ASX 14 593 Opublikowano 10 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 6 minut temu, PanKamil napisał: Przecież sam masz trzy pady, chcesz czwartego więc gdzie problem w wyjęciu drugiego pada? Jak kupisz czwartego pada od X to musisz mieć już 8 PALUSZKÓW minimum. Dobrze mieć do każdego po kolejne dwa na zamianę a to już 16 akumulatorków śmieje się tylko z logiki wg której niektórzy uważają, że to żaden problem kupić drugiego pada za 300 zł, ładowarkę za 150 zł by jedna osoba mogła komfortowo grać. To nie jest normalne podejście. Słabe akumulatory to oczywista wada i wydając jakieś 450 zł można ją zminimalizować kupując drugiego pada i ładowarkę, ale nie tak to powinno wyglądać. Ja sam korzystam z obu rozwiązań, do 2 padów mam stację dokującą, a w trzecim mam akumulatorki LADDA więc widzę wady i zalety obu rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Dopiero rok temu wyrzuciłem akumulatorki AA, które kupiłem jeszcze przed Xboxem 360. Strach pomyśleć ile akumulatorków wala się na wysypiskach po fanach sony Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 164 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Ja nie widzę wad opcji ze stacją dokującą (oprócz tego, że trzeba jedną kupić Krzysiowi) Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Sam fakt, że musisz dokupywać stację dokującą z powodu chujowego akumulatora w DS jest problemem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 A jak kupisz trzy pady to już w ogóle możesz grać pół dnia bez przerwy. ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Jimmy ma 2 sonki 5 kupione żeby nie musiał wstawać i zmieniać co chwile płyte z grą jak yebane zwierze Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Cytat A jak kupisz trzy pady to już w ogóle możesz grać pół dnia bez przerwy Pytanie w co? Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 164 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Haha dobra łapię, takie opinie to nie w tym pokoju DS ile trzyma tyle trzyma, ale nie wmówicie mi, że 2 pady i dok to luksus. Do xboksowego też są stacje dokujące, a mimo to żonglujecie bateriami? Dzicz koorwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 8 minut temu, jimmyyy8 napisał: Haha dobra łapię, takie opinie to nie w tym pokoju DS ile trzyma tyle trzyma, ale nie wmówicie mi, że 2 pady i dok to luksus. Do xboksowego też są stacje dokujące, a mimo to żonglujecie bateriami? Dzicz koorwa eleganckie rozwiązanie - ładujesz akumulatorki przez jakiś czas i zmieniasz baterię co te 30h, koszt całej akcji to niecała stówa ładowarka i DualSense to ponad 4 stówki i jeszcze dodatkowe graty pod TV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Swoja droga to mocne zazdro: mieć tyle czasu jednorazowo na granie żeby pada rozładować. Ostatnio coś takiego zdarzyło mi się na WiiU Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 10 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Jedyna rożnica jest taka że na Xboxie jest wybór, możesz mieć akumulatorki, stacje dokującą, co ci wygodnie. Na PS z kolei jedyny wybór to kupno drugiego pada i stacji dokującej, granie na kablu albo ładowanie pada powerbankiem na kolanach, bo też słyszałem na forum takie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Tu nie chodzi o to by pada jednorazowo rozładować. Po prostu po skończonej grze nie zawsze odkładasz pada do stacji, tylko ciepiesz gdziekolwiek i leży. Kilka takich akcji i w końcu musisz się zapiąć kablem jak jakiś pierdolony neandertalczyk. Gdyby jeszcze te akumulatory w padach sony były pojemne i trwałe, to pół biedy... ale sami wiecie jak z tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 1 minute ago, Michał102 said: Tu nie chodzi o to by pada jednorazowo rozładować. Po prostu po skończonej grze nie zawsze odkładasz pada do stacji, tylko ciepiesz gdziekolwiek i leży. Kilka takich akcji i w końcu musisz się zapiąć kablem jak jakiś pierdolony neandertalczyk. Gdyby jeszcze te akumulatory w padach sony były pojemne i trwałe, to pół biedy... ale sami wiecie jak z tym jest. No ja sobie nie wyobrażam czy to pada czy Switcha po grze jebnać gdziekolwiek. Zawsze elegancko idzie do stacji dokujacej i czeka na kolejne użycie. Jak ktoś lubi robić sobie syf to chyba jego problem, a nie akumulatora czy baterii Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Wystarczy, że wpadną znajomi, czy jakiś zlocik i po temacie, pady padają. 8-10 godzin to żart i tyle. Jakby to chociaż 20 godzin trzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Jo cię krynca, rozmowa o padach od Sony i ich słabych akumulatorkach w temacie dedykowanym najpotężniejszej konsoli na rynku, z marką Xbox nigdy nie było tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 10 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Dyskusja o padach to nieodlączna część forumowych dyskusji i zawsze powraca, tak jak temat dawania napiwków, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Chyba każdy wolałby o grach pogadać, no ale skoro nie ma to nie ma o czym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 28 minut temu, ASX napisał: Dyskusja o padach to nieodlączna część forumowych dyskusji na forum i zawsze powraca, tak jak temat dawania napiwków, Zmieniacie akumulatorki czy kupujecie nowe PALUSZKI? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 A dajecie napiwki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 12 minut temu, Bielik napisał: Zmieniacie akumulatorki czy kupujecie nowe PALUSZKI? Ja starej kradnę z zegarków na scianie i pilotów Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Paluszki? Zajebista sprawa, ale zawsze rozładowują się w niedziele i trzeba zapierdalac na stacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 164 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 1 hour ago, Moldar said: Wystarczy, że wpadną znajomi, czy jakiś zlocik i po temacie, pady padają. 8-10 godzin to żart i tyle. Jakby to chociaż 20 godzin trzymało. Jacy znajomi, jaki zlocik jak tu panowie od xboxa mają po jednym padzie w domu i kolejnych 3 stów nie zainwestują, bo nie tu leży problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 granie w gierki na imprezie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: granie w gierki na imprezie No kur... jeszcze jak Taki CTR na 4 baty i nie nadążysz liczyć ile butelek wódki poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 A co myslicie o modelu jazdy w GTA? Lepszy w 4 czy 5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi