krzysiek923 1 594 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Ale można grać w sapera, czy ponga i uważać to za sztosy, bo fajnie wkręcają, ale nie tego oczekujemy od Series X. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: spokojnie, spokojnie, zaraz kurwa jebana się rozkręci, jeszcze tylko rok biedowania żeby apelować od wyroku CMA i już będzie można oczekiwać jakiś porządnych, dopracowanych gier XDDDD Niesamowite jest jak firma odpowiedzialna za konsolę do gier, ma tak słabe o nich pojęcie i rezultaty z nimi związane. Jakby tego Xboxa prowadził księgowy: "Kochani, nie martwcie się. Mamy świetne informacje? Gry? Nieee, jeszcze nie teraz, aaaale... KUPUJEMY KOLEJNEGO WYDAWCĘ a po nim następnego. Naprawdę czekają was tłuste lata, jeszcze tylko dekada i będzie el dorado!!!" Co do tego całego apelowania to zanim towarzystwo się nakręci to tutaj mała informacja aby podejść do tego ze zdrowym rozsądkiem. MS musiałby być pierwszym któremu się uda. Bloomberg więc portal który jest poważny. Kluczowy jest teks na żółto. Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 4 minuty temu, krzysiek923 napisał: A za zlecanie stworzenia gry to kto jest odpowiedzialny? Poza niedawno przejętą Bethsedą MS nie miał studiów tworzących gry i nie mógł odpowiednio wcześniej zaplanować? za zlecenie stworzenia gry jest odpowiedzialny i wydawca mógł oraz powinien je odpowiednio wcześniej zaplanować. Dążę do tego, że wydaje mi się że problemy które dotykają XGS czy Bethesde są znacznie głębsze i obwinianie za nie rzeczy które w ogóle nie mają związku z produkcją gier to bardzo płytkie myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Spekulacje są takie, że MS i Sony nie wychylały sie z tym co robią żeby zachować status quo w trakcie trwania procesu o Blizzard. Z tym, że wyszło jak wyszło i Sony które jest wydawcą który dostarczył sporo nowych, świetnych gier prawdopodobnie będzie miał w maju pokaz który rozwieje wszelkie wątpliwości co do rozstrzygnięcia tej generacji. MS na jedynie obietnice i raz za razem potyka się im noga czy zaliczają PR-owe wpadki. Rzekłbym nawet, że MS jest zwyczajnie nieuczciwy względem graczy którzy wybrali Xboxa. Dlatego MS-owi nie należy sie żadne współczucie, żadne zrozumienie, próby tłumaczenia tej sytuacji czy cierpliwość ze strony graczy. MS-owi za to jak prowadzi Xboxa należy sie jedynie JEBANIE. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 2 godziny temu, krzysiek923 napisał: Ale można grać w sapera, czy ponga i uważać to za sztosy, bo fajnie wkręcają, ale nie tego oczekujemy od Series X. Wiadomo, nie każdemu muszą przypasować takie gry jak Pentiment, HiFi Rush, Flight Sim, Psychonauts 2, Halo czy Forza, ale nie ma też co sobie wkręcać że gry MS są jakoś uniwersalnie przez wszystkich znienawidzone i to same crapy, a wszyscy developerzy to nieudacznicy, którzy od lat do niczego się nie nadają. Znajmy proporcje, bo gdzieś się chyba zagubiły w tych emocjach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 6 minutes ago, ASX said: Wiadomo, nie każdemu muszą przypasować takie gry jak Pentiment, HiFi Rush, Flight Sim, Psychonauts 2, Halo czy Forza, ale nie ma też co sobie wkręcać że gry MS są jakoś uniwersalnie przez wszystkich znienawidzone i to same crapy, a wszyscy developerzy to nieudacznicy, którzy od lat do niczego się nie nadają. Znajmy proporcje, bo gdzieś się chyba zagubiła w tych emocjach. No dobra, jest kwiecień i z partyzanta wyszedł dobry HiFi Rush. Jakie perspektywy na dalszą część roku i rok następny? Jakie sztosy i pewniaki nadchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 377 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Przypominam, że Psycho 2 to multiplatforma. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Przypominam, że Psycho 2 to multiplatforma. No wydali ją na PS4 dotrzymując umowy z Kickstartera, ale to niczego jej nie odbiera (chyba że dla kogoś liczy się ekskluzywny pieprz gamingu), to wciąż gra first party wydana przez pracowników i za pieniądze Microsftu. 4 minuty temu, Czoperrr napisał: No dobra, jest kwiecień i z partyzanta wyszedł dobry HiFi Rush. Jakie perspektywy na dalszą część roku i rok następny? Jakie sztosy i pewniaki nadchodzą? Perspektywy na dalszą część roku to oficjalnie Starfield i Forza. Nie będę spekulować co jeszcze może wyjść w tym i następnym roku, bo zbyt często się myliłem w swoich przewidywaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 22 minuty temu, ASX napisał: Wiadomo, nie każdemu muszą przypasować takie gry jak Pentiment, HiFi Rush, Flight Sim, Psychonauts 2, Halo czy Forza, ale nie ma też co sobie wkręcać że gry MS są jakoś uniwersalnie przez wszystkich znienawidzone i to same crapy, a wszyscy developerzy to nieudacznicy, którzy od lat do niczego się nie nadają. Znajmy proporcje, bo gdzieś się chyba zagubiła w tych emocjach. Akurat Halo czy Forza, czyli de facto jedyne gry AAA w tym zestawieniu miały potężne problemy także ładną laurkę wystawiasz tym skurwysynom z MS-u, ale tak - to nieudacznicy jeśli chodzi o dostarczanie gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Tylko ASX na całym forum i jako jeden z nielicznych w całym interneci gonna be like: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Czy ktoś serio porównał wydanie DWÓCH gier AAA od startu konsoli przez Microsoft do ilości gier wydanych przez Sony? Widzę, że ostro adwokacikowanie się włączyło. Te wszystkie indyki czy mniejsze gierki super. Ale to dodatek, a nie główne danie na konsoli za 500$ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Nie piszcie tak o ich grach, bo ASXowi będzie przykro. W końcu Phil Spencer "is proud of what our teams at Xbox have achieved" i "couldn't be more exited", a od 10 lat zapewnia "best line-up ever on Xbox" chociaż chyba nigdy nie było z Xboxem gorzej. NO JEBANY CUDOTWÓRCA TEN KNUR, MIEĆ TAKIE ZAPLECZE I WYDAWAĆ GÓWNO Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Mogli chociaż wydać tę odpicowaną trylogię Gearsów z żyjącym multiplayerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Kolego ASX, naprawdę, let it go. Sytuacja Xboxa zaistniała na własne życzenie MS-u. Polecam ekosystem PC/Switch + PS5. Sony rucha i Nintendo też rucha, rucha kutasem nas wszystkich, ale niebiescy i czerwoni ruchają z miłością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 11 minut temu, Homelander napisał: Czy ktoś serio porównał wydanie DWÓCH gier AAA od startu konsoli przez Microsoft do ilości gier wydanych przez Sony? Widzę, że ostro adwokacikowanie się włączyło. Te wszystkie indyki czy mniejsze gierki super. Ale to dodatek, a nie główne danie na konsoli za 500$ Ja wychodzę po prostu z założenia że dobra gra to po prostu dobra gra. Nie interesuje mnie czy to A, AA, AA+ czy tytuł AAA. Tak samo jak mało kogo interesuje że gry Nintendo, Returnal czy HiFi Rush może nie mają może budżetu God of Wara, dla mnie liczy raczej się jaką jakość oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Ale do takich gier nie jest potrzebny Xbox Series X z 12 TF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Just now, ASX said: Ja wychodzę po prostu z założenia że dobra gra to po prostu dobra gra. Nie interesuje mnie czy to A, AA, AA+ czy tytuł AAA. Tak samo jak mało kogo interesuje że gry Nintendo, Returnal czy HiFi Rush może nie mają może budżetu God of Wara, dla mnie liczy raczej się jaką jakość oferują. Tak oczywiście. Najważniejsza jest zabawa i fun. Tylko problem jest w tym, że Sony ma i potężne gry AAA i tony indyków, gier mniejszych. Masz wybór. Na Xboxie tego nie ma. Jak chcesz grać to jesteś zmuszony grać w indory czy tego typu gry. Jak Ci to odpowiada to super, cieszę się, bo to właśnie o wspomnianą zabawę chodzi. Ja osobiście z Series S też zadowolony jestem. Ale gdyby to był mój jedyny sprzęt do grania to chyba rzuciłbym te hobby w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Mając XSS przynajmniej nie czujesz się zrobiony w chuja, bo nikt nie obiecał Ci "najpotężniejszej konsoli w historii". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 No przepłacić za series x i najlepszą grą którą można ograć w tym roku to hifi rush to trochę kurcze słabo. Sony może i zawsze królowało w oczojebnych gierkach ale za x360 i gry msu nie miały się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Kto od startu wybrał XSS zamiast XSX, ten wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 6 minut temu, krzysiek923 napisał: Już to wrzucałem do właściwego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Ale będzie kwik jak i te 30klatek będzie niestabilne. Bo premiera była rushowana mocno xd W takim naughty dog crunchuja i ruchają pracownice ale gierki dopieszczą chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Yep, tylko 3 lata spóźnienia obiecanego multi do gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Nie no racja z tym to wyjebali bez mydła. Ja raczej mówiłem o technikaliach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi