieś mi się obiło, że któraś z aktualizacji miała dać możliwość wyłączenia tego "obudzacza domowników" przy starcie konsoli. Wprowadzili to już? Bo przetrzepałem opcję, ale nic takiego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Chyba już jest, rzuciło mi się coś w oczy ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Wczoraj w nocy zapomniałem ściszyć amplituner, to jak jebło, to sam spadłem z kanapy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 49 minut temu, Michał102 napisał: Wczoraj w nocy zapomniałem ściszyć amplituner, to jak jebło, to sam spadłem z kanapy. Od ostatniej aktualizacji konsola odpala się szybciej od mojego "next gen ready" TV od Sony xd. Problem z tym wybitnie irytującym rozwiązaniem w zasadzie rozwiązany. Często wieczorami zapominałem o tym jak głośno mam ustawiony wzmacniacz po oglądaniu filmu i rypało po uszach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Trzeba tłumaczyć zalety przejęcia jak krowie na miedzy a i tak do niektórych nie dociera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi