Bzduras 12 764 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 14 minut temu, SnoD napisał: Halo: Infinite z zapowiedzią rozbudzającą wyobraźnię z jakimś in engine trailerem wychodzi po ogromnych perturbacjach jakościowo pocięte na najpotężniejszej konsoli. I kasują coopa, który miał być. Może tryb performance dla Redgila (z nosa) skończy tak samo, bo nie będzie się chciało robić? Cytuj
messer88 6 592 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 23 minuty temu, Sebas napisał: do multiplatform jest idealny największy plus to że często to multiplatformy cyfrowo można tanio zakupić. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Nosz kurwa, żółty znaczek jakości GamePassa. Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Co ty masz 10 lat że się minecraftem przejmujesz Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Microsoft miał zapowiedziane 4 gry które miały ukazać się w ciągu pół roku od prezentacji: Minecraft Legends Redfall dodatek do TESO Forzę Motorsport Minecraft żółto, Redfall porażka przed premierą (też będzie żółto), TESO nikogo, a Forza wyleciała na 2023 i wciąż nie wiadomo jak to ma wyglądać na konsolach. XGS to obecnie synonim porażki. Jezu, MS, ty kurwo jebana, coście zrobili z tym Xboxem?! Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 A ja tam wierzę w markę. Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 11 minutes ago, Paolo de Vesir said: Microsoft miał zapowiedziane 4 gry które miały ukazać się w ciągu pół roku od prezentacji: Minecraft Legends Redfall dodatek do TESO Forzę Motorsport Minecraft żółto, Redfall porażka przed premierą (też będzie żółto), TESO nikogo, a Forza wyleciała na 2023 i wciąż nie wiadomo jak to ma wyglądać na konsolach. XGS to obecnie synonim porażki. Jezu, MS, ty kurwo jebana, coście zrobili z tym Xboxem?! Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Ja tak jestem zadowolony z XS i jest fajnym dopełnieniem ps5 i switcha, ale jakbym miał tę wiedzę co teraz na premierę, to bym wziął na bank XSS. Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Pewnie gdyby MS nie przejął Bethesdy to już dawno byśmy widzieli materiały z nowego Wolfensteina albo Dooma, a tak devi mają wieczne wakacje. Proszę mi nie wrzucać planszy z tytułami widmo zapowiedzianymi na 2077. 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2023 Skąd się wzięło to przeświadczenie że devi mają wieczne wakacje? jest to jakoś poparte jakimiś informacjami, czy to raczej coś co wymyślili sobie gracze na forum, którzy nigdy nie pracowali nad żadną grą? 1 Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Pewnie tym, że gry nie wychodzą, ani nie widać ich na horyzoncie 5 Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 No ale co, źle napisał? Sam wolłabym XSS od Series X, gdyby tylko ta pierwsza miała napęd. I tak w większości cyfra, bo jest wygodna, ale chciałbym mieć wybór. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 2 874 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 kwietnia 2023 Zawsze jak pojawia się dyskusja o hujowej kondycji Xbox Game Studios to przychodzi Asax, uspokaja, mówi że wszystko jest dobrze, wszyscy pracują. Potem mija pół roku, nic nie wychodzi a ze dwie sprawy się zesraja i wracamy do punktu wyjścia:) Nie dość że robią te gry w nieskończoność to jeszcze zawsze są jakieś problemy. Przy takiej liczbie studiów to jedna gra na kwartał powinna być. 6 4 5 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2023 To zwykłe populistyczne pierdolenie, osoby która ma mało pojęcia o czym pisze. A jeśli naprawdę ktoś wierzy że developerzy mają wieczne wakacje, to wiesz zawsze można się zatrudnić w studiu developerskim skoro mają tak dobrze, akurat rekrutują więc jest dobra okazja: https://jobs.zenimax.com/jobs?department=&located=&location=13 Hendrix swego czasu pisał dlaczego większość developerów nie udziela się na forach dyskusyjnych, po prostu mają bekę z tego typu tekstów. Moim zdaniem problem tkwi raczej w zarządzaniu studiem i kwestiach technicznych, to nie jest też pierwsza gra Arkane która ma problemy z klatkarzem. Prey działał tylko w 30 fpsach i potrzebował następnej generacji i FPS Boost żeby uruchomił się w 60 klatkach, Deathloop niby miał 60 fpsów, ale było to czysto teoretyczne 60 klatek bo framerate latał jak szalony przy każdej strzelaninie. 1 Cytuj
