Rtooj 1 661 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Teraz, tjery napisał: Te gry chodzą w jakości z PS5 na kartach ze średniej półki sprzed dwóch generacji. A kto napisał że nie? Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Rtooj napisał: A kto napisał że nie? "Mocniejszych". Chyba, że dla Ciebie mocniejszych oznacza wszystko co wyszło po 2016 roku. Edytowane 14 kwietnia 2023 przez tjery 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2023 Akurat takie gry jak Rtooj wymienił czyli Days Gone, Uncharted i Death Stranding nie wymagają żadnych mocniejszysz sprzętów, nie wiem co to za mit Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 (edytowane) Czy one nie zostały podkręcone tak by wykorzystywać mocniejsze karty z lat 2021-2023? Bo w każdej recenzji df porównywali wersje ps5 tez do tych najmocniejszych pc. I o to mi chodzi, by zobaczyć ile zyskały na portowaniu trzeba by mocniejszych kart. 4k60fps i reszta efektów to raczej nie na poczciwej 1060. Ale fakt, stare gry z ps4 można ograć w porównywalne lub lepszej wersji pewnie i na takiej karcie. Edytowane 14 kwietnia 2023 przez Rtooj Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Jeśli ktoś chce podłączać kąkuter pod TV to jest to raczej droższa zabawa niż granie w FHD, bo tam te średniowieczne karty jeszcze się sprawdzają. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2023 napisałeś że: 32 minuty temu, Rtooj napisał: Przecież death stranding, uncharted czy days gone są dostępne tylko dla właścicieli PC, w dodatku tych mocniejszych. ale jeśli dla ciebie dostępność zaczyna się od 4k i 60 fpsów to znaczy że żadna z tych gier nie jest dostępna dla PS5 Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Z mojej strony już koniec tematu. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 7 minut temu, Figuś napisał: skończcie już grozisz mi? Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Nosz kurwa, żółty znaczek jakości GamePassa. Przy wielu grach ocenianych na 70-80 bawiłem się lepiej niż przy mesjaszach 90+ których często nie miałem ochoty kończyć Edytowane 14 kwietnia 2023 przez SnoD Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Z recek ACG i SkillUpa wynika trochę inny obraz tego majkrafta. I tak bie zamierzam w to grać, ale pewnie dopiero forumkodiscord powie jak jest faktycznie. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: ne dostarczał na wyłączność takie gry jak Quantum Break, Sunset Overdrive, Cuphead, Masterchief Collection, dylogia Ori czy szczytową formę Forzy Horizon (nawet trzy Motorsporty wydali jebańcy), a do tego XOX który faktycznie dawał odczuwalne różnice względem PRO. Dobra pomijając ćwieka z konsolowym exem Cuphead, obie części Ori są też na Switcha. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Dobra pomijając ćwieka z konsolowym exem Cuphead, obie części Ori są też na Switcha. Tak, pierwsza w 4.5 roku po premierze, a druga - w pół roku. Tylko co to ma do rzeczy? Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Godzinę temu, SnoD napisał: Przy wielu grach ocenianych na 70-80 bawiłem się lepiej niż przy mesjaszach 90+ których często nie miałem ochoty kończyć Ocenianie gier na podstawie not na meta to dobre na trolling w CW. Żeby w ogóle gry 7/10 odbierać jako słabe Pięknie to pokazuje, jak tzw. dziennikarstwo giereczkowe zeszło na psy, a wraz z nim gracze. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Gracie w gierki 7/10 i nie czujecie pewnych niedociągnięć, umowności czy braku budżetu? Tu nie ma co bronić. Przy budżecie MSu tu się powinny sypać dziewiątki na dziesiątkach. Także bez tekstów o schodzeniu na psy, bo zeszła na psy, ale jakość gier tworzonych pod gamepassa. Dajcie mi kurwa normalny, dopracowany retail od MSu, zapłacę z pocałowaniem rączki, ale niech to będzie PREMIUM. 1 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Jejku, Paolo, to tylko gierki dla dzieci. Nie podchodź do tematu tak e m o c j o n a l n i e 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2023 Zachowujesz się Wezyr jakby takie oceny to była norma, a tymczasem te 7/10 dla Minecrafta to najsłabsze oceny dla gry XGS od czasów.... Minecraft Dungeons która wyszły 3 lata temu Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Dla mnie Xbox to maszynka do multi w Halo i Rocket League na tą chwilę. O wiele lepiej wspominam początki Xbox One. Najgorsza generacja MS póki co i jedno rewelacyjne Hi-Fi Rush tego nie zmieni. Jest chujowo i nie zapowiada by się coś polepszyło przez najbliższe 2 lata. No chyba, że z zaskoczenia będą walić perełkami jak wcześniej wspomniana gra Tango. Całkowicie zgadzam się że @Paolo de Vesir. Nie ma pierdolnięcia, nie ma nic. Można powiedzieć, siląc się bardzo, że ujdzie. Gdyby nie taniutki XSS to byłoby fatalnie jeżeli chodzi o sprzedaż. Uratowali się tym pierdem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 OK, może jest na razie średnio, ale jak już przejmą ABK to będą sypać "console exclusive revealami" i CGI gier na 2030 jak z rękawa. Nie no, dobra, nie ma co się nabijać - gier się nie robi w rok, był covid, praca zdalna, więc to wszystko się przesuwa. Z resztą Sony i Nintendo też nic nie wydają. a nie, czekaj Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Może już czas pogodzić się z tym że xbox chce się stać growym netflixem a nie hbo 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2023 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: OK, może jest na razie średnio, ale jak już przejmą ABK to będą sypać "console exclusive revealami" i CGI gier na 2030 jak z rękawa. Nie no, dobra, nie ma co się nabijać - gier się nie robi w rok, był covid, praca zdalna, więc to wszystko się przesuwa. Z resztą Sony i Nintendo też nic nie wydają. a nie, czekaj no akurat Sony pierwszą grę w tym roku wyda dopiero we wrześniu Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Teraz, ASX napisał: no akurat Sony pierwszą grę w tym roku wyda dopiero we wrześniu Nom, a przy okazji załatwiło sobie Final Fantasy XVI, a Showcase pewnie pokaże jeszcze kilka gier na najbliższe miesiące. Twoje porównanie do popeliny jaką dostarcza MS jest zwyczajnie niesmaczne. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2023 nareszcie, jakieś zmiany na ekranie startowym 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nom, a przy okazji załatwiło sobie Final Fantasy XVI, a Showcase pewnie pokaże jeszcze kilka gier na najbliższe miesiące. Twoje porównanie do popeliny jaką dostarcza MS jest zwyczajnie niesmaczne. Niczego nie porownuje, po prostu wyprowadziłem cię z błędu Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Serio polecam lekturę tego artykułu od Jeza z poprzedniej strony, bo ma dużo trafnych spostrzeżeń (i to krytycznych mimo pisania dla WINDOWS Central) odnośnie kondycji Xboxa w 2023. Tyle studiów, takie zaplecze, takie portfolio IP... i dupa jak na razie. Nie jestem targetem sonki, może nie jestem też targetem MSu? Może trzeba rzucić ten gaming w pizdu i iść gdzieś indziej, albo pogodzić się z graniem w starocie do końca swoich dni jak niejaki Ściera? Nie wiem co tak słabo. 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 5 minut temu, ASX napisał: Niczego nie porownuje, po prostu wyprowadziłem cię z błędu Trochę tak sobie schlebiasz, bo Sony i Nintendo w tym samym czasie wydali i załatwili mnóstwo wartościowych deali. 2 minuty temu, Bzduras napisał: albo pogodzić się z graniem w starocie do końca swoich dni jak niejaki Ściera Żadna strata. Kiedyś pomyślałbym, że to starcze pierdolenie, ale dzisiaj odpalam sobie gierki z GBA czy GBC i cholera, jest BARDZO dobrze. Polowanie na 3DSa i PSV/PSP dalej trwa, dobre gierki się nie starzeją albo robią to godnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi