Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda znacznie lepiej, to już nie 3/4 zawalonego ekranu kafelkami.

W nowej reklamie XGP na 2023 pojawia się Hellblade 2, może przypadek może nie :philosoraptor:

Opublikowano
13 minut temu, LukeSpidey napisał:

A kiedy to będzie dostępne dla plebsu?

Za kilka tygodni, kiedy zakonczą testy

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie wiem i w tym momencie nie oczekuję nawet jednej, bo oczekiwanie czegokolwiek od Xbox Games Studios i Microsoftu to za dużo i jest skazane z góry na rozczarowanie.

Opublikowano

Ja jebie i pomyśleć że w pewnym momencie byłem konkretnie zajarany. Końcówka Xboxa One, ogłoszenie że wszystkie gry będą day one w GP, sporo dużych gier third party wrzuconych do abonamentu. Ja naprawdę do dziś miło wspominam że ograłem sobie Doom Eternal, Medium, Outer Worlds i dużo innych które wyleciały mi z głowy. Debiut Gears 5, potem ten 2021r. i kolejne duże gry.

Przychodził ten piątek, człowiek wrzucał do instalacji i super. Myślałem "hej, te premiery w GP to jest naprawdę gamechanger".

Dziś? No nie wiem co tak słabo.

Tak jak lubię Xboxa, tak wkurwia mnie okrutnie. Czy coś się u nich zmieni? No raczej z dupy nagle gier nie wyciągną. Będzie Starfield, potem Forza na koniec roku i pewnie pusto kurwa przez 7-8 miesięcy jeśli chodzi o gry AAA 

Opublikowano

W tamtym roku obiecałem sobie ze bede olwał konfy i pokazy. Planowałem tylko podsumowania i trailerki sprawdzać. Niemniej jednak na MS wbije z ciekawosci jakie fikoły polecą, żeby wmówić graczom ze nie jest tak źle i już za chwilę na pewno się uda i będzie tak jak obiecywalismy.

Opublikowano

90min konfa 

30min zaraz po, GOTY Starfield

To pierwszy rok na który ciężko coś wytypować, chwila dla nowej FM, może Hellblade 2...

Jeśli znowu zobaczymy 50 randomowych gier do XGP i gówno skórki do piratow to :kekw:

Opublikowano

Jest to dość śmieszne, ale pomimo całej tej sraki gdyby udało im się dostarczyć stabilnego Starfielda, Forze z betonowymi 60fps i 4k, oraz jebnac niespodziankę w postaci Hellblade2 to znów optyka by się delikatnie zmieniła:)

Potrzeba tak niewiele generalnie, ale to chyba ponad siły takiej skromniej firmy jak MS

Gość Rozi
Opublikowano
39 minut temu, Daddy napisał:

GOTY Starfield

Xd

Czaicie być takim odklejonym? Ja nie.

Opublikowano
5 minutes ago, drozdu7 said:

Jest to dość śmieszne, ale pomimo całej tej sraki gdyby udało im się dostarczyć stabilnego Starfielda, Forze z betonowymi 60fps i 4k, oraz jebnac niespodziankę w postaci Hellblade2 to znów optyka by się delikatnie zmieniła:)

Potrzeba tak niewiele generalnie, ale to chyba ponad siły takiej skromniej firmy jak MS

Jedyne co jest pradowpodobne z tej listy to Forza w 60 FPS.