mario10 549 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 (edytowane) Szkoda, że Hendrix się nie pojawia dużo ciekawych rzeczy pisał. Ale niestety X kuleje strasznie z tymi grami szkoda bo mają potencjał i środki żeby gry dowozić. Edytowane 14 kwietnia 2023 przez mario10 1 Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 9 minutes ago, ASX said: To zwykłe populistyczne pierdolenie, osoby która ma mało pojęcia o czym pisze. A jeśli naprawdę ktoś wierzy że developerzy mają wieczne wakacje, to wiesz zawsze można się zatrudnić w studiu developerskim skoro mają tak dobrze, akurat rekrutują więc jest dobra okazja: https://jobs.zenimax.com/jobs?department=&located=&location=13 Hendrix swego czasu pisał dlaczego większość developerów nie udziela się na forach dyskusyjnych, po prostu mają bekę z tego typu tekstów. Moim zdaniem problem tkwi raczej w zarządzaniu studiem i kwestiach technicznych, to nie jest też pierwsza gra Arkane która ma problemy z klatkarzem. Prey działał tylko w 30 fpsach i potrzebował następnej generacji i FPS Boost żeby uruchomił się w 60 klatkach, Deathloop niby miał 60 fpsów, ale było to czysto teoretyczne 60 klatek bo framerate latał jak szalony przy każdej strzelaninie. W takim razie devi są niewinny, ale Microsoft jest najgorszym wydawcą skoro przy takich możliwościach nie potrafią zadbać o odpowiedni lineup swojej konsoli. Gdyby nie załatwianie premier indyków do Gamepassa to ta usługa byłaby kompletnym niewypałem. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2023 no i to jest o wiele bliższe prawdy. Chociaz IMO winę ponosi zarówno developer który znowu nie był w stanie przygotować tryby 60 klatek na konsoli, jak i wydawca czyli Microsoft i Bethesda którzy nie zapewnili odpowiedniego wsparcia i cisną na premierę, zamiast opóźnić premierę i pozwolić przygotować tryb 60 FPS na premierę. Cytuj
mario10 549 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Tylko sęk w tym, że większość kupujących konsole czy to casuale czy hardcorowi gracze mimo wszystko chcą ogrywać sztosy, a nie indyki. Grałem na X360 byłem zadowolony teraz druga generacja na PS z prostej przyczyny bo wypluwają gry, które lubię, indyki rzadko mnie interesują i wydaje mi się, że wielu grających ma takie podejście. Szkoda bo możliwości są, ale jakoś na praktykę się nie chce to przełożyć. Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Indyki są spoko i dzięki gamepassowi wiele takich ograłem świetnie się przy tym bawiąc. Na PS4 czy PS3 omijałem tego typu gry bo wolałem kupować większe tytuły. Jednak do indyków wystarczający byłby XSS w All Access z Gamepassem. XSX ze swoimi 12 TF nazywany głośno najpotężniejszą konsolą nie jest do tego potrzebny. Cytuj
messer88 6 592 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Ja tam się cieszę że wziąłem XSX bo co miałbym grać w ER na PS5 w wersji z PS4?XD Napęd zawsze na + no i zobaczymy jak to dalej będzie z multiplatformami. Starfield na XSS to też chyba słabo. Albo Hellblade 2 czy Avowed. Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Avowed i Hellblade wyjdą pewnie za kilka lat. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 3 minuty temu, messer88 napisał: Starfield na XSS to też chyba słabo. Albo Hellblade 2 czy Avowed. No to ja na to samo liczę, że wkoncu te 12 tf się przyda A co do Avowed to żeby się nie okazało że to izometryczny RPG będzie:) Cytuj
messer88 6 592 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Nooo wtedy to XSX2 będzie miał potężny lineup na start jeszcze z Everwildem. Cytuj
Moldar 2 274 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Doom Eternal wyszedł 3 lata temu, więc pewnie niedługo od ID się czegoś dowiemy. Microsoft i tak niepotrzebnie wystrzelał się z zapowiedziami gier, które wyjdą za ileś tam lat, więc pewnie czekają. Zresztą, zaraz czerwiec i wszystko się wyjaśni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi